Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak určitě se to už chystá, může to být každým dnem, ale taky to může být i víc jak za týden. Nezbývá než vyčkávat, zkus ten čas ještě využít, chystat se k porodu nebo co ještě cítíš že bys chtěla udělat… Přeji ať to dobře dopadne ![]()
Ano, blíží. V nejbližších týdnech porodis. Může to být dnes, zítra, za tři týdny. ![]()
Hele ja byla sice druhorodicka, ale presne takhle zacal muj druhy porod, taky v 38 tt. Doktor mi pri kontrole rekl, ze nerodim, nijak to nevypadá na porod, sotva na prst otevrena, no a za dve hodiny jsem drzela dceru v naruci a byla jsem rada, ze jsme to stihli znovu tam prijet😂
Bude to možná každým dnem. Nebo to ještě třeba pár týdnů potrvá. Je to tak v pořádku. Az to bude, tak to bude - to je priroda.
Jinak vic se rodí při bouřce - říkal kamarád gynekolog…
@Ledová káva píše: Víceděkuji moc, večer mi bolesti zase zacaly, dala jsem si o pul noci vanu a pomohla, ale intenzivni bolest me ted budi kazdou hodinu.
@Anonymní píše: Více
Vis co, nekdo tohle zaziva klide 6 tejdnů dopredu, cetla jsem to mockrat. Ja to nastesti nezazila.
Konec je otravnej, ale uz to bude brzo za tebou ![]()
Ahojky, vcera sem byla na kontrole (38+3tt). Vse bylo ok, otevrena na jeden prst, cipek mekky ale ne moc zkrácený, zátka pryč. Mala natocena hlavou dolu v male pánvy. Doktorka mi řekla, ze na porod to zatim nevypada. Avšak dnes ve 2 rano mě vzbudili menstruacni bolesti, ktere mi sli az do zad a doprovazel je tlak na konečník. Pak jsem usnula, ale o pul 5 to prislo znova a nepravidelne se to objevovalo az do 7, dokud jsem si nedala sprchu. Pak to přešlo. Taky sem mela mirne naruzovely vodnaty vytok, ale jen na toaletaku po utreni. Pravdepodobne po kontrole, kontrola čípku mě trochu bolela. Myslite ze se porod blizi? Sem tam me jeste v zadech zaboli ale uz tak 1× za dve hodiny. Sice mam jeste čas ale ty vedra mě zabiji, rada bych to uz mela za sebou. Jsem prvorodička.