Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Ukaž mi tu moji postavu prosím
Byt tebou, jsem stastna, ze se Klopotce nelibis a muzes byt v klidu, ze kdyz se nahodou potkate v saune, nepotecou ji nad tebou sliny ![]()
@Klopotkova píše:
@Makca87. Tak to ale u mě nefunguje, abych se ženské podívala na frndu, tak se mi hlavně musí líbit v obličeji a postavou. Rozhodně ani nespím s každou, mám ráda ženy drobnější konstituce s ideální výškou, to je pro mě 165-170cm. Nikdy se mi nelíbily vysoké kobyly, vysoké ženy jsou dost v nevýhodě, pokud jim nebyla nadělena pěkná postava, 180cm hřmotné ženy, jako je Gábina mě nepřitahují a její obličej se mi nelíbí, na můj vkus je obyčejná, hřmotná žena.
Tvé bludy vyvracet asi nemá cenu
Takže mám 180 cm a tlustá jsem taky
ale co mi trhá žíly nejvíc, že se nelíbím Klopotce z emimina
umřu ![]()
@Klopotkova píše: Člověku, jako jsi ty, nehodlám ukazovat vůbec nic. Zvlášť veřejně. Postavu a obličej jsem poslala pouze vyvoleným do SZ.
Ne, ty říkáš že víš, jak vypadám. Tak kde to máš? Ukáááž
@Klopotkova píše:
Za tu dobu, kdy chodím do sauny, jsem zažila několik se předvádějících žen v sauně. Nejsou to báchorky, jak tady kdosi zmínil.
Kdysi si tam jedna žena, věk tenkrát tak min. 45+, holila frndu jednorázovkou a vyloženě po ženských čuměla. Potom ta jedna, co tam přišla se svojí mladší kámoškou a natírala ji tělovým mlékem prsa. Potom jedna mladá, ta tam měla nohy vyloženě roztažené jak na gynekologii, potom dvě holky z městského úřadu, jedna byla těhotná, vyloženě se před sebou vystavovaly. @thalasan
Tak to je v pohodě, chodíš mezi stejně nechutné, jako jsi ty sama. Tam je to okej.
@Eemii píše:
Byt tebou, jsem stastna, ze se Klopotce nelibis a muzes byt v klidu, ze kdyz se nahodou potkate v saune, nepotecou ji nad tebou sliny
Ty vogo, tuhle paní bych se bála nechat o samotě i se svou malou dcerou
@Makca87 píše:
Třeba má ale hezkou frndu. Na kterou by ses ráda podívala.
Nenápadně bisexuálně ![]()
Klopotka je podle mě chlap
takovou ženskou přece příroda nemohla stvořit
jen tu provokuje už jen tím, že opakuje stejné fráze dokola
@GabinkaCh píše:
Ty vogo, tuhle paní bych se bála nechat o samotě i se svou malou dcerou
S tou bych se bala byt o samote i ja ![]()
@Eemii píše:
S tou bych se bala byt o samote i ja
V nejhorším bys začala konverzovat na nezavadné téma. Třeba povlečení…
@Klopotkova píše: Člověku, jako jsi ty, nehodlám ukazovat vůbec nic. Zvlášť veřejně. Postavu a obličej jsem poslala pouze vyvoleným do SZ.
Ty jsi vemeno
nemyslela jsem tvoji postavu
@GabinkaCh píše:
Klopotka je podle mě chlaptakovou ženskou přece příroda nemohla stvořit
jen tu provokuje už jen tím, že opakuje stejné fráze dokola
Ona celkove rada opakuje. Kvetoslave, ze chodi zvracet, ze prdy byly dva, no a ty veci o sobe ze. Takovej bisexualni, uchylnej kafemlejnek ![]()
Příspěvek upraven 04.01.22 v 21:32
@Russet píše:
V nejhorším bys začala konverzovat na nezavadné téma. Třeba povlečení…
Jasne, vecernickove
![]()
Ale, ale…ze ty ctes zadnici?!
Člověku, jako jsi ty, nehodlám ukazovat vůbec nic. Zvlášť veřejně. Postavu a obličej jsem poslala pouze vyvoleným do SZ.