Bizarní sny ve 3. trimestru.

verulicek
24.1.14 19:44

Bizarní sny ve 3. trimestru.

Ahoj budoucí maminky! Zakládám diskusi spíš jen tak pro pobavení :lol: Míváte teď pár týdnů před porodem nějaké kuriózná sny? :twisted: Abych teda mohla sama něčím přislět, včera jsem kojila babiččina psa. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
24.1.14 19:46

Já rodila na řeznickým stole a dítě po narození mělo místo hlavy meloun :D pak se mi zdálo, že jsem porodila 20cm velkou loutku a ta mi pak utekla ven a já jí honila po blázinci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.1.14 19:47

Jeeej to bych mohla psat kazdy den neco. Tehotna netehotna, porad se mi zdaji nejake kraviny

• Citovat
  • Upravit
72725
24.1.14 19:48

@verulicek nejsem ve třetím trimestru, ale včera jsem poprvé zažila sex s babou no a strašný :zed: :mrgreen: Strašný sny.. až se bojim, co bude dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.1.14 19:51

@verulicek taky nejsem těhotná, ale sny se mi zdají furt a jedna větší ptákovina než druhá. :lol: Jinak teď co moc nespím (dcera začala pořádat noční mejdany) tak místo snů sedím u postýlky a bojím se :roll: protože jsem před pár dny četla tady nějakou diskusi o duchách a nějak se toho nemůžu zbavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
24.1.14 19:53

@verulicek jak píšeš s kojením psa, tak jsem tady jednou četla příspěvek od nějaké maminy, která psala, že už je tak zblblá z dlouhého kojení, že prso vyndává automaticky a jednou ho na návštěvě jen tak mezi řečí vytáhla na procházejícího psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
24.1.14 19:54

Me se zdalo jak plavu ve svem obrim brichu s miminem. Plodova voda, pupecni snura vse jak na videu jen ja tam :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
24.1.14 20:00

Já jsem v těhotenství měla tak živý erotický sny, že jsem mě kolikrát vzbudil orgasmus :oops: :mrgreen: a několikrát se mi zdálo, že mám miminko velký tak akorát do ořechové skořápky :)

• Citovat
  • Upravit
158
24.1.14 20:07

Mě se zdálo že se mi otevřelo břicho já sem se pomazlila se svím miminkem a pak sem mu řekla že tam musí ještě chvilku vydržet a břicho se mi zase zatáhlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1223
24.1.14 20:11

@verulicek Mívám taky šílené sny a hodně živé, občas dost hrozné. V tom horším mě naše kočka utekla s miminem a táhla ho za pupeční šňůru. Honila jsem jí po bytě, ale nedala se chytit, probudila jsem se hrůzou. Erotické sny poslední týdny nemám, naopak, mám jakoby namoženou dělohu a do sexu se mi vůbec nechce (i když teoreticky ano). Mimochodem, holkám co si užívají nebo užívaly sex i ke konci těhotenství docela závidím, prý to může urychlit příchod porodu, či co jsem slyšela :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
24.1.14 20:14
@Lizzi píše:
Já jsem v těhotenství měla tak živý erotický sny, že jsem mě kolikrát vzbudil orgasmus :oops: :mrgreen: a několikrát se mi zdálo, že mám miminko velký tak akorát do ořechové skořápky :)

Erotický sny jsem měla taky a i ten orgasmus… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
24.1.14 20:17
@mejdylko píše:
Já rodila na řeznickým stole a dítě po narození mělo místo hlavy meloun :D pak se mi zdálo, že jsem porodila 20cm velkou loutku a ta mi pak utekla ven a já jí honila po blázinci. :mrgreen:
:D :D :D :lol: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
24.1.14 20:17

Holky ani nevíte jak jsem ráda že v tom nejsem sama.. :D Jsem ve 28tt a už asi od 20tt mám tak strašně debilní sny.. Párkrát se mi zdálo že jsem rodila ale byla jsem v takové divné poloze, jak kdybych dělala „svíčku“ nebo že se mi narodil malej a já neměla matraci do postýlky tak jsem ho položila jen na ten rošt a nechala ho tam.. :D Nejhorší na tom je že některé sny jsou tak strašně živé že když se probudím tak nad tím přemýšlím jak to je.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2836
24.1.14 20:21

Je fakt, že ve 3. trimestru se mi zdávali sny, že by i Maxipes Fík záviděl. :D Vybavuju si jeden, ve kterém jsem spala ve stanu a přištrachala se tam ke mně zombie, nebála jsem se ji věděla jsem, že mi nechce nic udělat, byla spíš legrační a pořád na mě funěla a mě to hrozně otravovalo. Až jsem se z toho vzbudila a zjistil, že je na mě namáčknutej přítel a funí mi do ucha. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
24.1.14 20:31

Ano, ale ne jen v těhotenstvi. V těhotenstvi se mi nejvic vybavuje nějakej sen ze se nam narodili dvojčátka a mi s tjim nepočítali tak vzdycky jeden lezel nahatej doma a s druhym se šlo ven a pak se vystřídali!

A včera se mi zdálo že jsem šla s bejvalym na pivo a nějakou holkou a jen tak mezi řečí jsme se domluvili že si dáme soutěž ve vaření, tak jsem vařila celého žraloka!!
To by člověk nevěril jake jsou to absurdity!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí