Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Má původní barva vlasů je světle hnědá až do zrz. Léta jsem chodila na melíry, ale po letech se to „slelo“ a vlasy byly celé blond, kromě odrostů, kde byl vidět hustý melír. Přešla jsem na barvu, přesněji na odbarvovani+barvení/tónovaní. Jenže nejpozději do týdne je na odbarvených odrostech žlutý zrzavý nadech
vypadá to jako taková ta laciná blond. Z kadeřnictví odchazím chudší o cca 2.500. proto mě to dost štve
Kadeřnictví jsem zkoušela více. Teda dvě. Stává(valo) se vám to taky? Mám se vrátit zase k melírům? až na barvené odrosty je ta blond hezká-chladný ton.
@Lenika85 píše:
Má původní barva vlasů je světle hnědá až do zrz. Léta jsem chodila na melíry, ale po letech se to „slelo“ a vlasy byly celé blond, kromě odrostů, kde byl vidět hustý melír. Přešla jsem na barvu, přesněji na odbarvovani+barvení/tónovaní. Jenže nejpozději do týdne je na odbarvených odrostech žlutý zrzavý nadechvypadá to jako taková ta laciná blond. Z kadeřnictví odchazím chudší o cca 2.500. proto mě to dost štve
Kadeřnictví jsem zkoušela více. Teda dvě. Stává(valo) se vám to taky? Mám se vrátit zase k melírům? až na barvené odrosty je ta blond hezká-chladný ton.
Zkus od schaumy šampon na bílé vlasy. Zbaví tě tech žlutých tonu. Zkus googlit, dělá fakt krásně vlasy. Ale doporučuji jen tu schaumy, jiné značky nejsou tak účinné ![]()
Ano používám. Určitě žlutou stáhne,ale stejně tam vidím rozdíl. Děkuji za tip na schaumu.
Ahoj od 17ti se barvím doma na blond, své vlasy mám takové světle plavé. Ale vždy jsem chtěla blond světlejší, tak mi to mamka doma vždy udělala barvou kterou jsem si koupila.
Jednou mě napadlo dojít si do kadeřnictví aby mě ostříhali a udělali tu speciální barvu , jenže ta barva byla jak píšeš odbarvení a barva ( barva smíchaná s peroxidem ) , barva se mi vůbec nelíbila představovala jsem si jinou, a po 2 měsících jsem zjistila že se barva vymývá do světlejší a už to byla barva která se mi začala líbit ale horor přišel ve chvíli kdy jsem to chtěla obarvit abych neměla odrosty a barva chytla na odrosty ale na vlasy barvené v kadeřnictví ani náhodou . Bylo to kadeřnictví se známou značkou barev a ostříhání + barvení = 2500,–
Jinak nikdy jsem extra šampon nepoužívala
@potvurka89 píše:
Ahoj od 17ti se barvím doma na blond, své vlasy mám takové světle plavé. Ale vždy jsem chtěla blond světlejší, tak mi to mamka doma vždy udělala barvou kterou jsem si koupila.
Jednou mě napadlo dojít si do kadeřnictví aby mě ostříhali a udělali tu speciální barvu , jenže ta barva byla jak píšeš odbarvení a barva ( barva smíchaná s peroxidem ) , barva se mi vůbec nelíbila představovala jsem si jinou, a po 2 měsících jsem zjistila že se barva vymývá do světlejší a už to byla barva která se mi začala líbit ale horor přišel ve chvíli kdy jsem to chtěla obarvit abych neměla odrosty a barva chytla na odrosty ale na vlasy barvené v kadeřnictví ani náhodou . Bylo to kadeřnictví se známou značkou barev a ostříhání + barvení = 2500,–Jinak nikdy jsem extra šampon nepoužívala
Souhlasím s tebou, příjde mi, že při dobarvování odrostů barva nechytne na to předchozí barvení. Asi teda zkusím do třetice jiné kadeřnictví a pak už fakt nevím
A doma ti barva chytne krásně i na odrosty? To jsem zkoušela jednou a barva byla jako barva smajliků tady ![]()
Taky cas od casu pouziju sampon na sedive vlasy (silver), jen tyhle sampony hodne vlasy vysusuji. Takze neni dobre je aplikovat pravidelne a dlouhodobe.
Používám šampon fanola - no yellow a paráda, stáhne to všechnu žlutou ![]()
@Lenika85 Já už jsem za tu dobu vyzkoušela takových druhů barev že jednou jsem si připadala že svítím jak žárovka, pak to zas vypadalo jak stará mladá když se to dalo do culíku
to byli ty ledové tóny
jinak dokud to byla barva z obchodu tak to bylo v pohodě . To co udělali v kadeřnictví to jde tak počkat až to odroste nebo ustřihnout . Ano doma mi vždy barva chytla dobře ![]()
@mamina89 přesně ten šampon je nejlepší..můžeš ho nanést jako barvu…nepenit a nechat působit třeba půl hodiny…pak propenit a umít… ![]()