Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se teda chodím do sauny potit, ne exhibovat.
Jo, a jsem hetero. ![]()
Jen co jsem zahlédla název diskuze, věděla jsem, kdo to napsal. Tady je svět ještě v pořádku ![]()
No, takové lidi miluju. V bazénu, sauně. Je to dost poznat a celkem nepříjemné.
@GabinkaCh píše:
Paní Klopotková, všichni víme, že jste bisexuálkaa jinak v sauně bych vás potkat fakt nechtěla
Gábino, proč mi najednou vykáš?
Očumování v sauně nesnáším. Jednou jsem byla s manželem v sauně a přišel týpek, co na mě nevybíravě čumel (měla jsem zakrytý rozkrok ale ne prsa, jsem přeci v sauně), tak to už jsem se ozvala, jestli by nemohl čumět jinam.
Tak já v této diskusi řeším, což je psáno i v úvodním příspěvku, pouze ženské sauny a očumování žena ženu. Ty smíšené sauny a očumování od jiného pohlaví mě prostě nezajímají.
Líbí se mi obě pohlaví. Ale v sauně ne, automaticky se podívám na toho, kdo otevře dveře a pouští studený vzduch. V sauně chci klid, relax, taky za to docela slušně platím. Nedívám se na nikoho a nepřijde mi to vhodné. Pokud někdo pozoruje mě, zařídím to tak, aby mu to bylo trapné.
Chodily jsme s kolegyní do té ženské sauny v jednom velkém krajském městě a co jsem si všimla, tak některé ženy tam normálně pokukují a vůbec se tím netají, třeba jsme tam pravidelně potkávaly dvě takové tlustější ženy, věk cca 55+, ty tam vždy stály, frndy holé a bylo na nich vidět, jak jsou taky bi.
Očumovaní slintajici ženskou je úplně stejně otravné jako očumovaní slintajici chlapem. A nenápadná jsi určitě stejně jako ty dvě tlusté dámy
tvoje příspěvky mě tedy vždy nechávaly chladnou, ale už i já mám pocit, že na emimino chodíš jen exhibovat a honit si ego (kdybys byla chlapem tak snad i něco jiného). Jinak ne necumim v sauně na nikoho, chodím tam relaxovat a očumovaní ostatních mě obtěžuje.
Já tam nad nikým neslintam, dávám si velký pozor. Prostě se mi líbí ženské přirození, miluji sex se ženou, je mi vším.
@Katydr píše:Že je to upocený trollík tvrdím už dávno. Taky se divím, že na ni ještě někdo reaguje.
Klopotkova je jasný troll - chlap, že jí to pořád žerete
@Katydr píše:
Klopotkova je jasný troll - chlap, že jí to pořád žerete
Ale kdeže, je to nějaký.. I ten slovosled a poctivé nekonečné opakování toho samého, aby náhodou někdo nezapomněl ![]()