Body nebo tričko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
1.3.10 15:17

Hanulko, třeba ZDE nebo TADY (jen merino vlna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
1.3.10 15:25

Holky a ještě dotázek malé bude v létě přes rok je dost záhřevná tak jsem si myslela, že přejdeme na trička s tím, že na podzim zase zpět na body. Je to blbá iluze nebo je to reálné :lol: Já jen, že mám doma docela dost triček na léto a bodyček poskromnu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
1.3.10 16:16

Ahojky, tak my zatím nosíme bodyčka - tky kvůli zádíčkům. A teď dávám taková ta bodyčka s nohavičkama - vypadá to jako prvorepublikové plavky - kámoška to měla pro syna jako lrtní pyžamko. Ale v těch bodyčkách už taky těžko hledáme něco pěkného :nevim: Několik z vás tady psalo o CA…můžus e zetpap, jak je to tam cenvě? Já tu značku moc neznám......přeci jen Litoměřice jsou malé město :lol:
Tynkko, máš hezký vkus na jména pro prcka i termín porodu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
1.3.10 16:38

ahoj, tricka nezatracujte, u druheho a dalsiho ditete skvele upotrebite pres flekate nevypratelne body ;o))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.3.10 17:16
Endy píše:
ahoj, tricka nezatracujte, u druheho a dalsiho ditete skvele upotrebite pres flekate nevypratelne body ;o))))))
:-) :-) :-) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
1.3.10 17:53

Bodicka.......vse je v teplicku, jak ma byt :palec: tricka pouzivam jako tensi mikinky navrch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
1.3.10 19:24

Zoubky - v CA většinou mají akce na body, že vyjdou dva kusy na 150kč. Jsou celkem dobrý, ale vždy nám byly delší rukávy - ale to se dá snadno ohrnout :-) najdeš ten obchod skoro ve všech OC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
1.3.10 19:30

Máme bodyčka.Adámek je nosil až do dvou let,než začal chodit sám na záchod..To bylo ale v létě..Pak už trička..A není pravda,že větší body nejdou sehnat.Adámek byl a je velký,hodně jsme nakupovali v Tescu a velikost body 18-24 měsíců mu byla v 18 měsících malá..My máme troje body velikosti 110,dávám mu je na spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.3.10 20:33

Ahojky,
já mám taky ráda bodyčka, teď už dáváme teda jen na ven, aby netáhlo na zádička. Jinak na doma musíme mít tílko, protože jak chodí na nočník tak by to s bodyčkem jaksi nešlo.

Jo a narazila jsem na větší velikosti v Globusu, myslím až do 110. Koupila jsem tam 3ks za 149,–, takže myslím dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
2.3.10 08:30

Zoubky: Zrovna teď mají v CaA bodýčka s dlouhým i krátkým rukávem i ve větších velikostech za 75,– Kč jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
2.3.10 08:32
katka-m píše:
Zoubky: Zrovna teď mají v CaA bodýčka s dlouhým i krátkým rukávem i ve větších velikostech za 75,– Kč jedno.

Tak to je super cena. Tady maslím nic takového není, ale jedu do Ústí na Labem něco vyřídit v práci, takže se podívám zda v tom novém obchoďáku není CaA.Díky za typ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
2.3.10 08:37

Zoubky v Ústí CA je určitě mamka mi tam nakupuje ale nevím teda kde, ale myslím, že v tom Tescu :nevim: mrkni když tak na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
2.3.10 08:48

Dokud nezacne chodit na nocnik tak jednoznacne bodycko.

I kdyz mame hodne hezkych tricek, tak je nosi tak, ze mame tilko-body a pres to triko. Protoze pak nemusim furt zastrkovat tricko do puncochacu a kdyz jde po o spat, tak ji nikde nic neleze.

Jakmile na jare zacnem nocnikovat, body schovavame. Pres zimu jsou ale neocenitelna a hlavne deti nemusi byt v tech silenych dupackach (libi se mi pouze na malych nehybajicich se miminkach)

Ja mam ale jiny problem - body kupuju v packetech (3 az 7 kusu) a ac minuly tyden byl jeste unor, tak jsem nebyla schopna sehnat packet body s dlouhym rukavem - prolezla jsem MarksSpencer, Next, MotherCare, HM a nic. Jednotliva meli pouze v CA. Takze to mi rozum nebere, proc maji vsude jen s kratkym rukavem. Jeste vlezu do Tesca a nic jinyho mne nenapada..

• Citovat
  • Upravit
781
2.3.10 09:02

Hanka1: Já jsem naopak v HM viděla jen packety s dlouhým rukávem, a přitom jsem chtěla s krátkým :nevim: . Nevím tedy, odkud jsi, ale já byla v Praze na Andělu a na Chodově…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
2.3.10 10:18

Můžu se přiživit na tématu?

Maminky,prosím Vás,nevíte,která značka nebo ve kterém obchodě prodávají body úzkého,dlouhého střihu,ale za rozumnou cenu?Tak kolem 100kč za jedno?

Ono číslování je hezká věc,ale záleží na postavičce.Adámek byl dlouhán a cvalík.V roce měl skoro 11kg a moc nám vyhovovaly body z Tesca.Jsou taková širší.Emča je dlouhá,ale drobounká,na výšku je jí to body akorát,ale „vlaje na ní“..Víte,jak to myslím..Když koupím menší velikost,ramena,hrudníček,bříško akorát,ale nedopne to v rozkroku :mrgreen:

Zkoušela jsem objednávat i na MMB,ale stejný problém.Poměřila jsem velikosti podle tabulky,objednala.Přišla nám body,která byly na délku akorát nebo trošku delší,ale vlaje to a padá z ramínek..

Vím,že asi budu muset oblítat dětské obchody a zaplatit víc za kvalitnější body jiného střihu,ale přesto se ptám..

Bohužel,bydlíme ve městě,kde na výběr moc značkových obchodů nemáme..Budu ráda,když někdo poradí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat