Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky,
muzete mi prosim poradit, kde v Praze nebo na netu sezenu bodycka ve velikosti 98 a vetsi za rozumnou cenu?
Dekuju moc za odpovedi.
Jestli ti mohu poradit, tak radím tuto velikost nekupovat.
Děti s touto velikostí už zkoušejí nočník a na tuto činnost jsou bodýčka fakt hodně nepraktická. Lepší je delší tílko a tričko nebo mikinka s dlouhým rukávem.
Lesina
PS: Kdybys měla zájem, pár jich mám, sice sekáčová, ale docela pěkná… Ani jedna moje dračice je nikdy neměla na sobě - dvě nosila jen Kačenka (pes) po operaci aby si nevytrhala stehy - a ta ti tedy nenabízím ![]()
Ahoj,
tak já tedy pár bodýček vel. 98 mám a využíváme je. Hlavně teď když je chladno. Vlastně malý ven nic jiného než bodýčka nenosí a když to tak vezmu tak doma taky. Prostě jsme si je oblíbili:-) ale je fakt, že v některých obchodech se na mě dívali docela divně, že takovou velikost už nemají, ale já mám v Ostravě dva oblíbené obchůdky, kde vždycky koupím a za rozumnou cenu:-) S Prahou fakt neporadím:-(
Andrea
Je pravda, že běžně velké děti nosí spíš trika, protože chodí na nočník. Ale já mám např. hned dvě kamarádky, které mají 21 měsíční holky, kterým musejí kupovat takhle velká body, protože jsou zkrátka o hlavu větší než ostatní děti v tomhle věku.. Kde kupují nevím, moje dcerka má svou vel. 90 a ty ještě koupit jdou..
Ahojky,
taky jsem jeden cas mela problem tuhle velikost sehnat. Pak nane narazila tchynka. Urcite je maji v Kotve.
Mata
Ahoj, nám je 30 měsíců a pořád máme body v oblibě. Teď máme vel. 104 od prince oliver, jsou nám ještě vetší.Narazila jsem na ně náhodou, ale možná se dají občas sehnat i na netu, www.princeoliver.cz.Stojí 170,– až 200,–kč, je to sice dost, ale při praní se nehnou.Kadla
Ahoj Prince Oliver je má, a dkysi jsem je videla i v HM, ale nejsem si jista jestli je tam mají, to bylo asi před rokem
Ahoj, před rokem a půl jsme pár bodyček ve vel. 98 pořídili na www.4baby.cz - výborná a kvalitní zn.Gymboree. A určitě jsme je přes zimu skvěle využili! Ale je fakt, že pokud nenosíte plínku, je to venku s bodyčkem o dost složitější ![]()
Verča
No, protože plínka je zatím náš nerozlučný společník (26 měsíců
), taky nosí syn bodýčka. Posledně jsem sehnala opravdu veliké (104)normálně v Intersparu za 70 Kč!!!! Ale to byla dost náhoda, jinak tam mají jen okolo 92.
Tutu
Ahoj,
mívali je v C&A v takových těch trojbaleních a stály okolo 150,– ![]()
No, už je to dávno, co jsem tam byla, tak si to nepamatuju…
E.
Ahoj, tak synovy je aktuálně 98 akorát a jak tak koukám po všech internetových bazarech, které mě napadají, tak nic moc nemůžu najít. Nevíte kde sehnat? Nechci dávat stovku a víc za body, ze kterého mi tou svojí rychlostí zase brzo vyroste…a několikrat denne ho beztak prevlikam, potrebuji jich vicero… ![]()
V CA jsem viděla snad i 104. A zkusit můžeš i v Tescu Cheerookee, tam by to taky měli mít, loni jsem to tam kupovala. Můj syn má ted vel.92/98, ale body nosí vyjímečně, praktičtější jsou pro něj trička.
V devíti měsících je pro nás body nutností. Tesco je na prd, ze zkušeností vím, že jejich číslování je o velikost menší než jakékoli jiné. Ale budu se muset někde porozhlídnout no… Už jsem vytáhla i ty bodýčka a overaly o kterých jsem si myslela, že je bude nosit tak ve třech a málem jsem je prodala, protože které dítě by to ve třech nosilo, že jo… ![]()
My nosili body také dlouho- dítku netáhlo na záda. sehnat tak velké body pod 100Kč je velmi těžké, jedině zkusit slevy, které právě probíhají. My měli naposledy vel. 2-3 roky od disney, pak se dají koupit v lindexu- dělají sice do vel. 92, ale jejich 92 odpovídá vel. 98. zkuste např mimibazar, tam koupíte použité i nové.
@pokymar tak to znam. mam taky velkyho kluka a když jsem viděla, jaky velky body ma tak jsem se smala a ted nam jsou maly
naposled jsem kupovala v CA vel.104,jinak je problém.