Bisexuálka v sauně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Klopotkova
31.12.21 21:22

Bisexuálka v sauně

Zdravím vás v tomto posledním dni v roce a do nového roku přeji vše dobré.
Jsem bisexuálka, v sexu jsou pro mě důležitější ženy, s muži je to v mém případě zase o citech.
Ještě před pandemií jsem chodila do ženské sauny sama nebo s kolegyní. Ona je též bisexuálka a občas se spolu vyspíme.
U mě je to o tom, že v té sauně si užívám svoji nahotu, natřásání se tam jako pávice, cítím se tam báječně, i když nemám míry modelky.
Samozřejmě, že se tam dívám po ženách, ale dělám to velmi nenápadně, abych na ně necivěla hladově a nevykázali mě.
Vy, ktere jste bisexuální, máte to taky tak? Zachytily jste, ženy, na vašem těle v sauně někdy pohled od jiné ženy?
Smí se vubec teď do sauny chodit? S kolegyní jsme návštěvy chtěly obnovit, nějak z toho prozatím sešlo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Svetluska55
31.12.21 21:27

No nevím.. Do sauny (smíšené) chodím aspoň 2× měsíčně, sama a kvůli sobě. Ostatních nahých lidi si nevšímám, je to stejné jako na nuda pláži, tady opravdu nahota nemá sexuální podtext.
Představa, že tam někdo chodí smirovat mi je dost nepříjemná..

• Citovat
  • Upravit
Floralys
31.12.21 21:31

Ale fuj. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1389
31.12.21 21:50

Jednu podobnou zenu jsem potkavala v Podoli, kdyz jsem tam chodila do posilovny. „Nenapadne“ pokukovala, kdyz jsem se sla prevleknout, cvicit, do sprchy. Ona se urcite domnivala, ze je to nenapadne, ale vsichni vedeli. Byla mi jedno, ostatni z ni mely legraci. Nebyla jsem jedina, na kterou cumela a pred kterou se nakrucovala. Takova mistni postavicka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
31.12.21 22:07

Já když chodila do sauny bez partnera, tak ti chlapi, kteří tam seděli… :nevim: :nevim: Fakt hrozný to bylo. Člověk si tam šel odpočinout a mezitím byl jen kus masa, na který se muselo civět. Nejlepší je, že ti poradí se zakrýt, ale to pak saunování lehce ztrácí smysl, tam sedět zabalená jak rolka.
Vadí mi to a je to hnusné jak od ženské tak i od chlapa. Takoví lidé by tam neměli chodit. Nikdo není zvědavý na vaše úchylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
31.12.21 22:29

A já svůj nazor nenapisu, protoze u posledniho prispevku pani Klopotkove mi bylo jasně ukázáno, že ač můžu mít na danou věc názor jiný, nedejbože opovrhujicí, tak jsem ve výsledku já ta, která je ta „divná, nerespektující“, takze jen souhlasně přikyvuju a souhlasím se vším…sranda :P :lol: pekny Silvestr :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.12.21 22:32

Já jsem chodila před covidem, mám dost silný brejle, který sundávám než tam vlezu a pak nevidím nic, takže známýho poznám leda po hlase. A když jsem občas měla čočky, tak jsem očumovala, nenápadně. Ale chodila jsem do smíšený, kde většinou žádná ženská nebyla. Záměrně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
31.12.21 22:40

Paní Klopotková, všichni víme, že jste bisexuálka :roll: a jinak v sauně bych vás potkat fakt nechtěla :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
31.12.21 22:48

Mně se líběj kluci, co vypadají dost jako holky a většinou i hodně mladí. To je asi skoro bisexualita (nebo jsem efebofilní gay v ženském těle). :lol: No, ale snažím se neočumovat nikoho, kdo o to evidentně nestojí…ono stačí, když sem jezdila s kapelou, tak jsem musela chtě nechtě očumovat tolik chlapů, až to nebylo hezký. :lol:
Do sauny nechodím, takže si tam dělejte, co chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barpro
31.12.21 23:29

Nikdy by mě nenapadlo někoho někde očumovat. :lol: Ani na pláži ani v sauně. :lol:

• Citovat
  • Upravit
21593
1.1.22 00:26
@Azeretereza píše:
Já jsem chodila před covidem, mám dost silný brejle, který sundávám než tam vlezu a pak nevidím nic, takže známýho poznám leda po hlase. A když jsem občas měla čočky, tak jsem očumovala, nenápadně. Ale chodila jsem do smíšený, kde většinou žádná ženská nebyla. Záměrně :mrgreen:

to mi pripomina, jak jsem jednou sla do sauny s manzelem. On ma taky hodne silne dioptrie, bez nich je prakticky slepy. Pred saunou jsme se osprchli, jak saunovy rad kaze, ja byla rychlejsi, vklouzla jsem do sauny a bohuzel me oblibene mistecko bylo jako na potvoru obsazene. No nic, sedla jsem si jinam. Za chvilku dorazil manzel a zamiril si to rovnou na moje oblibene misto, kde lezela nejaka cizi mlada pani, nutno rict uplne naha. Manzel si seld intimne blizko ni a lazkyplne na ni koukal. Nevedela jsem, jak mam reagovat, snazila jsem se na nej nenapadne mavat, ze tady jsem, ale nevidel me. Pak si ale vsiml, ze neco neni v poradku a ze to nejsem ja a vyskocil rychlosti blesku. Chudak. Ale byla legrace.

Jinak, ja se v saune vzdy zakryvam, neni mi to prijemne se tam obnazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15151
1.1.22 00:27

Do sauny chodím, smí se tam i teď. Nejsem bisexuální, cizí ženské mě nezajímají, občas se mi i stane, že mě ocumuje ženská, je mi to fuk, důvod proč čučí neřeším. V saunach bývají ženy většinou zamotane v prostěradle, kdežto chlapi se promenádujou nahý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
1.1.22 00:44
@warita píše:
to mi pripomina, jak jsem jednou sla do sauny s manzelem. On ma taky hodne silne dioptrie, bez nich je prakticky slepy. Pred saunou jsme se osprchli, jak saunovy rad kaze, ja byla rychlejsi, vklouzla jsem do sauny a bohuzel me oblibene mistecko bylo jako na potvoru obsazene. No nic, sedla jsem si jinam. Za chvilku dorazil manzel a zamiril si to rovnou na moje oblibene misto, kde lezela nejaka cizi mlada pani, nutno rict uplne naha. Manzel si seld intimne blizko ni a lazkyplne na ni koukal. Nevedela jsem, jak mam reagovat, snazila jsem se na nej nenapadne mavat, ze tady jsem, ale nevidel me. Pak si ale vsiml, ze neco neni v poradku a ze to nejsem ja a vyskocil rychlosti blesku. Chudak. Ale byla legrace.Jinak, ja se v saune vzdy zakryvam, neni mi to prijemne se tam obnazovat.
:potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
1.1.22 00:55

@warita To je výborná historka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
1.1.22 04:05
@warita píše:
to mi pripomina, jak jsem jednou sla do sauny s manzelem. On ma taky hodne silne dioptrie, bez nich je prakticky slepy. Pred saunou jsme se osprchli, jak saunovy rad kaze, ja byla rychlejsi, vklouzla jsem do sauny a bohuzel me oblibene mistecko bylo jako na potvoru obsazene. No nic, sedla jsem si jinam. Za chvilku dorazil manzel a zamiril si to rovnou na moje oblibene misto, kde lezela nejaka cizi mlada pani, nutno rict uplne naha. Manzel si seld intimne blizko ni a lazkyplne na ni koukal. Nevedela jsem, jak mam reagovat, snazila jsem se na nej nenapadne mavat, ze tady jsem, ale nevidel me. Pak si ale vsiml, ze neco neni v poradku a ze to nejsem ja a vyskocil rychlosti blesku. Chudak. Ale byla legrace.Jinak, ja se v saune vzdy zakryvam, neni mi to prijemne se tam obnazovat.
@warita píše:

To je milacek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria