Bitcoinová kauza, názor?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@rmot píše: Více
To nevim, proc by nepockal ty čtyři mesice do konce, kdyz by mel odstupovat jen proto, ze ma nahrabano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspoň jsme zase slavní. Kdo z vás to má, přátelé? Která evropská země si takhle umí vylepšit rozpočet, být se jedná o posoplenou miliardu? Jsme zase v něčem v Evropě na špici. Na Columbii stejně nemáme. Je to fraška, je to tragédie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@odule píše: Více
No má ho rád. Má rád tuto zemi a už neví, co s penězi. Jediné, čemu v tomto věřím, je to, že Blažek v tom není sám. Ale jako jediný byl,,potrestán". Takový kšeft není na jednoho člověka, muzeme jen hádat, kolik se jich v tom vezlo. Prostě něco za něco. Vy mi odblokujete kasu, a já vám za to miliardu veřejné do státní kasy z toho zbytku. Všimne z té předchozí vybrané části si můžete dělit jak chcete.
Jednoduše je to špinavost, úplatek.
Tohle je ovšem muj názor, třeba jsou čistí jako květ bílé lilie, řečeno slovy anděla.
Příspěvek upraven 05.06.25 v 06:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah píše: Více
Samozřejmě že mohla
kdyz přijde AB a řekne, ze z dobroty srdce chce státu darovat nějakou pěknou sumu, bude to košer? Bude stat vypadat blbě když řekne, že ne? Podle mě vůbec…
Jinak o tom, kolik je bitcoinu v peněžence, mohli vědět. Jen nevim jestli věděli o té peněžence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@odule píše: Více
Podle mě je to jednoduché, přece za to, že mu vrátili tu techniku a on tak mohl otevřít pomocí svých hesel peněženku. Jinak by neměl nikdo nic a miliardy by ležely navěky v propadlišti dějin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Popeladym píše: Více
Já nezíral. Ty netušíš, kdo na těch podvedených burzách obchodoval. Ty netušíš, že se najednou provozovatel burzy podsvětí celého světa vykoupil od české vlády tím, že řekl, zaveďte mě k zabavenému pokladu, já republice něco dám a zbytek si nechám. Tím se zcela jasně potvrdilo, co říkám roky - naše vlády nejsou vlády, ale je to faktická mafie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zumpa Zejména když tu schránku nejprve otevřel sám, bez dozoru, a nechal tam jen ty tři miliardy.
Jsou ti naši politici všichni stejní. U voleb by člověk mohl házet lístek se zavázanýma očima a výsledek by byl pokaždé stejný - grázl.
Upřímně po téhle kauze se měla poděkovat komplet vláda, a bez ohledu na to, že řádně volby mají být na podzim, se měly vypsat volby předčasné. Je to - promiň Žumpo - žumpa nejhoršího kalibru.
Ten účet měl zustat zavřený, a klidně navždy. Jsou to špinavé prachy. Teď už muže vláda brát peníze klidně i od kuew z E50 a z Perlovky.
Příspěvek upraven 05.06.25 v 07:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley píše: Více
ne, nemohli to vědět, když neměli přístupová hesla a nepodařilo se jim to otevřít.
O tom, zda by mohla nebo měla CR odmítnout miliardový dar by se dali vést dlouhé polemiky, za situace kdy chybí finance ve zdravotnictví, školství, u záchranných složek si to třeba já fakt nemyslím a nevidím důvod, proč by se za to třeba nemohli zaplatit obědy ve školách, domovech důchodců, nebo to nepřidat policistům a hasičům atd., za ideální volba pro peníze z trestné činnosti…
Jen pro zajímavost, když dostane pachatel trestné činnosti peněžitý trest a zaplatí to stejně špinavými, co myslíš, že se s těmi penězi děje? nebo když zaplatí do fondu pro oběti? taky by tyto peníze měl stát a oběti odmítnout? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
Počkej počkej. ![]()
Mně se fakt moc líbí, v jak příjemném duchu se tohle vlákno nese.
Opravdu je to tak, jak jsem, s veškerou svojí upřímností, napsala v úvodním příspěvku.
Nerozumím tomu a chtěla jsem si o tom povídat - a klobouk dolů přes zdejšími diskutujicími. ![]()
Nikdo nikoho nekárá, nehájí a nevyžaduje potlesk.
Jen bych fakt upřímně nerada, aby se to tu, jako v mnoha podobných vláknech, zvrhlo ve snůšku jako ovèřený fakt podávaných hypotéz typu „oni určitě, to je naprosto jasné!
“
Pokud Odule napíše, že „podle ní si někdo něco ulil bokem“, je to její názor a za mě v uplné pohodě. Kdyby napsala jako ověřenou skutečnost, že „ministr odstoupil, protože..“, ohradím se.
Ne, abych se zastala kohokoli, to je mi jedno.
Jen prostě chci udržet v jasně oddělených škatulkách názory a fakta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah je to velký rozdíl. Jestliže policie zabaví peníze z trestné činnosti, anebo jestli pachatel trestné činnosti nabídne,,dárek". Kdyby s ním jednali jako s normálním pachatelem, řeknou nával všechno, žádné debaty. Ale toto? Fuj. Miliarda se zdá hodně, ale co to je v celkovém rozpočtu státu? Prostě stát vzal špinavé peníze, jako úplatek za to, že pachateli umožní se zbytkem nakládat. Bezva. Jsme fakt dobří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sirikit jen přihodím takový poznatek - kdyby chtěl tento člověk oficiálně ČR darovat řekněme 3 miliardy Kč, měla by to ČR odmítnout?
jen zamyšlení k diskuzi…a pokud ano, jaký je rozdíl mezi tímto a uloženým peněžitým trestem pachateli, nebo dohody o vině a trestu, kde se pachatel zavazuje zaplatit určitou částku, nebo co odklony v trestním řízení, kde pachatelé přispívají do fondu pro oběti trestných činů? Nejsou to stejně špinavé peníze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
ale to si asi nerozumíme - pokud by to dal oficiálně jako dar, např. do fondu pro oběti trestných činů, nebo tam, kam se platí peněžité tresty, bylo by s těmito financemi nakládáno stejně jako se všemi ostatními od jiných pachatelů a jsou to stejně špinavé peníze jako tyto…Jistě, že by to bylo lepší, kdyby mu to uložili jako peněžitý trest, ale když nevíš, kolik tam bylo, tak to nemůžeš uložit…tady spíš šlo o to, jestli to tedy raději nezničit, než vrátit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah nemusí nutně být. Jestliže někdo dejme tomu někomu ublíží na zdraví třeba při nehodě, muže to být - a většinou je - normální slušný člověk ze sousedství. Zedník, učitel, kdokoliv. Ale toto je dar od člověka, jehož peníze pocházejí z trestné činnosti nejhoršího druhu. Od člověka za tuto činnost trestaného. A dál ho jen proto, aby se dostal ke zbytku peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Keyllah mluví se o hodnotě 12 miliard. Kdyby je dál všechny, veřejně, pak ano. Ne takový úplatek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!