Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sadman píše:
Chce tě ošukat
Asi… ale vzal to za špatný konec ![]()
@Lelya_Ley píše:
@Sonarka
V tomto můj souhlas, že kdo má zájem to dá najevo normálně.Napadlo mě, že ho drží rozvod s manželkou, pak má návaly zlosti, a aby je utlumil, bombarduje v mém případě mě..
Příspěvek upraven 01.01.22 v 01:13a pak když ho to trochu pustí, tak má paranoiu a jde do režimu odmítání. Člověk je tajemný chrám
No přijde mi zmatenej… Jednoznačný nezájem u chlapa znamená, že se přestane ozývat a už nenapíše…nikdy… Tady je to zvláštní…pokud se chlap ozve, ať už pod jakoukoliv záminkou, nebude to jen tak, něco tam je.. I tak bych to neřešila a nelámala si hlavu… Možná to bylo opravdu brzy po rozvodu, neměl to uzavřené. Uvidíš, jestli z něj ještě něco vyleze.
@Lelya_Ley píše:
Nebylo efektivní až dodnes, kdy mi napsal. Proto mě to teď zajímá a je to normální. Nejsem bezcitné zombie a mám teď hodně volného času.Nemyslím si, že by měl nouzi v seznámení. Já také potkávala různé blázny - většinou děvkaře a ti jsou jasní, ale jeho chování pro mě není u muže normální a nesetkala jsem se s tím předtím. Vy ano? Kdy Vás muž sám první kontaktuje, chce se vidět, hodně píše, posílá fotografie, potom bezdůvodně vyjadřuje odpor a dokazuje jeho dospělost. Potom ukazuje na mobilu plány domu, co si staví někde na ostrově a naznačuje, že tam mluví jazykem, který já ovládám a že bych tam lidem rozuměla. A pak zase píše, že nechce vztah?když mu píšu, že mi jeho chování přijde divné, tak uzná, že mám pravdu. A po půl roce píše šťastný 2022 a nezlob se na mě. Já se s takovým opravdu setkávám poprvé.
Ze se ti chce se tim zabyvat…
Proste je divnej, vubec nema smysl patrat nad tim, „proc“. To nevyresis. Proste nejaka jina dimenze, nekompatibilni tvor.
Ani nechapu, proc jsi to vydrzela tak dlouho.
Kdyz jsem s nekym v kontaktu, ma mi to prece neco prinaset. A ne u toho trpet, co zas blbne.
@stinga píše:ale vypadáš staře
Je mladý, ale HARD LIFE tak vypadá starší no.
@Lucie_Sx píše:
Ze se ti chce se tim zabyvat…
Proste je divnej, vubec nema smysl patrat nad tim, „proc“. To nevyresis. Proste nejaka jina dimenze, nekompatibilni tvor.
Ani nechapu, proc jsi to vydrzela tak dlouho.
Kdyz jsem s nekym v kontaktu, ma mi to prece neco prinaset. A ne u toho trpet, co zas blbne.
Ale prosím Vás, každý se něčím zabývá, je to normální, jsme lidi. A od toho jsme tady na emiminu, že? Nebo se tu v těch stovkách diskuzích “ničím nezabýváte”? ![]()
Co jsem vydržela tak dlouho? Psát si s nim v létě 2 týdny a po půl roce od něj dostat zprávu? Také nevím, jsem asi dost silná žena.
Ps: kdyby lidé četli pozorně texty, tak by rozuměli, co chtěl básník říci.
@Lelya_Ley píše:To by asi zase začal psát, že je dospělý a zkušený anebo že není připravený na vztah. I když to psal v takových nečekaných chvílích. Třeba “koncert bude toho a toho dne” odpověď: “nejsem připravený na vážný vztah”
Prijde mi jako primitiv. Neni divu, ze je sam.. a ja se divim, ze nad nim uvazujes ![]()
@Lelya_Ley píše:
@Lucie_SxAle prosím Vás, každý se něčím zabývá, je to normální, jsme lidi. A od toho jsme tady na emiminu, že? Nebo se tu v těch stovkách diskuzích “ničím nezabýváte”?
Co jsem vydržela tak dlouho? Psát si s nim v létě 2 týdny a po půl roce od něj dostat zprávu? Také nevím, jsem asi dost silná žena.
Ps: kdyby lidé četli pozorně texty, tak by rozuměli, co chtěl básník říci.
Tak namlouvej si co chces, no.
Podle tvych prispevku usuzuju, ze te to pitvani drzi fest a jednoduse si rikam, ze do neceho takoveho fakt nema smysl davat energii.