Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Samozřejmě, o tom nehodlám polemizovat, ale ne každému je saunování příjemné. Božka jako hypertonik by do sauny chodit neměla, navíc psala, že nemá ráda extrémní horko.
Když jsem byla naposledy v sauně, byly tam samé dospělé frndy. Měla jsem na starosti svoje dítě a do rozkroků jsem se nedívala. Tak to nejspíš dělala drtivá většina těch žen. Jenom Klopotková musí běžez na Epipi se o tom pochlubit a hledat zpřízněné frndy.
@Russet píše:
Když jsem byla naposledy v sauně, byly tam samé dospělé frndy. Měla jsem na starosti svoje dítě a do rozkroků jsem se nedívala. Tak to nejspíš dělala drtivá většina těch žen. Jenom Klopotková musí běžez na Epipi se o tom pochlubit a hledat zpřízněné frndy.
A? Mně je jedno, co děláš Ty.
@Russet píše:
Já když jsem byla naposledy v sauně, tak to bylo s přítelem a byl tam s námi pár, tak 60 plus a oba jsme se shodli, že nic moc
.
Mne hrozne bavi, ze zakladatelka je presvedcena, jak ocumuje nenapadne. A u toho si uziva natrasani se jak pavice. Nejspis bude nenapadna jak ledni medved na Sahare. ![]()
@Klopotkova píše:
Tady se už dnes řeší všechno. Swinger párty, jeden muž tady dnes založil téma, kde hledá ženu ke své ženě do trojky, je tady už i sekce seznámení, před pár dny tady jeden muž založil téma, kde hledá ženu na anální sex, včera tady jeden muž založil téma, kde hledá starší ženu, tzv. sugarmama, která mu bude platit za sex a tak bych mohla pokračovat, když Tě mnou založené téma rozčiluje, tak ho neotevírej a otvírej pouze ta rodičovská témata a máš klid.
Jo, presne takovou odpoved jsem cekala…zadna kloudna odpoved.
@Eemii píše:
Jo, presne takovou odpoved jsem cekala…zadna kloudna odpoved.
Dostala jsi jich několik. Zřejmě jsi čekala odppvěď, že se nad sebou zamyslím, do sauny se budu chodit maximálně jen saunovat a tady na emiminu řešit jen kašičky a lahvičky.
Nic z toho neplánuji.
@Klopotkova píše:
Dostala jsi jich několik. Zřejmě jsi čekala odppvěď, že se nad sebou zamyslím, do sauny se budu chodit maximálně jen saunovat a tady na emiminu řešit jen kašičky a lahvičky.
Nic z toho neplánuji.
Ono je dobře, že jsi bezdětná. Jinak by ti na tvé hobby nevybylo tolik času. Jinak jsi stále ostatním ještě neodpověděla, proč opruzuješ tady a ne na amatérech.
@Kfětoslava píše:
Ono je dobře, že jsi bezdětná. Jinak by ti na tvé hobby nevybylo tolik času. Jinak jsi stále ostatním ještě neodpověděla, proč opruzuješ tady a ne na amatérech.
Květušo, říkala jsi několikrát, že ze mě zvracíš, opět ses přišla vyzvracet. To už musí člověka opravdu bavit. Dnes na Tebe budu poprvé a naposled hodná a odpovím Ti: na Amatérech je to jen o sexu a řeší se tam tedy sex, tady ne, já do sauny sexovat nechodím.
@Klopotkova píše:
Květušo, říkala jsi několikrát, že ze mě zvracíš, opět ses přišla vyzvracet. To už musí člověka opravdu bavit. Dnes na Tebe budu poprvé a naposled hodná a odpovím Ti: na Amatérech je to jen o sexu a řeší se tam tedy sex, tady ne, já do sauny sexovat nechodím.
Tak evidentně pro tvé upocené představy není vhodné ani zdejší prostředí. Nezbývá než hledat dále. Hodně štěstí. Třeba to můžeš šeptat svému smradlavému impotentnímu traktoristovi. Ono to trollení je docela náročné, viď.
@Kfětoslava píše:
Tak evidentně pro tvé upocené představy není vhodné ani zdejší prostředí. Nezbývá než hledat dále. Hodně štěstí. Třeba to můžeš šeptat svému smradlavému impotentnímu traktoristovi. Ono to trollení je docela náročné, viď.
Květušo, já od Tebe žádné rady nežádám, tak si je strč někam, žádné upocené představy nemám, mého milence si laskavě neber do té své škaredé pusy.
@Klopotkova píše:
V jiné diskuzi jsi psala, že si měla sex s kolegyní v sauně.
@topazio píše:
V jiné diskuzi jsi psala, že si měla sex v sauně s kolegyní.
Ano, v umývárce, která se zamyká, rozhodně jsme tam nesexovaly před jinými ženami, vždyť by nás vykázaly a milenky si tam hledat nechodím. Mně tam bohatě stačí kolegyně a podívat se na jiné ženy, když se mi loíbí.
@Klopotkova píše:
Květušo, já od Tebe žádné rady nežádám, tak si je strč někam, žádné upocené představy nemám, mého milence si laskavě neber do té své škaredé pusy.
Má pusa je moc hezká
hezčí než ty se svým smraďochem.
@Kfětoslava píše:
Má pusa je moc hezkáhezčí než ty se svým smraďochem.
Asi tak, jako Tvoje jméno, Květušo.
Ježíš, víte kolik úchýláků čumí nevhodně po lidech? Ať už na dětském pískovišti, nebo v tramvaji a ani si toho nevšimnete? Dokud si teda nezačnou honit… Do sauny taky nikdo nechodí s tím, že:,, Dobrý den, je tu nějaká bisexuálka, či lesba, která by se mi koukala na frndu? "
… Jako ruku na srdce, ale kdyby přede mnou seděl chlap s 20 cm pérem v klidu, tak se mu taky do očí nedívám
.