Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Přesně to co popisuješ mi malý dělá taky, hlavu vzhůru =) prostě je to jen malej otesánek. A nechávej pořádně odříhnout…
taky ho muze palit zaha,jak blinka,proto chce mlicko.Byli jsme po vysetreni,me taky blil a brecel a porad by pil…Davala jsem mu Baby calm kapicky.Drzim palce ![]()
Ivet, určitě jen jedno, já začla dávat z obou na radu doktorky, ale vůbec to pro něj nebylo ok, prostě by se upil do bezvědomí ![]()
A NULU86 kolik je tvému chlapečkovy?Odříhnout dávám,bojím se aby mu to mlíčko nespadlo na plíce,mohlo by se to stát když mu to teče tím nosánkem?Jak bych to poznala?A jak mu pak pomoct? ![]()
malému je měsíc…s tím mlíkem na plíce to nevím, mně se malý párkrát kuckal, to jsem ho dala na tygříka a jemně poplácávala po zádíčkách…jestli to byl správný postup nevím, ale pomohlo to.....
Jen jeste takova poznamka na odlehceni…me v porodnici tvrdili, ze kojene dite nejde prepit, ze muzu byt klidna:-D Az nase Mudr mi na vaze naseho prcka ukazala, ze jedno, jestli je kojeny nebo na UM, ale ktery decko chce, tak se prezira:-) A nase to ma doted-kdyby bylo jen na ni, tak cely den jen ji a pije ![]()
Preji vsem pevne nervy s kojenim;-)
Jeste jsem si vzpomnela, ze mi Mudr taky doporucovala trosku mlika odsat odsavackou pred kojenim, ale priznam se, ze jsem to nezkousela, mlika jsem mela pro dvojcata a kdyz jsem odsavala, bylo ho jeste vic a to jsem nechtela…
Já to kojení jako nechci vzdát,vím jak jsem z toho byla špatná když se odstavil první syn,nejspíš cítil těhotenství v tom mlíčku a nechtěl ho
Skusím vysadit ty mléčné výrobky.Jako nenechávám ho plakat ale zkouším to co nejvíc oddalovat to kojení aby nám pauza dělala nejméně 2 a půl hodiny,tak se ho snažím ukojit dudlíkem a když už nezabírá dudlík dám mu prso,on u prsa hrozně hltá,srká a myslím že přisátý je dobře nevím proč vydává takové zvuky
Děkuji vám za rady cítím se hned trochu lépe,ted my spinká což je docela zázrak dala jsem mu jen jedno prso.