Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já rodila na řeznickým stole a dítě po narození mělo místo hlavy meloun
pak se mi zdálo, že jsem porodila 20cm velkou loutku a ta mi pak utekla ven a já jí honila po blázinci. ![]()
Jeeej to bych mohla psat kazdy den neco. Tehotna netehotna, porad se mi zdaji nejake kraviny
@verulicek nejsem ve třetím trimestru, ale včera jsem poprvé zažila sex s babou no a strašný
Strašný sny.. až se bojim, co bude dál ![]()
@verulicek taky nejsem těhotná, ale sny se mi zdají furt a jedna větší ptákovina než druhá.
Jinak teď co moc nespím (dcera začala pořádat noční mejdany) tak místo snů sedím u postýlky a bojím se
protože jsem před pár dny četla tady nějakou diskusi o duchách a nějak se toho nemůžu zbavit ![]()
@verulicek jak píšeš s kojením psa, tak jsem tady jednou četla příspěvek od nějaké maminy, která psala, že už je tak zblblá z dlouhého kojení, že prso vyndává automaticky a jednou ho na návštěvě jen tak mezi řečí vytáhla na procházejícího psa
![]()
Me se zdalo jak plavu ve svem obrim brichu s miminem. Plodova voda, pupecni snura vse jak na videu jen ja tam
![]()
Já jsem v těhotenství měla tak živý erotický sny, že jsem mě kolikrát vzbudil orgasmus
a několikrát se mi zdálo, že mám miminko velký tak akorát do ořechové skořápky ![]()
Mě se zdálo že se mi otevřelo břicho já sem se pomazlila se svím miminkem a pak sem mu řekla že tam musí ještě chvilku vydržet a břicho se mi zase zatáhlo
@verulicek Mívám taky šílené sny a hodně živé, občas dost hrozné. V tom horším mě naše kočka utekla s miminem a táhla ho za pupeční šňůru. Honila jsem jí po bytě, ale nedala se chytit, probudila jsem se hrůzou. Erotické sny poslední týdny nemám, naopak, mám jakoby namoženou dělohu a do sexu se mi vůbec nechce (i když teoreticky ano). Mimochodem, holkám co si užívají nebo užívaly sex i ke konci těhotenství docela závidím, prý to může urychlit příchod porodu, či co jsem slyšela
.
@Lizzi píše:
Já jsem v těhotenství měla tak živý erotický sny, že jsem mě kolikrát vzbudil orgasmus![]()
a několikrát se mi zdálo, že mám miminko velký tak akorát do ořechové skořápky
Erotický sny jsem měla taky a i ten orgasmus… ![]()
@mejdylko píše:
Já rodila na řeznickým stole a dítě po narození mělo místo hlavy melounpak se mi zdálo, že jsem porodila 20cm velkou loutku a ta mi pak utekla ven a já jí honila po blázinci.
Holky ani nevíte jak jsem ráda že v tom nejsem sama..
Jsem ve 28tt a už asi od 20tt mám tak strašně debilní sny.. Párkrát se mi zdálo že jsem rodila ale byla jsem v takové divné poloze, jak kdybych dělala „svíčku“ nebo že se mi narodil malej a já neměla matraci do postýlky tak jsem ho položila jen na ten rošt a nechala ho tam..
Nejhorší na tom je že některé sny jsou tak strašně živé že když se probudím tak nad tím přemýšlím jak to je.. ![]()
Je fakt, že ve 3. trimestru se mi zdávali sny, že by i Maxipes Fík záviděl.
Vybavuju si jeden, ve kterém jsem spala ve stanu a přištrachala se tam ke mně zombie, nebála jsem se ji věděla jsem, že mi nechce nic udělat, byla spíš legrační a pořád na mě funěla a mě to hrozně otravovalo. Až jsem se z toho vzbudila a zjistil, že je na mě namáčknutej přítel a funí mi do ucha. ![]()
Ano, ale ne jen v těhotenstvi. V těhotenstvi se mi nejvic vybavuje nějakej sen ze se nam narodili dvojčátka a mi s tjim nepočítali tak vzdycky jeden lezel nahatej doma a s druhym se šlo ven a pak se vystřídali!
A včera se mi zdálo že jsem šla s bejvalym na pivo a nějakou holkou a jen tak mezi řečí jsme se domluvili že si dáme soutěž ve vaření, tak jsem vařila celého žraloka!!
To by člověk nevěril jake jsou to absurdity!
Ahoj budoucí maminky! Zakládám diskusi spíš jen tak pro pobavení
Míváte teď pár týdnů před porodem nějaké kuriózná sny?
Abych teda mohla sama něčím přislět, včera jsem kojila babiččina psa.