Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky všichni. Mám na Vas dotaz. Účet na vinted jsem měla několik let. Poslední 2 roky jsem ho využívala a prodávala své oblečení. Dnes jsem půjčila manželovi telefon, chtěl se přihlásit na svůj vinted, protože svůj měl vybitý. (Uz jsme lezeli v posteli ).Normálně se přihlásil, podíval se a za 5min.mu přišla zpráva, že mu blokují účet natrvalo z podezření na více účtu. Říkám co to je?
Dobrý odhlasil se a že to zítra vyřeší na svém tel až si ho ráno vezme nabitý.
Tak já se tedy jdu přihlásit zpátky na svůj vinted jako vždy a za pár minut zpráva „že mi blokují účet natrvalo“ z důvodu více účtu.. takže jsem se úplně naštvalo, co to má znamenat. nechapali jsme to ani jeden. Patrala jsem na netu, co by to mělo být a dočetla se, že oni vidí stejnou IP adresu, tak ro zablokuji. Nevím od kdy mají tohle pravidlo, ale kdysi jsem měla účet na PC a na mobilu zároveň přihlášený a používala ho tam.kde jsem zrovna byla. Psali jsme tam oba někam na podporu o tom, že žádný další účet nemáme a nevím zda nám někdo pomůže. Stalo mě to hodně času než jsem ten účet vytvořila, měla jsem přes 230 kladných recenzi, 160 predmetu k prodeji a nikdy jsem žádný problém neměla.
Chtěla jsem se zeptat zda mel někdo problém podobný nebo zablokování účet a podařilo se mu účet odblokovat? Jde to vůbec? Ztrácím spíš naději, že by to šlo..
Prosím o jakékoliv info..
Děkuji moc
![]()
@Iliketravel píše:
Ahojky všichni. Mám na Vas dotaz. Účet na vinted jsem měla několik let. Poslední 2 roky jsem ho využívala a prodávala své oblečení. Dnes jsem půjčila manželovi telefon, chtěl se přihlásit na svůj vinted, protože svůj měl vybitý. (Uz jsme lezeli v posteli ).Normálně se přihlásil, podíval se a za 5min.mu přišla zpráva, že mu blokují účet natrvalo z podezření na více účtu. Říkám co to je?
Dobrý odhlasil se a že to zítra vyřeší na svém tel až si ho ráno vezme nabitý.
Tak já se tedy jdu přihlásit zpátky na svůj vinted jako vždy a za pár minut zpráva „že mi blokují účet natrvalo“ z důvodu více účtu.. takže jsem se úplně naštvalo, co to má znamenat. nechapali jsme to ani jeden. Patrala jsem na netu, co by to mělo být a dočetla se, že oni vidí stejnou IP adresu, tak ro zablokuji. Nevím od kdy mají tohle pravidlo, ale kdysi jsem měla účet na PC a na mobilu zároveň přihlášený a používala ho tam.kde jsem zrovna byla. Psali jsme tam oba někam na podporu o tom, že žádný další účet nemáme a nevím zda nám někdo pomůže. Stalo mě to hodně času než jsem ten účet vytvořila, měla jsem přes 230 kladných recenzi, 160 predmetu k prodeji a nikdy jsem žádný problém neměla.
Chtěla jsem se zeptat zda mel někdo problém podobný nebo zablokování účet a podařilo se mu účet odblokovat? Jde to vůbec? Ztrácím spíš naději, že by to šlo..
Prosím o jakékoliv info..Děkuji moc![]()
![]()
Ahojky
je mi líto, že ti zablokovali účet, jak kdyby na jednu IP mohl být jen jeden, přitom tam může bydlet více lidí přece, když to bude nějaká bytovka a lidi si zaplatí jeden internet. Mně dnes udělali to stejné, ale z důvodu mně zatím neznámého. Měla jsem tam nějaké levnější nové věci s visačkami, co mi prostě nebyly a nechtěly se mi vracet kvůli poštovnému. Několikrát mě nahlásila jedna Polka, protože jsem jí to odmítla prodat za pakatel (věc, co jsem měla třeba za 200 Kč, tak mi nabídla 30 Kč). Tak mi poslali upozornění a tyto produkty smazali. Teď z ničeho nic mi zablokovali celý účet kvůli komerčnímu prodeji. Většinu věcí tam mám nošených, méně nových, nafocených normálně doma na podlaze, tak tomu nerozumím. Přijde mi, že kolikrát blokují úplně neprávem, přitom tam je spousta lidí, co mají fotky různě stažené, přeprodávají fejky a jedou pořád. Štve mě to, asi to úplně zruším ![]()
Ahoj mě také zablokovaly účet
bohužel moji vinou… tak jsem zacala davat veci po malim jinam…ale nakonec jsem dostala další trest v podobě blokace mého přítele. Toho jsem naštvala a ještě je horší že už se nemůžeme nikdy nikdy vrátit do vinted… tak za chvili tam moc lidí nebude..
Dala jsem tam poporodni kalhotek originální balení. víc číst se vyplácí.
@Barbora125 píše:
Dala jsem tam poporodni kalhotek originální balení. víc číst se vyplácí.
Dobrý den a odblokovali Vám ten účet po čase, nebo už zůstal trvale zablokovany? Včera se mi stalo totéž, a zatím vypadají dost nekompromisně.
Bohužel zkoušela jsem to i s odvoláním ale nic prostě je to nezajímá…a je jim to jedno - takové jsou pravidla. Dokonce i když jsem jim psala i vyfotila stránku na které není patrné zda je blokace dočasná nebo stálá (doživotní) tak mi napsaly že jsem nedoložila nic a tudíž se se mnou loučí. Každopádně už mě to nějak netrápí… nové změny jakože pouze 30 věci prodaných za rok… a tak… třeba někoho vymysli lepší platformu…no na malého si obstaram oblečení jinde… ![]()
@Barbora125 píše:
Bohužel zkoušela jsem to i s odvoláním ale nic prostě je to nezajímá…a je jim to jedno - takové jsou pravidla. Dokonce i když jsem jim psala i vyfotila stránku na které není patrné zda je blokace dočasná nebo stálá (doživotní) tak mi napsaly že jsem nedoložila nic a tudíž se se mnou loučí. Každopádně už mě to nějak netrápí… nové změny jakože pouze 30 věci prodaných za rok… a tak… třeba někoho vymysli lepší platformu…no na malého si obstaram oblečení jinde…
To je drsný teda. A pouze 30 věci prodaných za rok je nějaké nové pravidlo? Jako mě se to netýká, já hlavně nakupuji, prodala jsem minulej rok 1ks:D tento 2ks. Ale vím, že tam je spousta online sekáčů, prostě 1000 věcí asi málokdo má takhle hned na prodej a je to jasný hned na první pohled…tak se divim
Myslim že jsem to četla v nových pravidlech kvůli finančaku/daním.
Tak se mi dnes stalo to samé. Trvalá blokace. Nevíte někdo jak dál? Jako četla jsem diskuzi na Dtestu a překvapilo mě, kolik takových lidí jako já je. Ale řešení žádné..
Mě jednou zablokovali s podezřením, že jsem prodávala padělky i když jsem měla všechno nafocené, štítky, zipy s orig. značením. Pak jsem vše doložila znovu a účet mi odblokovali. Hlavně že tam prodává plno Poláků padělky, bez štítků a označení a to už je O. K.?
@Barbora125 30 veci k prodeji je blbost. Já prodala od ledna 31 věcí, teď jsem to spočítala a nic se neděje..jsou to ale použité věci po dětech, ne nové. Podmínky jsem nečetla.
@lucynka25 píše:
@Barbora125 30 veci k prodeji je blbost. Já prodala od ledna 31 věcí, teď jsem to spočítala a nic se neděje..jsou to ale použité věci po dětech, ne nové. Podmínky jsem nečetla.
Taky si říkám co je to za blbost. Taky prodávám věci po dítěti a od ledna jsem prodala víc než 30 věcí a prodávám dál. ![]()
U mě ten samý případ… prodávala jsem poporodní kalhotky nové a zablokovali mě na doživotí 👀 manžel má taky vinted na jedný IP adrese a čekam kdy dostane blokaci i on ☹️ hodně jsem tam nakupovala plenky tak mě fakt štve že třeba nebloknou jen prodej a nechají nákup… měla jsem kolem 80 kladných (100%) recenzí 👿 👿