Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, já jsem v 15. týdnu a sny se mi zdají každý den, a to několik. Nejvíce erotické… No alespoň to můžu zažít ve snu, když ve skutečnosti ne… Mám zákaz, teď jsem byla týden v nemocnici, protože jsem krvácela a doktorka mi řekla, že mám nízko placentu… Chudák můj manžel… ![]()
Mně se zdají pořád nějaký šílenosti. Teď posledně jsem měla v zavinovačce místo dítěte ježka ![]()
Jéjej tak o tom bych mohla psát hodiny ![]()
Předevčírem jsem měla super sen… zdálo se mi, že mi manžel koupil dítě… já těhotná s malou na ruce koukám na něj, na to mimino zas na něj a ona začal řvát, že se mi zase něco nelíbí, že mi vybral takové krásné dítě a já zas musím držkovat (neřekla jsem v tom snu ani popel), že ho teda pojede vrátit a kdesi cosi
![]()
Jsem už to tady psala v jiné diskuzi. V těhotenství se mi zdál děsivý sen. Mám mimino, nakloním se do kočárku…je to holka..vypadá jako moje tchyně včetně trvalé na hlavě
![]()
Ahoj, já mám snad každý den nějakou šílenost.. naštěstí je rychle zapomínám
ale naposled se mi narodila kočka (nemám je ráda) a s přítelem jsme ji museli vykoupat, no a jak sme ji dali do dětské vaničky tak se změnila v řízek a ten mi utekl a já ho honila v kukuřičným poli ![]()
@tekr píše:
Ahoj, já mám snad každý den nějakou šílenost.. naštěstí je rychle zapomínámale naposled se mi narodila kočka (nemám je ráda) a s přítelem jsme ji museli vykoupat, no a jak sme ji dali do dětské vaničky tak se změnila v řízek a ten mi utekl a já ho honila v kukuřičným poli
No tak to je fakt hustý… ![]()
@tekr píše:
Ahoj, já mám snad každý den nějakou šílenost.. naštěstí je rychle zapomínámale naposled se mi narodila kočka (nemám je ráda) a s přítelem jsme ji museli vykoupat, no a jak sme ji dali do dětské vaničky tak se změnila v řízek a ten mi utekl a já ho honila v kukuřičným poli
Dobře týýý
![]()
Výborný nápad tahle diskuse, tak dobře jsem se dlouho nezasmála.
![]()
Teda já mívám hrozný sny, jak se to blíží, tak mívám šílené sny, o tom, jak to mám po porodu, normálně se mi zdává o tom, že porod byl komplikovaný a pak jsem skončila na kapačce… A když jsem potřebovala na záchod, tak jsem si stoupla a byla jsem celá od krve, že jsem měla úplně rozřezané břicho, takový císařský řez přes celý břicho.. ![]()
Nejhorší je, že potom nadtím hrozně přemýšlím… ![]()