Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Jsem v 19tt. Ve čt jsem byla na UZ a dozvěděla jsem se, že čekám holčičku. Vyrazilo mi to dech, protože k holčičkám moc nemám vztah a dost se bojím, abych jí měla ráda a uměla se k ní chovat. Máte někdo podobný problém?
To bude prvni? Neboj, ja nemela nikdy vztah k zadnym detem a svoje bych laskou snedla ![]()
Neboj…budeš…
Jen co se na tebe v porodnici koukne a zavrní…budeš v sedmým
![]()
Mám podobný problém s chlapečkama, naštěstí čekám druhou holku. já bych se ale nebála, zvykneš si, znám plno holek co to tam měli a po porodu je to ani nenapadlo řešit. prostě pár dnů si to odepkuj, promysli co a jak a pak si zvykneš na tu představu, nic jiného ti nezbývá:))
To určitě přejde
Taky jsem si myslela, že nemám vztah k chlapečkům, ale teď se nemůžu dočkat, až se narodí ![]()
Neboj, musis tu informaci nejdriv zpracovat. Mas na to dost casu. Az ji uvidis tak te ty pochyby s urcitosti prejdou
Upřímně, když jsem na sebe myslela jako na matku, vždycky jsem si představovala chlapečka. A co myslíš? Ano mám holčičku a nevyměnila bych jí za nic na světě.. To všechno příjde, neboj, je jasný, že teď je to pro tebe zatím nepředstavitelné..
@hanczeska To přijde, neboj a každým dnem je to silnější a silnější
![]()
Já jsem i brečela, když mi řekli, že to bude kluk
pěkně jsem to vydržela před doktorem a před ordinací jsem bečela
nevyměnila bych ho ![]()
neboj, az se narodi, zamilujes se do ni. Pak ti to Co ted citis bude pripadat nepochopitelne. Ja jsem taky chtela kluka, nikdy nezapomenu, jak se nas dr. Ptal: „chcete vedet pohlavi“? A on, „bude to devce“..jak ja byla zklamana. Nicmene mi to pak vadit prestalo a po porodu…no läsnä nebeska:)ted cekam druhy, 10 tt, a mam vybrane jen jedno jmeno: lucinku:)
Jo to je moje první. Moc jsem se těšila ale na kluka. nějak jsem s holčičkou nepočítala. Protože v rodině máme spíše kluky. a mám taky obavy z toho že ona ucítí že mám problém jí příjmout jako holku a pak bude mít nejaké problemy. ![]()
Ahoj, já tě chápu, já bych asi měla problém s chlapečkem, ale myslím, že bych si ho po porodu zamilovala. ![]()
Taky jsem holčičku trochu rozdýchávala, nejsem moc holčičí typ, první je kluk, takže jsem věděla, jak s klukama a tak. Pak mě to chytlo, začla jsem jet na růžové vlně, parádíme se a prostě vůbec je ta moje holčička úplně boží ![]()
@hanczeska měla jsem s tím problém v prvním těhu. úplně to samé. po porodu bych jí láskousežralaš. srovná se to neboj ![]()
Já jsem si zase při každém těhotenství strašně přála holčičku. A vyšlo to až na potřetí. Kluky strašně miluju, ale malou asi rozmazluju o něco víc. Je to prostě moje beruška.