Co chce? :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
31.12.21 20:50

Co chce? :D

Ani jsem nevěděla jak toto téma nazvat a ani mi na tom člověku nezáleží, ale s věkem začínám lidi analyzovat a zajímá mě názor jiných :kytka:

Tedy příběh:

V létě jsem se on-line seznámila s mužem 49 let (já 34). Je po rozvodu, dvě děti 14 a 12. Syn s otcem, dcera s matkou.

Když jsme plánovali naši schůzku a psal, že zítra přijede, tak jsem odepsala “skvěle, budu se těšit na zítřek”. Na to jsem ale od něj dostala divné zprávy ve stylu “víš já jsem už zkušený muž, už prostě nejsem mladý hloupý kluk” :oops: text měl tento smysl, ale byl delší, přesně si nepamatuji.

Přešla jsem to, jen jsem snad napsala ať je v klidu. Podotknu, že on mě neustále kontaktoval a psal dlouhé zprávy. Mě nevadilo odepisovat, plus jsem se chtěla seznámit s někým novým.

Tak tedy přijel a na obědě mi začal vyprávět o manželce, což se mi nelíbilo, že chlap hned z kraje vypráví o bývalé ženě. Vyprávěl o tom, že jednoho dne řekla, že chce pracovat, našel ji práci u něj ve firmě, ona si ale potom našla práci jako pomocnice kuchaře za nějakou, pro něj směšnou, částku. A pak se rozešli, ona se sama odstěhovala. Chtěla to ukončit ona.
Hned jsem si řekla, že ho asi měla opravdu už dost, když odešla do horších podmínek.

Náš oběd skončil. Loučili jsme se a na konci mi řekl, že normálně tak daleko za holkami nejezdí a že příště ať přijedu já. (2 hodiny autem.)

Po pár dnech psal, ať přijedu, a posílal fotky domu, že opravil něco v sauně a bude funkční :mrgreen: tak jsem řekla, že k němu nepojedu a ještě k tomu do sauny. :roll: Ale že až bude koncert Hany Zagorové, tak na něj můžeme jít. Řekl, že ano.

Posílal mi stále hodně fotografií, jak vaří, jak je u syna na hokeji, jak nakupuje. Přišlo mi, že je hyperaktivní a že ani nekontroluje množství fotek a sms, které posílá neznámé osobě. Já nejsem milovník posílání fotek málo známým lidem, ale dál jsem s ním komunikovala, až to na něj znovu přišlo a zničehonic, myslím, když jsem znova připomněla koncert Hanky Zagorové, začal psát, že vůbec není připravený na vztah :mrgreen: Tak jsem mu napsala, že je divný a zablokovala. :mrgreen: to bylo pozdním létem…

Dnes mi přišla sms “Vše nejlepší v novém roce, ať se splní tvá přání! Mnoho úsměvů a štěstí! Nezlob se na mě.. Vážím jsi tě. A jsi opravdu krásná a hodná holka :wink: 👍”

Zablokovala jsem ho tehdy na whatsappu, teď poslal sms. Podepsal se, a já ho podle jména nejdřív přiřadila k jednomu kamarádovi se stejným jménem, ale nechápala jsem, proč se na něj mám zlobit. Až po chvíli mi došlo, o koho doopravdy jde.

Chci o tom jen podrbat a slyšet názory a zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Floralys
31.12.21 20:55

No, chlapi kolem padesátky hlavně hledaj mladší maso, na kterém by sami sobě dokázali, že ještě nejsou tak staří. Co u toho říkaj nebo píšou není podstatný. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
31.12.21 20:56

Měl vás rozdělaných víc a klaply ještě nějaké další, které byly blíž. Teď se ozval, aby si udržel portfolio zajemkyn, kdyby něco. Ty ses za posledního půl roku s nikým jiným neseznamila, že tě trápí tento postarší ošoust?

• Citovat
  • Upravit
Floralys
31.12.21 21:00
@Mango_Lassi píše:
Měl vás rozdělaných víc a klaply ještě nějaké další, které byly blíž. Teď se ozval, aby si udržel portfolio zajemkyn, kdyby něco. Ty ses za posledního půl roku s nikým jiným neseznamila, že tě trápí tento postarší ošoust?

Ošoust není hezké slovo. Ani kultivované. :oops:

• Citovat
  • Upravit
167
31.12.21 21:01
@Floralys píše:
No, chlapi kolem padesátky hlavně hledaj mladší maso, na kterém by sami sobě dokázali, že ještě nejsou tak staří. Co u toho říkaj nebo píšou není podstatný. :kytka:

Jo, jako taktika… Asi. Ale hodně roztržitá na jeho věk a zkušenosti o kterých mě přesvědčoval. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15131
31.12.21 21:01

Magor. Zablokovat a zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.21 21:02

@Mango_Lassi
Vždyť píšu, že chci jen podrbat. Mám teď hodně volného času. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
31.12.21 21:02

Chlap, ktery si o sobe dost mysli, ale zaroven nema sebevedomi.. Nejlepsi kombinace. To, ze neda pokoj vysvetluje, ze neni uvedomnely.. Ruce pryc! Jen si potrebuje neco dokazovat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.12.21 21:05

On je fakt divný. Ty ho chceš, zaujal Tě něčím?

• Citovat
  • Upravit
Floralys
31.12.21 21:06
@Lelya_Ley píše:
Jo, jako taktika… Asi. Ale hodně roztržitá na jeho věk a zkušenosti o kterých mě přesvědčoval. :mrgreen:

Tak chlap v padesáti už má určitě nějaký zkušenosti, o tom žádná. Ale, a na to musíš myslet především, pro mladý holky je nebezpečnej jako kobra. Využije tě a odstaví.

• Citovat
  • Upravit
167
31.12.21 21:08

@Klopotkova

Ne, psala jsem, že chci podrbat. Sama se pobavím a možná i někoho jiného. Někdo se v tom najde, nebo se podělí o stejnou zkušenost a já budu chytřejší. Vždyť se tu drbe neustále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
31.12.21 21:12

Asi bych si z něj, pokud bych měla dlouhou chvíli, dělala legraci, že ho strašně chci, chci s ním dítě apod.

• Citovat
  • Upravit
266
31.12.21 21:12

Koncert Hanky Zagorové… tak to je teda odvaz 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.21 21:13
@Floralys píše:
Tak chlap v padesáti už má určitě nějaký zkušenosti, o tom žádná. Ale, a na to musíš myslet především, pro mladý holky je nebezpečnej jako kobra. Využije tě a odstaví.

Mě teda přišel trochu jako dítě, když jsme se setkali. Já jsem celkem stydlivý člověk, ale když jsem viděla jeho reakce. Nemohl posedět na místě a pořád jakoby spěchal, teda ne pořád, ale ke konci. Jak jsem psala - přišel mi hyperaktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
31.12.21 21:17
@Floralys píše:
Ošoust není hezké slovo. Ani kultivované. :oops:

Jestli tě rozhodí slovo vošoust, tak se celkem divím, ze ses tu zaregistrovala… :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky