Mám problém přijmout, že čekám holčičku

24
24.1.14 13:14

Mám problém příjmout holčičku

Ahoj holky. Jsem v 19tt. Ve čt jsem byla na UZ a dozvěděla jsem se, že čekám holčičku. Vyrazilo mi to dech, protože k holčičkám moc nemám vztah a dost se bojím, abych jí měla ráda a uměla se k ní chovat. Máte někdo podobný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35995
24.1.14 13:16

To bude prvni? Neboj, ja nemela nikdy vztah k zadnym detem a svoje bych laskou snedla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
24.1.14 13:16

Neboj…budeš… :srdce: Jen co se na tebe v porodnici koukne a zavrní…budeš v sedmým :andel: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12262
24.1.14 13:17

Mám podobný problém s chlapečkama, naštěstí čekám druhou holku. já bych se ale nebála, zvykneš si, znám plno holek co to tam měli a po porodu je to ani nenapadlo řešit. prostě pár dnů si to odepkuj, promysli co a jak a pak si zvykneš na tu představu, nic jiného ti nezbývá:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katii
24.1.14 13:17

To určitě přejde :) Taky jsem si myslela, že nemám vztah k chlapečkům, ale teď se nemůžu dočkat, až se narodí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3175
24.1.14 13:18

Neboj, musis tu informaci nejdriv zpracovat. Mas na to dost casu. Az ji uvidis tak te ty pochyby s urcitosti prejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.1.14 13:18

Upřímně, když jsem na sebe myslela jako na matku, vždycky jsem si představovala chlapečka. A co myslíš? Ano mám holčičku a nevyměnila bych jí za nic na světě.. To všechno příjde, neboj, je jasný, že teď je to pro tebe zatím nepředstavitelné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.1.14 13:19

@hanczeska To přijde, neboj a každým dnem je to silnější a silnější :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.1.14 13:20

Já jsem i brečela, když mi řekli, že to bude kluk :mrgreen: pěkně jsem to vydržela před doktorem a před ordinací jsem bečela :mrgreen: :mrgreen: nevyměnila bych ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286

:) neboj, az se narodi, zamilujes se do ni. Pak ti to Co ted citis bude pripadat nepochopitelne. Ja jsem taky chtela kluka, nikdy nezapomenu, jak se nas dr. Ptal: „chcete vedet pohlavi“? A on, „bude to devce“..jak ja byla zklamana. Nicmene mi to pak vadit prestalo a po porodu…no läsnä nebeska:)ted cekam druhy, 10 tt, a mam vybrane jen jedno jmeno: lucinku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24

Jo to je moje první. Moc jsem se těšila ale na kluka. nějak jsem s holčičkou nepočítala. Protože v rodině máme spíše kluky. a mám taky obavy z toho že ona ucítí že mám problém jí příjmout jako holku a pak bude mít nejaké problemy. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618

Ahoj, já tě chápu, já bych asi měla problém s chlapečkem, ale myslím, že bych si ho po porodu zamilovala. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725

Taky jsem holčičku trochu rozdýchávala, nejsem moc holčičí typ, první je kluk, takže jsem věděla, jak s klukama a tak. Pak mě to chytlo, začla jsem jet na růžové vlně, parádíme se a prostě vůbec je ta moje holčička úplně boží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
24.1.14 13:21

@hanczeska měla jsem s tím problém v prvním těhu. úplně to samé. po porodu bych jí láskousežralaš. srovná se to neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
24.1.14 13:21

Já jsem si zase při každém těhotenství strašně přála holčičku. A vyšlo to až na potřetí. Kluky strašně miluju, ale malou asi rozmazluju o něco víc. Je to prostě moje beruška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí