Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, jsem 35+1, posledni 3-4 dny mi zacaly takove zvlastni stavy co za celou dobu nebyly, slabe menstruacni krece a tvrdnuti bricha mam od 25tt, ted se k tomu pridava silnejsi menstruacni bolest co prvni zacne dole v zadech, presune se do bricha a u toho silene navaly vedra, ze mam chut se vyslect do naha, mam pocit hrozne dehydratace i kdyz vypiju skoro 5l vody.. stolice je ridsi( do ted jsem mela pocit ze to spis nejde a kadim sutry😂).. spadlo mi bricho dost dolu, vrch mam uplne mekky, velke bolesti stydke spony hlavne kdyz lezim a chci se zvednout, to mam pocit ze si nemuzu ani poradne dosednout.. bolesti hlavy a neskutecna unava.. myslite, ze se zacina rozjizdet porod? mel nekdo podobne a zacal rodit? nevim jestli s tim na kontrolu, nebo cekat co se bude dit. Dekuju za odpovedi
No já bych zašla ke své gynekoložce. Vypít pět litrů vody není normální.
Může se neco chystat a nemusi, ja taky mela posledni měsíc pocit, ze budu rodit každou chvíli. U té dehydratace, to fakt vypijes tolik? To neni moc běžné, nemas cukrovku?
@Kriss Tina cukrovku nemam:/ neni to uplne kazdy den tak, ale jak me to prepadne tak piju fakt hrozne moc, mam pocit jako bych se nenapila..
@lucie479 píše: Více
To bych radši řešila u dr, fakt to není běžné tolik pít.
Šla bych na kontrolu. Porodit v 35 týdnu asi úplně nechceš ne.
Víc vám k tomu co se děje nebo neděje, může říct jen vás lékař. Když zavoláte a popíšete své příznaky, pozve si vás hned na zítra.
Já už bych tam dávno naklusala, nesnesla bych v 35t ty obavy, jestli to náhodou už není ono.
(Rodila jsem nečekaně v 36t, úplně bez jakýkoliv předchozích náznaků či příznaků). ![]()