Mám problém přijmout, že čekám holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
24.1.14 13:22

A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
24.1.14 13:24

Já si přála holčičku, přítel chlapečka když mi na UTZ řekli, že čekáme kluka byla jsem šťastná jako blecha :-) hlavně protože jsem věděla, že přítel bude šťastnej ;) syna miluji, a za nic na světě bych ho ani za 10 holčiček nevyměnila.
Nejdůležitější je zdraví, pohlaví už vem čert. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

Taky cekam holku. A nevim ani za mak jak se ma takova holka oblikat :mrgreen: u prvniho jsen chtela moc ale je kluk a ted cekame holku a ja ted evim co s ni budu delat. :lol: ale zvyknu si :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14637

@hanczeska Jaký si to uděláš… Stejně si ji rozmazlíš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758

Holčičky jsou bomba:-)a hlavně to neni to žádná cizí holčička, ale tvoje holčina, budeš z ní vyplesklá:-)a za druhý oni když jsou takovýhle prckové, takže je to holčička poznáš jen bez plenky:-)))já teda chtěla vždycky holku trochu víc než kluka, ale milovala bych stopro stejně kluka, to neni o pohlaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.1.14 13:25
@Angua píše:
Taky jsem holčičku trochu rozdýchávala, nejsem moc holčičí typ, první je kluk, takže jsem věděla, jak s klukama a tak. Pak mě to chytlo, začla jsem jet na růžové vlně, parádíme se a prostě vůbec je ta moje holčička úplně boží :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já tedy chtěla kluka a holčičku, mám to tak, ale oba dva jsou boží, nevidím rozdíl v pohlaví, jsou to prostě naše děti a nedali bychom je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
24.1.14 13:26
@hanczeska píše:
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám. :zed:

jeee, to už trochu přeháníš..a ty si jakého pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.1.14 13:27
@nikol.ondrášovka píše:
Taky cekam holku. A nevim ani za mak jak se ma takova holka oblikat :mrgreen: u prvniho jsen chtela moc ale je kluk a ted cekame holku a ja ted evim co s ni budu delat. :lol: ale zvyknu si :mrgreen:

bodýčko, polodupky, overálek…to je úplně stejné :lol: naše tedy v legínách vypadá jak jitrnice v tenkém střevě a ležící mimčo přeci nenarvu do šatů..pokud nejdu k fotografovi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.14 13:27

To je fakt - jsem ráda že je malá v pořádku zdravá. akorát ten strach. nu snad to přejde…Už se těším ale na druhé - snad to bude chlapeček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
24.1.14 13:28
@hanczeska píše:
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám. :zed:
:roll: jaká maminka, takové dítě
  • Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
24.1.14 13:28
@kozisek píše:
bodýčko, polodupky, overálek…to je úplně stejné :lol: naše tedy v legínách vypadá jak jitrnice v tenkém střevě a ležící mimčo přeci nenarvu do šatů..pokud nejdu k fotografovi :P

No jo mimino ale pak co jak bude starsi :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7758
24.1.14 13:30
@hanczeska píše:
To je fakt - jsem ráda že je malá v pořádku zdravá. akorát ten strach. nu snad to přejde…Už se těším ale na druhé - snad to bude chlapeček. :)

no, to je hezký..ty si trochu mimo, ne? asi hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.14 13:30

Nu fakt. :-( já jsem holka a měla jsem bouřlivou pubertu tak se chci tomu vyhnout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
24.1.14 13:33

Já celou dobu měla za to, že to je kluk, když mi dr. řekla na gentice, že to je holka..chvilku jsem nedýchala a jak jsem vyšla z ordinace začala brčet..no, byla jsem blbka :zed:, už bych ji nedala :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
24.1.14 13:33
@hanczeska píše:
Nu fakt. :-( já jsem holka a měla jsem bouřlivou pubertu tak se chci tomu vyhnout :)

aha, tak si možná neměla otěhotnět:-)))snad seš vyspělaá a vyzrálá ženská, když čekáš mimčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí