Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Asi bych si z něj, pokud bych měla dlouhou chvíli, dělala legraci, že ho strašně chci, chci s ním dítě apod.
To by asi zase začal psát, že je dospělý a zkušený anebo že není připravený na vztah. I když to psal v takových nečekaných chvílích. Třeba “koncert bude toho a toho dne” odpověď: “nejsem připravený na vážný vztah”
@Lelya_Ley píše:
Mě teda přišel trochu jako dítě, když jsme se setkali. Já jsem celkem stydlivý člověk, ale když jsem viděla jeho reakce. Nemohl posedět na místě a pořád jakoby spěchal, teda ne pořád, ale ke konci. Jak jsem psala - přišel mi hyperaktivní.
No, být opatrná je určitě na místě. Přeju hodně radosti s dědkem. Ale pamatuj, že tihle chlapi mají daleko raději pivo než nový objev ze seznamky. ![]()
@Hanka1 píše:
Jestli tě rozhodí slovo vošoust, tak se celkem divím, ze ses tu zaregistrovala…![]()
Libuji si v jazyce mateřském a každá jeho urážka mě bolí. Nevím, proč tomu tak je, leč je tomu tak. ![]()
@Floralys píše:
No, být opatrná je určitě na místě. Přeju hodně radosti s dědkem. Ale pamatuj, že tihle chlapi mají daleko raději pivo než nový objev ze seznamky.
Neplánuji s nim budoucnosti. A osobní zkušenosti se staršími nemám. Známý ano. Jednoho malíře, ten je sám, trochu starší než tento objev, ale co ho znám (malíře), tak je stále sám. Asi už stejně staré ženy nechtějí a zasekli se.
@Lelya_Ley píše:
Neplánuji s nim budoucnosti. A osobní zkušenosti se staršími nemám. Známý ano. Jednoho malíře, ten je sám, trochu starší než tento objev, ale co ho znám (malíře), tak je stále sám. Asi už stejně staré ženy nechtějí a zasekli se.
No bodejť. ![]()
@Hanka1 píše:
Jestli tě rozhodí slovo vošoust, tak se celkem divím, ze ses tu zaregistrovala…![]()
@Fuflík píše:že jo, dostala bych osypky
Koncert Hanky Zagorové… tak to je teda odvaz
@Lelya_Ley píše:To by asi zase začal psát, že je dospělý a zkušený anebo že není připravený na vztah. I když to psal v takových nečekaných chvílích. Třeba “koncert bude toho a toho dne” odpověď: “nejsem připravený na vážný vztah”
Tak to já zase chápu - jít na Vondráčkovou, to bych tu ženskou musel fakt milovat. Takže odpověď „nejsem připravený na vážný vztah“ mi dává smysl ![]()
@stinga píše: že jo, dostala bych osypkymůj první přítel ji miloval
já jsem trpěla v autě, když přehrával její písničky
Zagorka je zombie. ![]()
@stinga píše: že jo, dostala bych osypkymůj první přítel ji miloval
já jsem trpěla v autě, když přehrával její písničky
Já na jejím koncertu nikdy nebyla, a ona brzy přestane koncertovat, vzhledem k věku. Vidět ji jednou na živo mě nepřipraví o život.
Je Silvestr, pokud o něj nemáš zájem, tak si z něj prostě dělej p.rdel, napiš mu, že si přeješ jeho jako otce svého dítěte a ze ho miluješ apod.
Já jsem teda asi divná… Vůbec jsem nepochopila, co udělal tak hrozneho, že jsi ho zablokovala
Jestli jsi měla jiné představy, či ztratila zájem, mohla jsi mu to jen napsat. Hodně lidí zkrátka časem zjistí, že nechce s danou osobou vztah, prostě to nebylo ono, tak ti to tak napsal.. Možná mu i přišlo, že se to nikam neposouva…
A nechápu, co je špatného na sauně
A proč jsi se s ním vůbec scházela, když se ti teda nelíbil… Já to nějak nepobírám ![]()
@Lelya_Ley píše:
Já na jejím koncertu nikdy nebyla, a ona brzy přestane koncertovat, vzhledem k věku. Vidět ji jednou na živo mě nepřipraví o život.
Už aby to bylo Bože. Vem si tu fuchtli stejně jako Gotta a odveď ji do věcných lovišť. ![]()
@Klopotkova píše:
Je Silvestr, pokud o něj nemáš zájem, tak si z něj prostě dělej p.rdel, napiš mu, že si přeješ jeho jako otce svého dítěte a ze ho miluješ apod.
Počkej, takže to cos mi psala jsi nemyslela vážně? A já se těšil na mimíska ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Počkej, takže to cos mi psala jsi nemyslela vážně? A já se těšil na mimíska
V tvým věku? ![]()