Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Aspoň víte, že když někdy v sauně potkáte ženskou, která vám perverzně bude koukat na frndu, tak je to Klopotka
To se mě stát nemůže ![]()
Fuj, když si představím, že bych šla jen do ženské sauny, abych se vyhnula ocumujicim mužům (a odrbavani chlupatých zad) a tam by na mě nastoupilo ocumujicim komando stejného pohlaví, je mi uzko.
Naštěstí většina lidí chodí do sauny z jiného důvodu, než aby měli večer na co myslet, až si to budou dělat..
@Klopotkova píše:
Je to pouze můj názor, že ty ženy jsou bi nebo lesbičky. protože se dívaly velmi okatě ostatním ženám na přirození.
Tady patří - podle sebe, soudím tebe, já bisexuálka jsem a proto koukám ženám na přirození. @topazio
Hele, „koukat ženám na přirození“ v sauně není definice bisexuálky. To je definice ztráty soudnosti. Jsi naivní, pokud si myslíš, že to děláš nenápadně, ono to poznat jde a je to dost trapné až ubohé.
Fakt se úplně otřásám odporem, že lidé jako ty chodí se mnou do sauny nebo na koupák. Nebo, co hůř, je pak bude potkávat moje dcera. A pak o tom budou s úchylnou popisností trylkovat na emiminu. A to jsem sama lesba. Do sauny si chodím odpočinout, zrelaxovat duši i tělo, fakt ne okoukávat cizím ženským rozkrok.
@Klopotkova píše:
Jasně jsem napsala, že čumím nenápadně, rozhodně nemám zájem na tom, aby mě vedení sauny vykázalo.
V té krajské sauně, kam chodíme, se dějí věci různé. Paní, věk cca 60, na té jde vyloženě vidět, že se ráda nahá vystavuje, svoji cca 30ti letou kamarádku tam natírá krémem tělovým po prsou, řve tam na celé kolo, že už jí to chybělo, ale kamarádka dříve nemohla, že ji neměl kdo hlídat malýho.
Běž psát ty pohádky na Amatéry.
@SlečnaDahlia píše:
Hele, „koukat ženám na přirození“ v sauně není definice bisexuálky. To je definice ztráty soudnosti. Jsi naivní, pokud si myslíš, že to děláš nenápadně, ono to poznat jde a je to dost trapné až ubohé.Fakt se úplně otřásám odporem, že lidé jako ty chodí se mnou do sauny nebo na koupák. Nebo, co hůř, je pak bude potkávat moje dcera. A pak o tom budou s úchylnou popisností trylkovat na emiminu. A to jsem sama lesba. Do sauny si chodím odpočinout, zrelaxovat duši i tělo, fakt ne okoukávat cizím ženským rozkrok.
Toto už je úplně k pozvracení. ![]()
Já jsem bisexuálka pouze v sexu, citově vůbec, tam to mám pouze s muži. Ženské přirození mě vzrušuje a jsem bisexuálka co se sexu se ženou týče. Psala jsem to v úvodu, je tak těžké porozumět psanému textu? S tou dcerou jsem to nepochopila, já se dívám na dospělé ženy. @SlečnaDahlia
@Klopotkova píše:
Tak já v této diskusi řeším, což je psáno i v úvodním příspěvku, pouze ženské sauny a očumování žena ženu. Ty smíšené sauny a očumování od jiného pohlaví mě prostě nezajímají.
Škoda, chtěla jsem popsat, jak mě na nuda písáku očumují nadržení úchylní chlapi, ale nesmím, tady jsem diskriminována… ![]()
@Klopotkova píše:
Já jsem bisexuálka pouze v sexu, citově vůbec, tam to mám pouze s muži. Ženské přirození mě vzrušuje a jsem bisexuálka co se sexu se ženou týče. Psala jsem to v úvodu, je tak těžké porozumět psanému textu? S tou dcerou jsem to nepochopila, já se dívám na dospělé ženy. @SlečnaDahlia
Mě ženský přirození taky vzrušuje - asi jsem bisexuálka
![]()
@Klopotkova píše:
Květušo, táhni k čertu a nezapomeň se opět vyzvracet, dobrou chuť. @Kfětoslava![]()
Příspěvek upraven 01.01.22 v 15:53
Jdi se bodnout. Evidentně z tebe zvrací jiní.
@Klopotkova píše:
Ale definice dospělé ženy je i osmnáctka, co je něčí dcera. Bleju.
@Russet píše:
Ale definice dospělé ženy je i osmnáctka, co je něčí dcera. Bleju.
Nechci prudit, ale i padesátiletá ženská je něčí dcera.
@Prof. Farnsworth píše:
Mě ženský přirození taky vzrušuje - asi jsem bisexuálka![]()
Napiš to ještě desetkrát. Evidentně to tady je napsané málo. Bisexuálka. Bisexuálka. To je skoro jako intelektuálka.
@Prof. Farnsworth píše:
Nechci prudit, ale i padesátiletá ženská je něčí dcera.
Ano. Ale na Epipi nechodí její sedmasedmdesátiletá matka, které se ekluje, že na ni NENÁPADNĚ kouká bisexuální Klopotka.
@Russet píše:
Napiš to ještě desetkrát. Evidentně to tady je napsané málo. Bisexuálka. Bisexuálka. To je skoro jako intelektuálka.
Já myslím, že Klopotka přijde do Kauflandu a hned na informacích nahlásí, že je bisexuálka. Aby to všichni věděli ![]()
@GabinkaCh píše:
Já myslím, že Klopotka přijde do Kauflandu a hned na informacích nahlásí, že je bisexuálka. Aby to všichni věděli
Jo, v Kromclu.