Bitcoinová kauza, názor?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5653
5.6.25 09:02
@Zumpa píše: Více
:palec: :palec: Jj, to je teda svatá pravda! Holt, teď se to občanům přiznalo. :lol: A víme houby, kdo všechno v tom opravdu jede.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41039
5.6.25 09:06
@Lily-of-the-valley píše: Více

ono tam je těch průserů víc, o tom žádná, celý od začátku špatně…jen jsem reagovala obecněji na „špinavé peníze“.
Prý to bylo tak, že se zavázal, že odevzdá 30% z toho, co tam je, a u otevírání tam „už“byly jen ty 3…podle všeho do toho byl zapletenej i ten znalec atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40384
5.6.25 09:07

Mě zaujalo, když jsem si dnes přečetla, že pan Jiříkovský má vyměřené alimenty 2500 kč na jedno dítě, ale ze své vlastní vůle posílá 3000 kč.

Je vidět, že chce dětem dopřát a něco bude mít na „vkladní knížce“ našetřeno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11365
5.6.25 09:11
@sirikit píše: Více

https://zpravy.aktualne.cz/…c1f6b220ee8/

Opraveno i v původním odkazu. Jsou to neskuteční hochštapleři, když už chtějí pást miliardy, musí v tom umět chodit. Od letošního února navíc platí, že pokud prodáte krypto za 100 tisíc korun ročně, nemusíte ho danit. Pokud ho držíte tři roky či déle, nemusíte danit krypto až do výše 40 milionů ročně. Sám trochu krypta vlastním, takže to sleduju. Nyní Stanjura předložil další návrh, který má krypto údajně zbavit danění úplně. Náhoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75488
5.6.25 09:12
@Lily-of-the-valley píše: Více

Máš pravdu.. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75488
5.6.25 09:13
@free333 píše: Více

Je to dobrák… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1755
5.6.25 09:23
@Anonymní píše: Více

Ty. vol..On „mafian“ jako Blažek kryje ukradené špinavé peníze, za malou domů nechá bohorovně něco státu…a může za to Babiš, že to čisté lilium okomentuje :potlesk:. Vám podobní lidé jsou už fakt nemocní:-). Co by musel někdo udělat, abyste přiznali, že je to průs…a naprostá zrůdnost a byli soudní. Já nevím, já bych možná stát předala rovnou těm drogovým dealerům, lobistům typu Koláře a bylo by to aspoň transparentní ne:-):-):-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.6.25 09:39

@inkakřivák Ta vláda by fakt padnout měla. Jinak to dalším zas jen potvrdí, že tu už žádné hranice opravdu neexistují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
5.6.25 09:54
@Popeladym píše: Více

A proč by měla padnout? Aby nastoupila ještě horší banda? To fakt dává logiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
5.6.25 09:56
@free333 píše: Více

Na druhou stranu, z čeho by platil alimenty, kdyby byly vyměřené z nedobytného a hlavně ukradeného krypta?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11365
5.6.25 10:01

Mě překvapilo, s jakou rychlostí Bláža odstoupil, a připadá mi, že málokteří politici odstupují tak neradi jako ti z ODS. A ještě Blažek. Já to odstoupení nevnímám, jakože jsou politici bůhví jak morální, beru to tak, že ta kauza je daleko větší průšvih, než nám prezentují média, tohle už by Pablo nevokecal. Ale jsem přesvědčený, že kdyby nebyly čtyři měsíce do voleb, že by neodstoupil.

Rozesmálo mě, že nechce poškozovat důvěru vlády. WTF? 4 měsíce před volbama? Na mě to působí tak, že už nepotřebuje být politikem, prošla mu klíčová novela o trestech, máme novou nejvyšší státní zástupkyni i vrchního žalobce, takže Pája má splněno. A zjevně mu ty zbylé čtyři měsíce nestály za to grilování. Ale tady nejde jen o něj. Celý je to ujetý a úchylný a celá tahle vláda je jak parta malejch kluků, Proti tomu je Čapák za 50 mega směšnej a táhne se to už 15 let. Neskutečný.

Vysvětlete mi, proč politici takhle blbnou? Dotace, bitcoiny, Grossův byt, to dělají za minimálku, že si musí přilepšovat bokem, nebo vochcávat systém? To, že politik odstoupí, nic nezlepší, třeba já se určitě cítit líp nebudu. Já řeším to, že takovýhle chujoviny furt dělají. Asi si myslí, že když odstoupí, že se to rovná samoočištění a že je jak lilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24757
5.6.25 10:05

@sirikit majetek z trestné činnosti normálně státu propadá podle § 70 a 71 trestního řádu, ale má to své jasně dané postupy, rozhoduje SOUD a peníze jdou do státního rozpočtu, věci prodává třeba Cenza (typicky auta) nebo ÚZSVM (movité věci) a peníze opět odchází standardně do státního rozpočtu… Běžně se tak prodávají třeba auta, zrovna dnes jsem psala Opatření pro Cenzu, aby jedno z výnosu z tč. prodala… (poté, co nabylo právní moci usnesení o jeho prodeji…) - vše legálně, podle zákona č. 279/2003 Sb…

Pablo ale udělal obrovskou nesystémovou chybu (tak nikoliv zadáčo, že), umožnil otevřít btc peněženku, odklonit asi 12miliard (kolik přesně nevíme) a jako poplatek si pro MS odklonil jednu… typicky zločinecká propírací praktika, musel o tom vědět jak premiér, tak MF.

Myslím si o tom to, že tento případ pouze ilustruje obrovský rozsah sofitstikované organizované trestné činnosti, která u nás probíhá a je propletena s politickými špičkami a dalšími politiky… bohužel… nevíme ani o zlomku toho, co se tam vůbec ve skutečnosti děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24757
5.6.25 10:06

@Ploskutáček protože kdo má moc, chce ještě víc… jednoduché ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
5.6.25 10:09
@Ploskutáček píše: Více

Protože to není čapák za pade a koloťukův byt za pár mil. To je jen malinká slupička. A hlavně - je to o tom, že ti lidé mají kriminální smýšlení. A idioti je stále dokolečka volí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.6.25 10:14

@Zumpa Už nastoupí leda tak stejní. Horší těžko. Holt, takový tu máme výběr.
Kde jsou tu hranice? Co musí mít na krku vláda, jakákoli, aby to bylo na demisi. Jak jsem psala, dřívější vlády ODS, padly i za menší průšvih. Hranice se holt asi posouvají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!