Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No takovéhle bití ne, jako placnout za zlobeni ano, občas ujedou nervy že…
@Mmsg píše:
Nechápu proč sem dáváš video z Indie??? Mnohem lepší by bylo požádat zdejší matky, macechy a gaymatky o jejich rodinná videa. O moc lepší obrázky by to v řadě případů nebyly.
Co je to gaymatka?
@Mmsg Samozrejme, ale v pomeru vuci nam je to dle meho uplne v jinem meritku. V nicem bych nesrovnala ČR s Indií, a jako na posledním místě vztahy k dětem.
@krispyna Četlas dnešní diskusi o malém tyranovi? Tam je x rad, jak by zakladatelka měla dítě (tříleté!) ztřískat, namlátit mu… a onehdá tu jedna uživatelka obhajovala fackování dvouletých dětí ![]()
@blobfish píše:
@krispyna Četlas dnešní diskusi o malém tyranovi? Tam je x rad, jak by zakladatelka měla dítě (tříleté!) ztřískat, namlátit mu… a onehdá tu jedna uživatelka obhajovala fackování dvouletých dětí
Bohužel, naše společnost má za to, že správná výchova je ta, kde škoda každé rány, která padne vedle.
@blobfish píše:
@krispyna Četlas dnešní diskusi o malém tyranovi? Tam je x rad, jak by zakladatelka měla dítě (tříleté!) ztřískat, namlátit mu… a onehdá tu jedna uživatelka obhajovala fackování dvouletých dětí
Ty své dítěti nikdy neplácneš po zadku? nemyslím facku. Myslím plácnutí anebo pár větších střel přes půdel ![]()
@Mmsg @blobfish Ja se to opravdu nesnazim vyvratit, ze to tu neni. Jen z hlediska vseobecneho mi prijde, ze jsme vzdelanosti a urovni obyvatelstva na tom lepe, ale je to muj subjektivni nazor. Take rozlisuju poveseni na videu buh vi za co, neslo to dokoukat vs placnuti pres zadek. Jinak jestli se v diskuzi o malem tyranovi radilo neco horsiho je to hrozny..
@Enmamma píše:
Bohužel, naše společnost má za to, že správná výchova je ta, kde škoda každé rány, která padne vedle.
To určitě. Řekla bych že je to naopak. Dětičky skáčou rodičům pomalu po hlavě a ti na to jdou domluvou.
Holky, velmi by mě zajímalo, jestli byste povolily ve školce to, že kdyby vaše dítě ve školce extra zlobilo nebo učitelku nazvalo kdoví čím, že by mu učitelka mohla dát přes zadek
![]()
@GabinkaCh píše:
Holky, velmi by mě zajímalo, jestli byste povolily ve školce to, že kdyby vaše dítě ve školce extra zlobilo nebo učitelku nazvalo kdoví čím, že by mu učitelka mohla dát přes zadek![]()
![]()
Zeptej se v Norsku.
Tvl proč sem dáváte taková videa? Mě je úplně špatně
Zas se mi o tom bude zdát. Uklidníte mě někdo, jestli si za to ten otec půjde alespoň sednout???
@GabinkaCh píše:
Holky, velmi by mě zajímalo, jestli byste povolily ve školce to, že kdyby vaše dítě ve školce extra zlobilo nebo učitelku nazvalo kdoví čím, že by mu učitelka mohla dát přes zadek![]()
![]()
Proč bych měla něco takového povolovat? Svoje děti nebiju a předpokládám, že ve školce pracují vzdělaní pedagogové kteří si s dětmi poradí i bez bití. Hlavně nevím co si mám představit pod,,extra zlobením,, u školkových dětí ![]()
@GabinkaCh píše:
![]()
Nepovolila bych to. Každej má navíc jiné měřítko pro „extra zlobení“. Kde pak budeš mít záruku, že si na tvém dítěti nějaká frustrovaná nebo zrovna špatně naladěná učitelka nevyleje zlost kdykoliv se jí bude zdát, že extra zlobí? Ne každá učitelka je laskavá, schopná a s dětmi to umí.
Prostě to musí zvládnout bez tělesných trestů.