Co chce? :D

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2085
31.12.21 21:50

Za mě není srovnaný s rozchodem a hledá ženskou, co jí nebude vadit být matrací, která si za tím šu*em ještě dojede. Zjistil, že s vámi to tak jednoduché nebude, že by asi musel jít do vztahu, tak to utnul dřív, než byste ho po něm začala chtít. Prostě stál o s.ex, ne o zážitky typu koncerty. Lákal sice na ně, ale doufal, že to podstupovat nakonec nebude muset a vy hned podlehnete.

Jednoduše hrál chlapa, co nechce jen s.ex, aby dostal s.ex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teď asi nemá nikde nahozeno, tak rádoby nevtíravě zkouší, jestli byste na jeho přáníčko nereagovala novou diskusí… Jinak řečeno jste o nic nepřišla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
31.12.21 21:53
@Lelya_Ley píše: :mrgreen: To by asi zase začal psát, že je dospělý a zkušený anebo že není připravený na vztah. I když to psal v takových nečekaných chvílích. Třeba “koncert bude toho a toho dne” odpověď: “nejsem připravený na vážný vztah”

To bych mu asi teda napsala, že mu gratuluju a tu Hanku bych si pustila na youtube :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76293
31.12.21 21:54
@Floralys píše:
V tvým věku? :mrgreen:

však Gott měl také děcka po 70ti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
31.12.21 21:56
@stinga píše:

Mě 70 nebylo ani náhodou a erekci mám pevnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
31.12.21 21:58
@Lelya_Ley píše:
Já na jejím koncertu nikdy nebyla, a ona brzy přestane koncertovat, vzhledem k věku. Vidět ji jednou na živo mě nepřipraví o život.

Ale o potenciální vztah by mohlo :dance: Takovou guilty pleasure bych absolvovala spíš s kamarádkou :lol:

Jako mě chlap navrhnout, jestli na rande nechci jít na Zagorku, tak bych mu ani nevěřila, že si ze mě nedělá legraci. Jediné pozitivum vidím v tom, že už bych si nemusela opařovat žádnou další antikoncepci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.21 21:59
@Sonarka píše:
Já jsem teda asi divná… Vůbec jsem nepochopila, co udělal tak hrozneho, že jsi ho zablokovala :think: Jestli jsi měla jiné představy, či ztratila zájem, mohla jsi mu to jen napsat. Hodně lidí zkrátka časem zjistí, že nechce s danou osobou vztah, prostě to nebylo ono, tak ti to tak napsal.. Možná mu i přišlo, že se to nikam neposouva… :nevim: A nechápu, co je špatného na sauně :lol: A proč jsi se s ním vůbec scházela, když se ti teda nelíbil… Já to nějak nepobírám :lol:

Psala jsem, že on byl iniciátorem komunikace. A když jsme se po pár dnech domlouvali na naší první schůzku - napsal, že přijede kolem oběda a já odpověděla “dobře, budu se těšit”. Reagoval: “já už jsem dospělý zkušený muž”. A když nedošlo na saunu, ale sám chtěl něco podniknout a nabídl mi ať něco vymyslím, tak v naší diskuzi ohledně koncertu, nečekaně reagoval “já nejsem připravený na vážný vztah”.

Přitom před pěti minutami mi posílal hodně fotek z obchodu, kde něco nakupoval.

Tam ani nebyl prostor pro nějaký vývoj. Znali jsme se krátce.

Nepsala jsem, že se mi nelíbil. Psala jsem, že mě zarazilo jeho chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76293
31.12.21 22:00
@Prof. Farnsworth píše:
Mě 70 nebylo ani náhodou a erekci mám pevnou :)
:mrgreen: ale vypadáš staře
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
31.12.21 22:03
@DeeDee.518 píše:
Ale o potenciální vztah by mohlo :dance: Takovou guilty pleasure bych absolvovala spíš s kamarádkou :lol:Jako mě chlap navrhnout, jestli na rande nechci jít na Zagorku, tak bych mu ani nevěřila, že si ze mě nedělá legraci. Jediné pozitivum vidím v tom, že už bych si nemusela opařovat žádnou další antikoncepci…

Zagorová mu překvapivě nevadila. :mrgreen: O té se vyjadřoval slušněji než vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
31.12.21 22:04
@stinga píše:

Domníval se. Ale to ještě neznamená, že je měl. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
167
31.12.21 22:04

@DeeDee.518

No utnul.. utnula jsem to já blokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76293
31.12.21 22:05
@Lelya_Ley píše:
Zagorová mu překvapivě nevadila. :mrgreen: O té se vyjadřoval slušněji než vy.

no já se naživo o Zagorce vyjadřuju ještě hůř, ale zase - sem bych to nenapsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2223
31.12.21 22:05
@Floralys píše:
Ošoust není hezké slovo. Ani kultivované. :oops:

To je asi pravda, ale smím se zeptat, jak se to řekne hezky a kultivovaně?

Jinak ten pán je vskutku divnej. Po těch jeho reakcích bych ho asi blokoval také. Zároveň si říkám, kde se bere ten nešvar mluvit na schůzce o bývalých? Není schůzka zejména o tom se vzájemně poznat? A nemyslím tím zrovna minulost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76293
31.12.21 22:06
@Floralys píše:
Domníval se. Ale to ještě neznamená, že je měl. :mrgreen:

tak ale kupodivu jsou mu podobné, asi nějaká kultivace spermií nebo bůhvíco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
31.12.21 22:07
@Lelya_Ley píše:
@DeeDee.518No utnul.. utnula jsem to já blokem.

Tomu moc nerozumím, prostě jste se míjeli, nesedli si, ale není lepší to říct a zamávat si na rozloučenou, než zablokovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
31.12.21 22:08
@DeeDee.518 píše:
Za mě není srovnaný s rozchodem a hledá ženskou, co jí nebude vadit být matrací, která si za tím šu*em ještě dojede. Zjistil, že s vámi to tak jednoduché nebude, že by asi musel jít do vztahu, tak to utnul dřív, než byste ho po něm začala chtít. Prostě stál o s.ex, ne o zážitky typu koncerty. Lákal sice na ně, ale doufal, že to podstupovat nakonec nebude muset a vy hned podlehnete.

Jednoduše hrál chlapa, co nechce jen s.ex, aby dostal s.ex :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Teď asi nemá nikde nahozeno, tak rádoby nevtíravě zkouší, jestli byste na jeho přáníčko nereagovala novou diskusí… Jinak řečeno jste o nic nepřišla :D

Jak tě tak čtu, divím se, proč každýmu vykáš.. je to pěkný, neříkám, ale v dnešní době a na fóru dost nezvyklý. :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky