Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pan Dan píše:
Máš pravdu. Kojení je na eMiminu běžné téma, ovšem na to je tady sekce „kojenec a novorozenec“ oddíl „krmení a pití“. Tady jseš špatně. V „manželství a partnerství“ se probírají trochu pikantnější témata. Doporučuji to raději neotvírat, pokud na to dotyčný/á nemá žaludek. Každopádně mě se témata od paní Klopotkové líbí a jsem si jistý, že to sem patří. Sám tyhle praktiky neprovozuji, ale na druhou stranu rád si o tom něco přečtu. Považuji se za moderního člověka a musím být trochu v obraze.
Ano, souhlasím. Do manželství a partnerství jistě patří i chození na nuda pláže, i chození do sauny se sexuální kamarádkou.
@Klopotkova píše:
Ano, souhlasím. Do manželství a partnerství jistě patří i chození na nuda pláže, i chození do sauny se sexuální kamarádkou.
A jak s tím souvisí čumění do rozkroku cizím ženám?
@Klopotkova píše:
Květušo, tak to blbě čteš. Já ráda diskutuji, neodpovídám jen na nesouhlasné komentáře, v každé diskusi do mě jedeš a píšeš, že ze mě zvracíš, přece když z něčeho zvracim, tak se tomu, co mi zvracení způsobuje, vyhýbám. Ty jsi velmi zvrácený člověk, který si libuje ve zvracení. Proč chodíš na tato témata, když je Ti z nich nevolno?
Ctrl ctrl? Tohle tady odpovídáš více lidem a pořád dokola
Ne, opravdu tě v každé diskuzi nepotkávám, fandíš si. Blbě je z tebe více lidem, tak doporučuji si založit uzavřenku a to by bylo, abys tam pár honibrků pro své exhibice nenasbírala.
@Kfětoslava píše:
Ctrl ctrl? Tohle tady odpovídáš více lidem a pořád dokolaNe, opravdu tě v každé diskuzi nepotkávám, fandíš si. Blbě je z tebe více lidem, tak doporučuji si založit uzavřenku a to by bylo, abys tam pár honibrků pro své exhibice nenasbírala.
Proč mě čteš? Kdekoliv, kde se resi anál, tam jsi stejně, jako topazio.
@Russet píše:
A jak s tím souvisí čumění do rozkroku cizím ženám?
Mám oči, dívám se. Nahota do partnerství patří.
@Klopotkova píše:
Mám oči, dívám se. Nahota do partnerství patří.
Ty ale neočumuješ partnerku, ale úplně cizí lidi.
@Klopotkova píše:
Proč mě čteš? Kdekoliv, kde se resi anál, tam jsi stejně, jako topazio.
Tys pila? ![]()
@Russet píše:
Ty ale neočumuješ partnerku, ale úplně cizí lidi.
Proc to tak řešíš? Ty se potřebuješ hádat tak, jako ve většině diskusí. Už tolik diskusí jsi rozestvala, nadrbala.
@Kfětoslava píše:
Tys pila?
Pila jsi tak akorát Ty, odpovídáš nesmyslem.
@Klopotkova píše:
Proc to tak řešíš? Ty se potřebuješ hádat tak, jako ve většině diskusí. Už tolik diskusí jsi rozestvala, nadrbala.
Tvl ty budeš tady hodnotit, kdo co rozdrbává ![]()
@Kfětoslava píše:
Tvl ty budeš tady hodnotit, kdo co rozdrbává
Ano, budu, Květušo zamindrákovaná.
@Kfětoslava
Celý problém je v tom, že to moc prožíváte. U mě je to jednoduché. Já se chci bavit, užít si srandu. Taky někdy pozvednu obočí a řeknu si „no ty vole“, ale vždycky se tomu zasměju. Vy to berete moc vážně. A ano, existují jiná fóra, kde by se tato témata hodila víc, ale to by nebylo ono. Klopotková chce budit kontroverze a daří se jí to, mimo jiné i diky vám. A já jí fandím. Ona je trochu rebel, vymyká se zdejšímu osazenstvu a navíc, občas trošku rozceří zdejší nudné, stojaté vody.
Víc k tomu nemám co říct.
@Makca87 píše:
@Kfětoslava @Klopotkova Roztrhejte si občanky![]()
!
Té paní nechci trhat ani občanku, ani vidět frndu.
Květušo, tak to blbě čteš. Já ráda diskutuji, neodpovídám jen na nesouhlasné komentáře, v každé diskusi do mě jedeš a píšeš, že ze mě zvracíš, přece když z něčeho zvracim, tak se tomu, co mi zvracení způsobuje, vyhýbám. Ty jsi velmi zvrácený člověk, který si libuje ve zvracení. Proč chodíš na tato témata, když je Ti z nich nevolno?