Blinkající miminko

24.10.12 17:34

Blinkajici miminko

Ja teda viem, ze mimina blinkaju, ale ked vidim ako ju napina, ako ublinkava na viac pokusov a diva sa na mna totalne nestastne, skoro akoby mi hovorila ved mi pomoz mamo… existuje nejaky sposob ako jej pomoct, ulavit, alebo musim len pockat az sa vyblinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
470
24.10.12 17:36

Slyšela jsem že se neblinká když se udělá silnější mlíčko ale pokud kojíš tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
24.10.12 17:38

Zkus Nutriton, ten nekterym detem pomaha.

• Citovat
  • Upravit
6945
24.10.12 17:38
@luci.hor píše:
Slyšela jsem že se neblinká když se udělá silnější mlíčko ale pokud kojíš tak nevím.

pokud kojí odstříkat třeba JEDNO KRMENÍ A DÁT NUTRITON DO MLÍČKA nebo nebo tak na lžičku a smíchhat nakoit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
24.10.12 18:21

Přibírátí mimino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
24.10.12 19:43

Dcerka mi taky strašně ublinkávala.. ale taky zároveň šíleně přibírala.. takže se prostě jen najedla víc, než to bříško zvládlo a něco šlo zpátky. Je jí teď pět a půl měsíce a ublinkne si taky. Už ne tolik.. díky bohu.. ale první dva měsíce jsem ji neustále převlíkala, protože dokázala hodit šavli až na pipinu. Hodně se kroutila, tak jak napínala bříško, tak to z ní letělo pod tlakem.

Pokud ti mimčo přibírá (pokud kojíš), tak to asi nevyřešíš. Konzultovala bych to s dr. Ta moje mi ale při pohledu na váhu řekla, že se mi malá přežírá. No, a jinde se zase dočteš, že se kojené miminko nepřejí, ale nají se jen do syta. Tak občas nezbývá nic jiného, než se řídit selským rozumem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.12 11:22

Mala je plne kojena a od prveho spurtu mam pocit ze sa preziera… aspon licka sa jej krasne zaobluju, zacina nam prasiatkovatiet :mrgreen:

Najprv ublinkavala len tak decentne, teraz vacsie davky, ale viac ako za polievkovu lyzicu nevyvrati. Akurat je na nej vidiet ako sa trapi, ked sa to tlaci von :(

Na Nutrilon som zabudla, ale popravde, bojim sa ho, moje prve mimino malo po nutrilone strasne koliky :think: Presli ked sme sa zbavili dokrmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
25.10.12 11:30

My jsme na Nutrilonu a ublinkáváme docela dost :nevim: u nás určitě to není z přejezení, dávám 100 ml a to je nejnižší dávka (příbírá i prospívá tak jak má)…

@Bábi Zlopočasná My máme na Nutrilonu taky hrozný koliky i to zvracení, takže by se možná nic nezlepšilo kdyby jsi ho začala dávat… nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.10.12 11:49

Tobiášek mi taky hodně ublinkává, můžu ho kolikrát převlíkat i 3krát zasebou, ale chce ho to dát dobře odříhnout, nechat si ho na tom rameni i déle, kolikrát říhá i víckrát a pak si ho chvíli ještě nechat v náručí, aby si to bříško pořádně strávilo a pak je to lepší. Aspoň nám to pomáhá a tolik už mi neblinká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí