Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
@g.sandova
Každý den nějaký honimír, protože je jich tady plno, přidá další.
A opravdu netuším, jak souvisí toto téma s manželstvím a partnerstvím
Ona si myslí, že každá touží po styku do pozadí. ![]()
@Russet píše:
@g.sandova
Každý den nějaký honimír, protože je jich tady plno, přidá další.
A opravdu netuším, jak souvisí toto téma s manželstvím a partnerstvím
A co je podle vás hlavním účelem emimina?
@Klopotkova píše:
Dobře, takže když mi 20 ženských napíše, že se nemám dívat nenápadně na frndy, tak mám jen kvůli těm ženám přestat? Ani mě nehne.
Promiň, ale jestli čučíš tak nenápadně jako ta číča na tvé profilovce ![]()
Musím se smát…
Jinak tady moc nechápu ten lynč. Je přece přirozené, že se lidi navzájem vnímají, proč by to zrovna v sauně mělo být jinak?
Klopotková určitě nečumí jak vejr, necpe hlavu do cizích klínů, v podstatě nikoho neobtěžuje. Nahota je přirozená-
@topazio píše:
Ona si myslí, že každá touží po styku do pozadí.
Tak to jsi tedy pěkně omezená, rozhodně si nemyslím, že anální sex chce každá žena. Proč do těch diskusí o análu lezeš, když anální sex nesnášíš, do každé anální diskuse, která byla v posledních dnech o análu založena, jsi psala.
@Russet píše:
Když jsi na Emiminu, tak je kojení běžné téma. Protože to tady rozvorali různí narušitelé análními diskuzemi apod a admin to nemaže, tak se postupně z Emimina stává žumpa.
Anální sex je sexuální praktika. Patří do sexu a do partnerství a manželství. Když si do vyhledávače na internetu zadáš nějaké téma, tak Ti v drtivé většině vyskočí emimino. Jednou jsem hledala info k jedné sexuální praktice, vylezlo mi emimino a vlastně tak jsem se o těchto stránkách dozvěděla. Bylo to v roce 2016.
@Gingerka píše:
Promiň, ale jestli čučíš tak nenápadně jako ta číča na tvé profilovce
Musím se smát…
Jinak tady moc nechápu ten lynč. Je přece přirozené, že se lidi navzájem vnímají, proč by to zrovna v sauně mělo být jinak?
Klopotková určitě nečumí jak vejr, necpe hlavu do cizích klínů, v podstatě nikoho neobtěžuje. Nahota je přirozená-
Najdi so slovo lynč a pak sem piš ![]()
@Klopotkova píše:
Anální sex je sexuální praktika. Patří do sexu a do partnerství a manželství. Když si do vyhledávače na internetu zadáš nějaké téma, tak Ti v drtivé většině vyskočí emimino. Jednou jsem hledala info k jedné sexuální praktice, vylezlo mi emimino a vlastně tak jsem se o těchto stránkách dozvěděla. Bylo to v roce 2016.
Jsi se saunou a vejrání na frndy v tématu manželství a partnerství. To jsem měla na mysli, že je to mimo téma.
@Russet píše:
Najdi so slovo lynč a pak sem piš
Neptala jsem se tě na radu, kdy sem mohu přispívat, nebo ano?
@pouzitychlap píše:
A co je podle vás hlavním účelem emimina?
Odpovím si sám.
Hlavním účelem emimina je zobrazování reklamních banerů uživateli.
A proto myslím musí admini Klopotkovou milovat ![]()
@Gingerka píše:
Neptala jsem se tě na radu, kdy sem mohu přispívat, nebo ano?
Lynč tady neprobíhá.
@Russet píše:
Když jsi na Emiminu, tak je kojení běžné téma. Protože to tady rozvorali různí narušitelé análními diskuzemi apod a admin to nemaže, tak se postupně z Emimina stává žumpa.
Máš pravdu. Kojení je na eMiminu běžné téma, ovšem na to je tady sekce „kojenec a novorozenec“ oddíl „krmení a pití“. Tady jseš špatně. V „manželství a partnerství“ se probírají trochu pikantnější témata. Doporučuji to raději neotvírat, pokud na to dotyčný/á nemá žaludek. Každopádně mě se témata od paní Klopotkové líbí a jsem si jistý, že to sem patří. Sám tyhle praktiky neprovozuji, ale na druhou stranu rád si o tom něco přečtu. Považuji se za moderního člověka a musím být trochu v obraze. ![]()
@Pan Dan píše:
Máš pravdu. Kojení je na eMiminu běžné téma, ovšem na to je tady sekce „kojenec a novorozenec“ oddíl „krmení a pití“. Tady jseš špatně. V „manželství a partnerství“ se probírají trochu pikantnější témata. Doporučuji to raději neotvírat, pokud na to dotyčný/á nemá žaludek. Každopádně mě se témata od paní Klopotkové líbí a jsem si jistý, že to sem patří. Sám tyhle praktiky neprovozuji, ale na druhou stranu rád si o tom něco přečtu. Považuji se za moderního člověka a musím být trochu v obraze.
Taky se považuji za moderního člověka a sex mám rada. Přesto projev Klopotkové mi přijde slizský a nechutný a jak už napříč některými diskuzemi padlo, často to píše kvůli pouhé provokaci. Kdyby si chtěla popovídat, tak si povídá, ale ona v diskuzi vždy vyzobává jen nesouhlasné reakce a tím se baví. Nevidím ji diskutovat se souhlasnými. Chápu, že každý relaxuje jinak. Někdo si uvaří kafe a někdo jde plácat howna na emimino. Přitom je plno stránek, kde by její upocená témata o řitním mázku a smradlavém traktoristovi ocenili více.
@g.sandova píše:
@Kfětoslava tak z ritniho mozku se mi udělalo ule
Pěkný překlep
Ano, zle mi je z téhle fekallady často
@Pan Dan píše:
Máš pravdu. Kojení je na eMiminu běžné téma, ovšem na to je tady sekce „kojenec a novorozenec“ oddíl „krmení a pití“. Tady jseš špatně. V „manželství a partnerství“ se probírají trochu pikantnější témata. Doporučuji to raději neotvírat, pokud na to dotyčný/á nemá žaludek. Každopádně mě se témata od paní Klopotkové líbí a jsem si jistý, že to sem patří. Sám tyhle praktiky neprovozuji, ale na druhou stranu rád si o tom něco přečtu. Považuji se za moderního člověka a musím být trochu v obraze.
Jak souvisí očumování pohlaví s partnerskými vztahy?