Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karamba2020 píše:
Tomu moc nerozumím, prostě jste se míjeli, nesedli si, ale není lepší to říct a zamávat si na rozloučenou, než zablokovat?
To jsem udělala. Napsala jsem, že mi jeho chování přijde divné. A zablokovala.
@stinga píše:
tak ale kupodivu jsou mu podobné, asi nějaká kultivace spermií nebo bůhvíco
Prdlajs. Gott byl už rád, že dočůrá na zem, natož děcka. ![]()
@D. C. píše:
To je asi pravda, ale smím se zeptat, jak se to řekne hezky a kultivovaně?Jinak ten pán je vskutku divnej. Po těch jeho reakcích bych ho asi blokoval také. Zároveň si říkám, kde se bere ten nešvar mluvit na schůzce o bývalých? Není schůzka zejména o tom se vzájemně poznat? A nemyslím tím zrovna minulost.
Chlípník. ![]()
@D. C. píše:
To je asi pravda, ale smím se zeptat, jak se to řekne hezky a kultivovaně?Jinak ten pán je vskutku divnej. Po těch jeho reakcích bych ho asi blokoval také. Zároveň si říkám, kde se bere ten nešvar mluvit na schůzce o bývalých? Není schůzka zejména o tom se vzájemně poznat? A nemyslím tím zrovna minulost.
Také jsem se zarazila. Mnoho zvláštních akcí z jeho strany. Jen co se probudím - mám od něj X fotek a zpráv. Potom zase vyjadřuje odpor, přitom se nic nestalo, a začíná tvrdit, že je zkušený, dospělý muž nebo že nechce vážný vztah. Přitom jsme o vztazích nemluvili. Proběhla pouze jedna schůzka, dva týdny komunikace, kdy se dospělý člověk choval jako zakomplexovaný puberťák. A teď na nový rok přání. Nesetkala jsem se s takovým chováním. Ano, setkala jsem se s takovými, kteří hned psali, že by se chtěli líbat - to je ohraná deska.
Ale tohle chování jsem poznala prvně. ![]()
Chce si zasouložit, ale nechce se u toho moc nadřít, tj. žádné dojíždění a koncerty. Nejdřív asi myslel, že to dá, ale pak zjistil, že je to moc práce.
@Santa Juana píše:
Chce si zasouložit, ale nechce se u toho moc nadřít, tj. žádné dojíždění a koncerty. Nejdřív asi myslel, že to dá, ale pak zjistil, že je to moc práce.
To jsou ženské takové dávačky, že ho vykolejilo chování jedné, která nedá?
A i kdyby, a jak tu ostatní píší má jich několik rozdělaných, tak když jich má několik, proč psát blbosti o vážných vztazích, vždyť je to divný. A dnes to “nezlob se na mě”.
@stinga píše: že jo, dostala bych osypkyto je prave ten problem , když se davaji dohromady lidi jine generace , nemají nic společnéhomůj první přítel ji miloval
já jsem trpěla v autě, když přehrával její písničky
@Sonarka píše:
Já jsem teda asi divná… Vůbec jsem nepochopila, co udělal tak hrozneho, že jsi ho zablokovalaJestli jsi měla jiné představy, či ztratila zájem, mohla jsi mu to jen napsat. Hodně lidí zkrátka časem zjistí, že nechce s danou osobou vztah, prostě to nebylo ono, tak ti to tak napsal.. Možná mu i přišlo, že se to nikam neposouva…
A nechápu, co je špatného na sauně
A proč jsi se s ním vůbec scházela, když se ti teda nelíbil… Já to nějak nepobírám
sauna v zacatku, když ještě nic nebylo mi taky nepřijde ok. Přijde mi to jako taktika jak si objekt obhlédnout.
@Venetia
Souhlasím. On se také potom omlouval za jeho nabídku. Poté, co jsem mu napsala, že není úplně vhodné jít do sauny, mi poslal několik hlasovek, kde vysvětlovat, že by nechtěl, abych si to vyložila špatně. Že sauna měla být jen sauna a že pokoj pro hosty je na klíč.
@Lelya_Ley píše:
Také jsem se zarazila. Mnoho zvláštních akcí z jeho strany. Jen co se probudím - mám od něj X fotek a zpráv. Potom zase vyjadřuje odpor, přitom se nic nestalo, a začíná tvrdit, že je zkušený, dospělý muž nebo že nechce vážný vztah. Přitom jsme o vztazích nemluvili. Proběhla pouze jedna schůzka, dva týdny komunikace, kdy se dospělý člověk choval jako zakomplexovaný puberťák. A teď na nový rok přání. Nesetkala jsem se s takovým chováním. Ano, setkala jsem se s takovými, kteří hned psali, že by se chtěli líbat - to je ohraná deska.Ale tohle chování jsem poznala prvně.
Ale zřejmě jeho chování zase tak neefektivní nebylo, když nad ním tak dumáš
Já potkala za život hodně divných pavouků… Tohle by mě asi tak nerozhodilo.. Prostě bych mu napsala svý a čau. Blokovala bych ho až poté, co by mě „obtěžoval“ dál. Podle mě si chtěl prostě jen vrznout a snažil se být zajímavý a důležitý. Nějaká podivnost tam možná je, ale pro mě nic extra.
@Sonarka píše:
Ale zřejmě jeho chování zase tak neefektivní nebylo, když nad ním tak dumášJá potkala za život hodně divných pavouků… Tohle by mě asi tak nerozhodilo.. Prostě bych mu napsala svý a čau. Blokovala bych ho až poté, co by mě „obtěžoval“ dál. Podle mě si chtěl prostě jen vrznout a snažil se být zajímavý a důležitý. Nějaká podivnost tam možná je, ale pro mě nic extra.
Nebylo efektivní až dodnes, kdy mi napsal. Proto mě to teď zajímá a je to normální. Nejsem bezcitné zombie a mám teď hodně volného času.
Nemyslím si, že by měl nouzi v seznámení. Já také potkávala různé blázny - většinou děvkaře a ti jsou jasní, ale jeho chování pro mě není u muže normální a nesetkala jsem se s tím předtím. Vy ano? Kdy Vás muž sám první kontaktuje, chce se vidět, hodně píše, posílá fotografie, potom bezdůvodně vyjadřuje odpor a dokazuje jeho dospělost. Potom ukazuje na mobilu plány domu, co si staví někde na ostrově a naznačuje, že tam mluví jazykem, který já ovládám a že bych tam lidem rozuměla. A pak zase píše, že nechce vztah?
když mu píšu, že mi jeho chování přijde divné, tak uzná, že mám pravdu. A po půl roce píše šťastný 2022 a nezlob se na mě. Já se s takovým opravdu setkávám poprvé.
@Lelya_Ley jo toto máš pravdu, jeho chování je hrozně zmatečné, jednou tak, podruhé úplně jiné, takového člověka bych se v podstatě bála a asi bych nechtěla trávit svůj čas v jeho blízkosti - je divný
@stinga
Mě to zítra už pustí. Ale také jsem se zamýšlela nad jeho duševním zdravím a že není vůbec radno se seznamovat přes seznamky. I když to jsem udělala 4 krát a naposledy s ním v létě. Stejně je to divný..
@Lelya_Ley píše:
Nebylo efektivní až dodnes, kdy mi napsal. Proto mě to teď zajímá a je to normální. Nejsem bezcitné zombie a mám teď hodně volného času.Nemyslím si, že by měl nouzi v seznámení. Já také potkávala různé blázny - většinou děvkaře a ti jsou jasní, ale jeho chování pro mě není u muže normální a nesetkala jsem se s tím předtím. Vy ano? Kdy Vás muž sám první kontaktuje, chce se vidět, hodně píše, posílá fotografie, potom bezdůvodně vyjadřuje odpor a dokazuje jeho dospělost. Potom ukazuje na mobilu plány domu, co si staví někde na ostrově a naznačuje, že tam mluví jazykem, který já ovládám a že bych tam lidem rozuměla. A pak zase píše, že nechce vztah?když mu píšu, že mi jeho chování přijde divné, tak uzná, že mám pravdu. A po půl roce píše šťastný 2022 a nezlob se na mě. Já se s takovým opravdu setkávám poprvé.
Přímo s tímhle asi ne, ale s rozporuplným chováním u muže, jsem se setkala a nestojí za to, se tím zabývat… Může to totiž mít milion důvodů… Většinou je v tom jakási neupřímnost… Může být i takto neobratny ve svádění… Sám neví, co chce, nebo koho chce… Já se s hodně divným chováním setkala u Exmilence… A tam byl důvod jasný.. Byla v tom jiná… A on nevěděl, co… Nechtěl se vzdát sexu se mnou, ale s ní plánoval život, budoucnost… Půl roku se choval divně, ode zdi ke zdi, než to se mnou ukončil.
A většina nápadníků, to se mnou ukončila bez udání důvodu, prostě se přestali ozývat, ač jsme třeba i plánovali setkání a i se viděli a následně byli v kontaktu… A oni říkali jak příště uděláme to a tohle… A pak ticho… Ani u jednoho mě to teda nemrzelo, neměla jsem zájem a oni to vycítili… To je pochopitelné… Ten tvůj si možná s tebou nevěděl rady, nevěděl jak na tebe, možná taky cítil, ze nemáš úplně zájem a tak raději napsal, že vztah ne… Těžko říct. Ale jak říkám, nemá smysl se tím zabývat… Když chlap opravdu chce a stojí za to, tak nemá žena většinou pochyby.
@Sonarka
V tomto můj souhlas, že kdo má zájem to dá najevo normálně.
Napadlo mě, že ho drží rozvod s manželkou, pak má návaly zlosti, a aby je utlumil, bombarduje v mém případě mě..
a pak když ho to trochu pustí, tak má paranoiu a jde do režimu odmítání. Člověk je tajemný chrám ![]()
Příspěvek upraven 01.01.22 v 01:13