Bitcoinová kauza, názor?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
5.6.25 10:16

Tohle jsem teď viděla na FCB. Nevím, jeslti je ta historka pravá, ale tak nějak to celou to věc hezky ilustruje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
5.6.25 10:22
@sirikit píše: Více

Za mě ano. Však výnosy z trestné činnosti se běžně zabavují, aby z nich pachatel neměl užitek a stát s nimi nakládá. Určitě zůstává ale hodně majetku, ke kterému se ani po zmrazení nedostane, nemá plný přístup. A ano, taky moje část zvaná Praktická hospodyně :) vidí ty možnosti jak s tím naložit. Přesto podle mě není možné nic jiného, žádný obchod s odpustky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
5.6.25 10:29
@Popeladym píše: Více

Byly mnohem horší vlády a ty nepadly ani za větší průšvihy. Například FVE vysaje z peněz lidí přes 2 bilióny Kč. Padla kvůli tomu vláda socanů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11365
5.6.25 10:34
@Zumpa píše: Více

Já kdybych bral 200 litrů měsíčně jako ministr, tak každý ráno děkuju bohu za super flek. Ale při psaní tohohle příspěvku jsem si uvědomil, že většina politiků jsou nýmandi, a nikdy nemají jistotu, že tě zvolí znovu. Takže když se člověk dostane do parlamentu jako řadový poslanec, nebo dokonce do vlády jako ministr, je logický, že se snaží nahrabat co nejvíc, nejen z platu, ale i bokem, aby to umořilo během čtyř let aspoň hypošku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79814
5.6.25 10:36

@sirikit ano, byla by to konfiskace a to beru. Toto byl prostě kšeft - vy mne přístup do zařízení a ha vám hodím kousek chleba. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79814
5.6.25 10:38
@sirikit
@sirikit píše: Více

Je to tragikomedie. To existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
5.6.25 10:41

@Zumpa Jak myslíš. :nevim: Ale bez obav. Fiala to ustojí. Jen si myslím, že vzhledem k tomu, jaká je toto akcička, vědělo o tom ve vládě více lidí než ti zmiňovaní, ne-li vláda celá. A vzhledem k tomu ostatnímu, co provádí v „zájmu " ČR, fakt zajistila renomé, že můžeme už všichni leda lézt kanálama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79814
5.6.25 10:42

Třeba by aspoň pár nerozhodnutých přesvědčila, že to nejsou tak úplně zkorumpovaní darebáci a krivaci. Třeba. Navíc když furt tvrdí, jak jsou čestní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
5.6.25 10:43
@Ploskutáček píše: Více

A proč ministr? Funkce k ničemu. Jsi všem na očích, musíš zveřejňovat majetek, nikdy nevíš, kdo tě kdy z funkce sestřelí, před volbami abys zobal xanax po hrstech.
Běž třeba dělat lékaře do karlovarské nemocnice, tam ten největší nýmand má 175tis hrubého, k tomu v pracovní době pojedeš soukromou praxi za větší peníze s téměř nulovými náklady, protože sestry, výkony, materiál, vzdělání apod budeš mít hrazené zaměstnavatelem. Nikdo ti nic neřekne, nemusíš přiznávat majetek. nehrozí ti ztráta místa po volbách a budeš mít více otevřených dveří než nějaký dočasný ministr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15766
5.6.25 10:44
@inkakřivák píše: Více

Kdo to tvrdí? Tady není koho volit. Stávající vláda není tragédie jako ty předchozí, jen je zoufale neschopná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
5.6.25 10:45
@inkakřivák píše: Více

Nevim.
Myslim ze si prave dokonale prohráli volby. Ted už je snad asi jedno, co se stane. Lidi co byli nejdřív přesvědčeni, ze je volit uz nepůjdou, se začínali cítit, ze nakonec jo - je to “potreba”. A pak přišla tahle rána a proste k volbám nepůjdou.
A taky si myslim, ze STAN poletí nahoru. Ale na ne beztak neco rupne těsně před volbami taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79814
5.6.25 10:46
Četl jsi někdy,,Ako chuti moc"?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
5.6.25 10:48

Me by tech jejich 200 litru nikdy nedonutilo k tomu, stat se ministryni :lol: to je fakt pozice na odstřel. Skoro jistota, ze te bude půlka lidi nesnášet i za deset let. A 200 v dnesni dobe zase taková hitparáda neni, to se zase na me nezlob, to si tu hypotéku na běžný dum za 10 mega ani nezaplatíš. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11365
5.6.25 10:50

Drobnej detail - chybným rozhodnutím může někdo umřít, což u ministra nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79814
5.6.25 10:50

Přece Fiala to tvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!