Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Za mě není srovnaný s rozchodem a hledá ženskou, co jí nebude vadit být matrací, která si za tím šu*em ještě dojede. Zjistil, že s vámi to tak jednoduché nebude, že by asi musel jít do vztahu, tak to utnul dřív, než byste ho po něm začala chtít. Prostě stál o s.ex, ne o zážitky typu koncerty. Lákal sice na ně, ale doufal, že to podstupovat nakonec nebude muset a vy hned podlehnete.
Jednoduše hrál chlapa, co nechce jen s.ex, aby dostal s.ex
![]()
Teď asi nemá nikde nahozeno, tak rádoby nevtíravě zkouší, jestli byste na jeho přáníčko nereagovala novou diskusí… Jinak řečeno jste o nic nepřišla ![]()
@Lelya_Ley píše:To by asi zase začal psát, že je dospělý a zkušený anebo že není připravený na vztah. I když to psal v takových nečekaných chvílích. Třeba “koncert bude toho a toho dne” odpověď: “nejsem připravený na vážný vztah”
To bych mu asi teda napsala, že mu gratuluju a tu Hanku bych si pustila na youtube
![]()
@Floralys píše:
V tvým věku?
však Gott měl také děcka po 70ti
@stinga píše:
Mě 70 nebylo ani náhodou a erekci mám pevnou ![]()
@Lelya_Ley píše:
Já na jejím koncertu nikdy nebyla, a ona brzy přestane koncertovat, vzhledem k věku. Vidět ji jednou na živo mě nepřipraví o život.
Ale o potenciální vztah by mohlo
Takovou guilty pleasure bych absolvovala spíš s kamarádkou ![]()
Jako mě chlap navrhnout, jestli na rande nechci jít na Zagorku, tak bych mu ani nevěřila, že si ze mě nedělá legraci. Jediné pozitivum vidím v tom, že už bych si nemusela opařovat žádnou další antikoncepci…
@Sonarka píše:
Já jsem teda asi divná… Vůbec jsem nepochopila, co udělal tak hrozneho, že jsi ho zablokovalaJestli jsi měla jiné představy, či ztratila zájem, mohla jsi mu to jen napsat. Hodně lidí zkrátka časem zjistí, že nechce s danou osobou vztah, prostě to nebylo ono, tak ti to tak napsal.. Možná mu i přišlo, že se to nikam neposouva…
A nechápu, co je špatného na sauně
A proč jsi se s ním vůbec scházela, když se ti teda nelíbil… Já to nějak nepobírám
Psala jsem, že on byl iniciátorem komunikace. A když jsme se po pár dnech domlouvali na naší první schůzku - napsal, že přijede kolem oběda a já odpověděla “dobře, budu se těšit”. Reagoval: “já už jsem dospělý zkušený muž”. A když nedošlo na saunu, ale sám chtěl něco podniknout a nabídl mi ať něco vymyslím, tak v naší diskuzi ohledně koncertu, nečekaně reagoval “já nejsem připravený na vážný vztah”.
Přitom před pěti minutami mi posílal hodně fotek z obchodu, kde něco nakupoval.
Tam ani nebyl prostor pro nějaký vývoj. Znali jsme se krátce.
Nepsala jsem, že se mi nelíbil. Psala jsem, že mě zarazilo jeho chování.
@Prof. Farnsworth píše:
Mě 70 nebylo ani náhodou a erekci mám pevnou
@DeeDee.518 píše:
Ale o potenciální vztah by mohloTakovou guilty pleasure bych absolvovala spíš s kamarádkou
Jako mě chlap navrhnout, jestli na rande nechci jít na Zagorku, tak bych mu ani nevěřila, že si ze mě nedělá legraci. Jediné pozitivum vidím v tom, že už bych si nemusela opařovat žádnou další antikoncepci…
Zagorová mu překvapivě nevadila.
O té se vyjadřoval slušněji než vy.
@stinga píše:
Domníval se. Ale to ještě neznamená, že je měl. ![]()
@Lelya_Ley píše:
Zagorová mu překvapivě nevadila.O té se vyjadřoval slušněji než vy.
no já se naživo o Zagorce vyjadřuju ještě hůř, ale zase - sem bych to nenapsala
@Floralys píše:
Ošoust není hezké slovo. Ani kultivované.
To je asi pravda, ale smím se zeptat, jak se to řekne hezky a kultivovaně?
Jinak ten pán je vskutku divnej. Po těch jeho reakcích bych ho asi blokoval také. Zároveň si říkám, kde se bere ten nešvar mluvit na schůzce o bývalých? Není schůzka zejména o tom se vzájemně poznat? A nemyslím tím zrovna minulost.
@Floralys píše:
Domníval se. Ale to ještě neznamená, že je měl.
tak ale kupodivu jsou mu podobné, asi nějaká kultivace spermií nebo bůhvíco
@Lelya_Ley píše:
@DeeDee.518No utnul.. utnula jsem to já blokem.
Tomu moc nerozumím, prostě jste se míjeli, nesedli si, ale není lepší to říct a zamávat si na rozloučenou, než zablokovat?
@DeeDee.518 píše:
Za mě není srovnaný s rozchodem a hledá ženskou, co jí nebude vadit být matrací, která si za tím šu*em ještě dojede. Zjistil, že s vámi to tak jednoduché nebude, že by asi musel jít do vztahu, tak to utnul dřív, než byste ho po něm začala chtít. Prostě stál o s.ex, ne o zážitky typu koncerty. Lákal sice na ně, ale doufal, že to podstupovat nakonec nebude muset a vy hned podlehnete.Jednoduše hrál chlapa, co nechce jen s.ex, aby dostal s.ex
Teď asi nemá nikde nahozeno, tak rádoby nevtíravě zkouší, jestli byste na jeho přáníčko nereagovala novou diskusí… Jinak řečeno jste o nic nepřišla![]()
![]()
Jak tě tak čtu, divím se, proč každýmu vykáš.. je to pěkný, neříkám, ale v dnešní době a na fóru dost nezvyklý. ![]()