Bisexuálka v sauně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
4.1.22 20:45

Člověku, jako jsi ty, nehodlám ukazovat vůbec nic. Zvlášť veřejně. Postavu a obličej jsem poslala pouze vyvoleným do SZ.

• Citovat
  • Upravit
21902
4.1.22 20:46
@GabinkaCh píše:
Ukaž mi tu moji postavu prosím

Byt tebou, jsem stastna, ze se Klopotce nelibis a muzes byt v klidu, ze kdyz se nahodou potkate v saune, nepotecou ji nad tebou sliny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.1.22 20:47
@Klopotkova píše:
@Makca87. Tak to ale u mě nefunguje, abych se ženské podívala na frndu, tak se mi hlavně musí líbit v obličeji a postavou. Rozhodně ani nespím s každou, mám ráda ženy drobnější konstituce s ideální výškou, to je pro mě 165-170cm. Nikdy se mi nelíbily vysoké kobyly, vysoké ženy jsou dost v nevýhodě, pokud jim nebyla nadělena pěkná postava, 180cm hřmotné ženy, jako je Gábina mě nepřitahují a její obličej se mi nelíbí, na můj vkus je obyčejná, hřmotná žena.

Tvé bludy vyvracet asi nemá cenu :nevim: Takže mám 180 cm a tlustá jsem taky 8o ale co mi trhá žíly nejvíc, že se nelíbím Klopotce z emimina :,( :,( :,( umřu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.1.22 20:48
@Klopotkova píše: Člověku, jako jsi ty, nehodlám ukazovat vůbec nic. Zvlášť veřejně. Postavu a obličej jsem poslala pouze vyvoleným do SZ.

Ne, ty říkáš že víš, jak vypadám. Tak kde to máš? Ukáááž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
4.1.22 20:50
@Klopotkova píše:
Za tu dobu, kdy chodím do sauny, jsem zažila několik se předvádějících žen v sauně. Nejsou to báchorky, jak tady kdosi zmínil.
Kdysi si tam jedna žena, věk tenkrát tak min. 45+, holila frndu jednorázovkou a vyloženě po ženských čuměla. Potom ta jedna, co tam přišla se svojí mladší kámoškou a natírala ji tělovým mlékem prsa. Potom jedna mladá, ta tam měla nohy vyloženě roztažené jak na gynekologii, potom dvě holky z městského úřadu, jedna byla těhotná, vyloženě se před sebou vystavovaly. @thalasan

Tak to je v pohodě, chodíš mezi stejně nechutné, jako jsi ty sama. Tam je to okej.

• Citovat
  • Upravit
7205
4.1.22 20:51
@Eemii píše:
Byt tebou, jsem stastna, ze se Klopotce nelibis a muzes byt v klidu, ze kdyz se nahodou potkate v saune, nepotecou ji nad tebou sliny :mrgreen:

Ty vogo, tuhle paní bych se bála nechat o samotě i se svou malou dcerou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.1.22 21:22
@Makca87 píše:
Třeba má ale hezkou frndu. Na kterou by ses ráda podívala :P.

Nenápadně bisexuálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.1.22 21:27

Klopotka je podle mě chlap :nevim: takovou ženskou přece příroda nemohla stvořit :roll: jen tu provokuje už jen tím, že opakuje stejné fráze dokola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
4.1.22 21:27
@GabinkaCh píše:
Ty vogo, tuhle paní bych se bála nechat o samotě i se svou malou dcerou

S tou bych se bala byt o samote i ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.1.22 21:28
@Eemii píše:
S tou bych se bala byt o samote i ja :mrgreen:

V nejhorším bys začala konverzovat na nezavadné téma. Třeba povlečení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
4.1.22 21:29
@Klopotkova píše: Člověku, jako jsi ty, nehodlám ukazovat vůbec nic. Zvlášť veřejně. Postavu a obličej jsem poslala pouze vyvoleným do SZ.

Ty jsi vemeno :mrgreen: nemyslela jsem tvoji postavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
4.1.22 21:29
@GabinkaCh píše:
Klopotka je podle mě chlap :nevim: takovou ženskou přece příroda nemohla stvořit :roll: jen tu provokuje už jen tím, že opakuje stejné fráze dokola

Ona celkove rada opakuje. Kvetoslave, ze chodi zvracet, ze prdy byly dva, no a ty veci o sobe ze. Takovej bisexualni, uchylnej kafemlejnek :mrgreen:

Příspěvek upraven 04.01.22 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
4.1.22 21:30
@Russet píše:
V nejhorším bys začala konverzovat na nezavadné téma. Třeba povlečení…

Jasne, vecernickove :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
4.1.22 21:31

Ale, ale…ze ty ctes zadnici?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.22 22:10

Klopotková tu psala o Mostu. To abych chodila kanálem. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie