Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám. ![]()
Já si přála holčičku, přítel chlapečka když mi na UTZ řekli, že čekáme kluka byla jsem šťastná jako blecha
hlavně protože jsem věděla, že přítel bude šťastnej
syna miluji, a za nic na světě bych ho ani za 10 holčiček nevyměnila.
Nejdůležitější je zdraví, pohlaví už vem čert. ![]()
Taky cekam holku. A nevim ani za mak jak se ma takova holka oblikat
u prvniho jsen chtela moc ale je kluk a ted cekame holku a ja ted evim co s ni budu delat.
ale zvyknu si ![]()
Holčičky jsou bomba:-)a hlavně to neni to žádná cizí holčička, ale tvoje holčina, budeš z ní vyplesklá:-)a za druhý oni když jsou takovýhle prckové, takže je to holčička poznáš jen bez plenky:-)))já teda chtěla vždycky holku trochu víc než kluka, ale milovala bych stopro stejně kluka, to neni o pohlaví..
@Angua píše:
Taky jsem holčičku trochu rozdýchávala, nejsem moc holčičí typ, první je kluk, takže jsem věděla, jak s klukama a tak. Pak mě to chytlo, začla jsem jet na růžové vlně, parádíme se a prostě vůbec je ta moje holčička úplně boží
Já tedy chtěla kluka a holčičku, mám to tak, ale oba dva jsou boží, nevidím rozdíl v pohlaví, jsou to prostě naše děti a nedali bychom je ![]()
@hanczeska píše:
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám.
jeee, to už trochu přeháníš..a ty si jakého pohlaví?
@nikol.ondrášovka píše:
Taky cekam holku. A nevim ani za mak jak se ma takova holka oblikatu prvniho jsen chtela moc ale je kluk a ted cekame holku a ja ted evim co s ni budu delat.
ale zvyknu si
bodýčko, polodupky, overálek…to je úplně stejné
naše tedy v legínách vypadá jak jitrnice v tenkém střevě a ležící mimčo přeci nenarvu do šatů..pokud nejdu k fotografovi ![]()
To je fakt - jsem ráda že je malá v pořádku zdravá. akorát ten strach. nu snad to přejde…Už se těším ale na druhé - snad to bude chlapeček. ![]()
@hanczeska píše:
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám.
@kozisek píše:
bodýčko, polodupky, overálek…to je úplně stejnénaše tedy v legínách vypadá jak jitrnice v tenkém střevě a ležící mimčo přeci nenarvu do šatů..pokud nejdu k fotografovi
No jo mimino ale pak co jak bude starsi ![]()
@hanczeska píše:
To je fakt - jsem ráda že je malá v pořádku zdravá. akorát ten strach. nu snad to přejde…Už se těším ale na druhé - snad to bude chlapeček.
no, to je hezký..ty si trochu mimo, ne? asi hormony…
Nu fakt.
já jsem holka a měla jsem bouřlivou pubertu tak se chci tomu vyhnout ![]()
Já celou dobu měla za to, že to je kluk, když mi dr. řekla na gentice, že to je holka..chvilku jsem nedýchala a jak jsem vyšla z ordinace začala brčet..no, byla jsem blbka
, už bych ji nedala
.
@hanczeska píše:
Nu fakt.já jsem holka a měla jsem bouřlivou pubertu tak se chci tomu vyhnout
aha, tak si možná neměla otěhotnět:-)))snad seš vyspělaá a vyzrálá ženská, když čekáš mimčo