Blbne sušička
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Žanda-Panda tak mě to bude stat 2300 a pochybuju, že to vydrží dýl jak pár sušení…jako minule…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj @Berenikee, to je naprd teda
My naštěstí zatím sušíme!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aktualni tema, nam to Siemens susicka dela taky, uz kdyz byla v zaruce nam ji cca 1× za rok cistili, pry se tyhle starsi typy zanasi temi vlakny a pak blbne cidlo a hlasi plnou nadrzku na vodu, i kdyz plna neni… Ted po zaruce nas to stoji pokazde pres 2000,–, uz by za to byla skoro nova… tak ji o vikendu chce manzel zkusit rozebrat a vycistit sam, kdyz to nepujde, koupime asi novou, fakt uz jsme za to cisteni dali minimalne 6000,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sušičky Bosch a Siemens s tepelným čerpadlem
Dobré odpoledne, koukam, že Vás trápí stejny problém. Po několika rozebrání jsem prisel na to čím to je, že se sušička zastaví a pozaduje vylití nadobky i kdyz ta je prázdná. Je pouze špinavé cidlo hladiny vody uvnitř sušičky. Jak jednoduché a to jsem tu nádheru za 25 000 nechal po záruce 2× servisovat po 2 000. Bosch ani Siemens Vam neřeknou čím to je. Dotazy jak na to zaslete Barteez@email.cz rad Vám popíšu jak na to. Petr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím poradíte kde se nachází čidlohladiny vody uvnitř susicky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vynil píše:
Prosím poradíte kde se nachází čidlohladiny vody uvnitř susicky.
Vzadu v bubnu mi vcera rikal opravar…ale neukazal presne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když sušička se neustále zapíná a vypíná
Sušička Beko a jiná značka. Je třeba vyčistit senzor za filtrem u dveří, jen dávat pozor! Chce to jemný hadřík. Potom je třeba vyčistit a vysát spodní filtr, pokud si zavoláte servis tak vám to udělá sám do druhého dne to samé! Je třeba u každého programu dát bohužel dětskou pojistku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když sušička se neustále zapíná a vypíná
Sušička Beko a jiná značka. Je třeba vyčistit senzor za filtrem u dveří, jen dávat pozor! Chce to jemný hadřík. Potom je třeba vyčistit a vysát spodní filtr, pokud si zavoláte servis tak vám to udělá sám do druhého dne to samé! Je třeba u každého programu dát bohužel dětskou pojistku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit