Bizarní sny ve 3. trimestru.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
696
24.1.14 20:39

Ahoj, já jsem v 15. týdnu a sny se mi zdají každý den, a to několik. Nejvíce erotické… No alespoň to můžu zažít ve snu, když ve skutečnosti ne… Mám zákaz, teď jsem byla týden v nemocnici, protože jsem krvácela a doktorka mi řekla, že mám nízko placentu… Chudák můj manžel… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
24.1.14 20:46

Mně se zdají pořád nějaký šílenosti. Teď posledně jsem měla v zavinovačce místo dítěte ježka :D

• Citovat
  • Upravit
14090
24.1.14 21:11

Jéjej tak o tom bych mohla psát hodiny :mrgreen:

Předevčírem jsem měla super sen… zdálo se mi, že mi manžel koupil dítě… já těhotná s malou na ruce koukám na něj, na to mimino zas na něj a ona začal řvát, že se mi zase něco nelíbí, že mi vybral takové krásné dítě a já zas musím držkovat (neřekla jsem v tom snu ani popel), že ho teda pojede vrátit a kdesi cosi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
24.1.14 23:37

Jsem už to tady psala v jiné diskuzi. V těhotenství se mi zdál děsivý sen. Mám mimino, nakloním se do kočárku…je to holka..vypadá jako moje tchyně včetně trvalé na hlavě 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.1.14 01:16
  • Citovat
  • Upravit
134
25.1.14 17:07

Ahoj, já mám snad každý den nějakou šílenost.. naštěstí je rychle zapomínám :D ale naposled se mi narodila kočka (nemám je ráda) a s přítelem jsme ji museli vykoupat, no a jak sme ji dali do dětské vaničky tak se změnila v řízek a ten mi utekl a já ho honila v kukuřičným poli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
25.1.14 17:58
@tekr píše:
Ahoj, já mám snad každý den nějakou šílenost.. naštěstí je rychle zapomínám :D ale naposled se mi narodila kočka (nemám je ráda) a s přítelem jsme ji museli vykoupat, no a jak sme ji dali do dětské vaničky tak se změnila v řízek a ten mi utekl a já ho honila v kukuřičným poli :roll:

No tak to je fakt hustý… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
25.1.14 23:39
@tekr píše:
Ahoj, já mám snad každý den nějakou šílenost.. naštěstí je rychle zapomínám :D ale naposled se mi narodila kočka (nemám je ráda) a s přítelem jsme ji museli vykoupat, no a jak sme ji dali do dětské vaničky tak se změnila v řízek a ten mi utekl a já ho honila v kukuřičným poli :roll:

Dobře týýý :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
621
26.1.14 02:31

Výborný nápad tahle diskuse, tak dobře jsem se dlouho nezasmála. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 02:36

Teda já mívám hrozný sny, jak se to blíží, tak mívám šílené sny, o tom, jak to mám po porodu, normálně se mi zdává o tom, že porod byl komplikovaný a pak jsem skončila na kapačce… A když jsem potřebovala na záchod, tak jsem si stoupla a byla jsem celá od krve, že jsem měla úplně rozřezané břicho, takový císařský řez přes celý břicho.. :mrgreen:
Nejhorší je, že potom nadtím hrozně přemýšlím… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky