Bisexuálka v sauně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
1.1.22 12:59
@Klopotkova píše:
Chodily jsme s kolegyní do té ženské sauny v jednom velkém krajském městě a co jsem si všimla, tak některé ženy tam normálně pokukují a vůbec se tím netají, třeba jsme tam pravidelně potkávaly dvě takové tlustější ženy, věk cca 55+, ty tam vždy stály, frndy holé a bylo na nich vidět, jak jsou taky bi.

Ty jsi opravdu troll. :palec:
Ony měly vytetované na frndě, že jsou bi? :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.1.22 13:06

Květušo, Tobě to stejně nikdy nedá a reaguješ na mě pořád a pořád. Kdesi jsi psala, že ze mě zvracíš, když z něčeho zvracím, tak se tomu vyhýbám, ale Ty zřejmě ráda zvracíš. @Kfětoslava

Příspěvek upraven 01.01.22 v 13:12

• Citovat
  • Upravit
2930
1.1.22 13:07
@Klopotkova píše:
Já tam nad nikým neslintam, dávám si velký pozor. Prostě se mi líbí ženské přirození, miluji sex se ženou, je mi vším.

Co miluješ nebo ne je všem jedno. Máš milenku, té můžeš v klíně vykoukat třeba díru navíc. Ale ocumovat ženám v sauně klín, které tam rozhodně kvůli tomu nepřišli, je ehm přinejmenším nevhodné. A užívat si ve veřejné sauně je pro mě trapné. Navíc máš manžela, milence a milenku a stejně chodíš cumet ženským do rozkroku, pokud je to pravda tak máš asi nějaký problém ne?
Navic mám kamarádky, které do smíšené nechodí kvůli těm cumejicim chlapům, je jim to nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.1.22 13:09

Je to pouze můj názor, že ty ženy jsou bi nebo lesbičky. protože se dívaly velmi okatě ostatním ženám na přirození.
Tady patří - podle sebe, soudím tebe, já bisexuálka jsem a proto koukám ženám na přirození. @topazio

• Citovat
  • Upravit
53518
1.1.22 13:51
@Katydr píše:
Klopotkova je jasný troll - chlap, že jí to pořád žerete :roll:

Začínám si to taky myslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
1.1.22 13:52
@Klopotkova píše:
Je to pouze můj názor, že ty ženy jsou bi nebo lesbičky. protože se dívaly velmi okatě ostatním ženám na přirození.
Tady patří - podle sebe, soudím tebe, já bisexuálka jsem a proto koukám ženám na přirození. @topazio

Za mě jsi nechutný prase. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.1.22 13:52
@topazio píše:
Ty jsi opravdu troll. :palec:
Ony měly vytetované na frndě, že jsou bi? :mrgreen: :zed:

Třeba se jim jen nezdálo to jejich upravné ohanbí  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14870
1.1.22 15:01
@Klopotkova píše:
Květušo, Tobě to stejně nikdy nedá a reaguješ na mě pořád a pořád. Kdesi jsi psala, že ze mě zvracíš, když z něčeho zvracím, tak se tomu vyhýbám, ale Ty zřejmě ráda zvracíš. @KfětoslavaPříspěvek upraven 01.01.22 v 13:12

Nevšímej si mě, šmudlo. Nereagovala jsem na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
1.1.22 15:08

Úplně normálně se dívám po lidech jako vždycky :wink:. Dívám se jak ve sprchách, tak v sauně a jak po ženských, tak chlapech. K mé smůle, jsem nikdy v sauně nenarazila na svůj vysněný ideál jako z filmu, ale vždycky to byli spíše svraštělí dědci :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.1.22 15:19

Květušo, Ty jsi tak strašně trapná, do každé mojí založené diskuse vlezeš a potom píšeš, že ze mě zvracíš. Tebe to zvracení zřejmě baví, když z něčeho zvracim, tak se té věci, která mi zvracení způsobuje, snad vyhýbám, jak logické. Nechápu, že tě baví zvracet. Fuj tajbl. Blé. @Kfětoslava

• Citovat
  • Upravit
7205
1.1.22 15:31

Aspoň víte, že když někdy v sauně potkáte ženskou, která vám perverzně bude koukat na frndu, tak je to Klopotka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.1.22 15:37

Jasně jsem napsala, že čumím nenápadně, rozhodně nemám zájem na tom, aby mě vedení sauny vykázalo.
V té krajské sauně, kam chodíme, se dějí věci různé. Paní, věk cca 60, na té jde vyloženě vidět, že se ráda nahá vystavuje, svoji cca 30ti letou kamarádku tam natírá krémem tělovým po prsou, řve tam na celé kolo, že už jí to chybělo, ale kamarádka dříve nemohla, že ji neměl kdo hlídat malýho.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
1.1.22 15:39
@GabinkaCh píše:
Aspoň víte, že když někdy v sauně potkáte ženskou, která vám perverzně bude koukat na frndu, tak je to Klopotka 8)

Ty čteš opět zadkem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14870
1.1.22 15:40

@Klopotkova pokud něco zobeš, tak máš špatné dávkování. Pokud nic nezobeš, tak bys asi měl(a) začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.1.22 15:44

Květušo, táhni k čertu a nezapomeň se opět vyzvracet, dobrou chuť. @Kfětoslava :poblion: :mavam:

Příspěvek upraven 01.01.22 v 15:53

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí