Mám problém přijmout, že čekám holčičku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
24.1.14 13:35

Nu poslední 3 roky už jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
24.1.14 13:36

Dovolím si sem dát tvůj dřívější příspěvek:
"Já tě neodsuzuji Nedávno jsem řešila podobný problém akorát opačně s tím že bych raději toho kluka. Přišla jsem na to, proč asi mi delá problém příjmout holčičku a je to z toho duvodu, že mám strach aby jsem se nechovala k malé stejně jako moje máma ke mě to mě docela uklidnilo, že znám ten důvod a těším se z toho, že to mimikno bude jen moje a manžela. a že manžel bude rád i za holčičku.
Je dobré vědět, proč nechceš chlapečka. Myslím, že když příjdeš na důvod proč kluk ne, tak ti to hodně pomůže.
Držím palečky :palec: "
Pak jste ještě vybírali jméno pro kluka. Tak já nevím. :think: Nedělá si tu z nás zas někdo srandu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
24.1.14 13:37

Já si myslela i bez toho, že je trochu mimo a je jí tak 16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.14 13:38

Nu právě to jsem si myslela, že čekám kluka. Srandu si fakt nedělám. Akorát se to špatně píše. Muze to vyznívat fakt debilně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
24.1.14 13:40

Debilně? to je asi jedno, jestli budeš mít holku nebo kluka, oboum jim držim palce, aby to zvádli s tebou, třeba by taky brali jinou mámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
24.1.14 13:40
@hanczeska píše:
A navíc neznám moc pohodových holčiček. většina z nich jsou uřvané rozmazlené a vztekle a to nevím jestli dám. :zed:

No :think: necti si diskusi „nadava na me v pokojicku“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
24.1.14 13:41

Ja jsem si zase prala holku, mela kluka.lito mi to trochu bylo, ale po porodu mi bylo uplne jedno co to je :) ted cekam druhe a bude to holka. kdyby to byl ale i napodruhe kluk, bylo by mi to jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.14 13:42

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.1.14 13:46

@hanczeska neboj se, az tu informaci vstrebas tak to bude v pohode. Ja si hrozne prala holku a mam prvniho kluka. Kdyz po par dnech ten sok opadl tak jsem se hrozne tesila. Ted mam od kazdyjo jedenkus a miluju je oba stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057

@nikol.ondrášovka presne tak to mam ja. chtela jsem poprve holku, protoze jsem nevedela co s klukem a ted cekam holku a premyslim jak to bude, kdyz jsem zvykla na kluka. klucici hry atd. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale na malou princeznu se moc tesim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
@rebeccca píše: :roll: jaká maminka, takové dítě

Jo tak PROTO je ta moje tak skvělá. To musím říct manželovi :jazyk:

@kozisek píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Já tedy chtěla kluka a holčičku, mám to tak, ale oba dva jsou boží, nevidím rozdíl v pohlaví, jsou to prostě naše děti a nedali bychom je ;)

Jé, no to je jasné, kluk je taky skvělý, ale u holčičky jsem to nečekala :lol: Taky spíš vídám takové ty, co organizujou půlku hřiště apod. Hlavně každý je úplně jiný, takže se to asi ani nedá srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
24.1.14 13:47

To máš fajné :) díky za povzbuzení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
24.1.14 13:47

@hanczeska já to mám s chlapečkama všech věkových kategorií, tak proto mám „za odměnu“ doma manžela, dvouletýho kluka a brzo bude další. Blbý, ale nic nenadělám.

Příspěvek upraven 01.02.15 v 22:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
24.1.14 13:48

@Angua no jasný :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
24
24.1.14 13:49

Super :) dík, už jsem měla obavy, žejen já vidím ty holčičky tak blbě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí