Bohemia Energy - jsem mega vytočená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13335
9.1.12 20:05
audimajkl píše:
Jak už jsem psala poté co uhradíte napište písemnou žádost o storno upomínek, nebo s tímto požadavkem zajděte na Zákaznické centrum, tam se jistě domluvíte :)

no zkusím po zaplacení napsat písemnou žádost a jsem zvědavá jak se s polečnost BEE k tomu postaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
audimajkl
9.1.12 20:08

Pokud napíšete doporučený dopis musí Vám písemně odpovědět. Ale jestli chcete vždy vše on-line vyřešit a jste z Prahy nebo okolí zajděte na Zákaznické centrum :-)
mějte se hezky :-)

• Citovat
  • Upravit
13335
9.1.12 20:14
audimajkl píše:
Pokud napíšete doporučený dopis musí Vám písemně odpovědět. Ale jestli chcete vždy vše on-line vyřešit a jste z Prahy nebo okolí zajděte na Zákaznické centrum :-)
mějte se hezky :-)
jak jsem psala již dříve,jsem z druhého konce republiky, jinak bych u vás už byla osobně několikrát
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
audimajkl
9.1.12 20:28

Omlouvám se Nikito, doufám že to dobře dopadne ;)

• Citovat
  • Upravit
13335
9.1.12 20:34
audimajkl píše:
Omlouvám se Nikito, doufám že to dobře dopadne ;)

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.1.12 20:45
audimajkl píše:
Pro Kadlina:Pokud maminka zaplatila dříve než byla upomínka vystavena byla by stornována ale pokud ne je oprávněná… je mi to líto, ale i zde byla možnost zaslat písemnou žádost o storno. Určitě by Vám bylo vyhověno, pokud to byl ojedinělý případ.

Máma tam samozřejmě okamžitě volala, protože po první upomínce peníze poslala. Bohužel připsání peněz k BEE a 2.upomínka se křížily a na info lince jí řekli, že když už byla 2.upomínka vystavená, tak pokutu MUSÍ zaplatit, neexistuje odvolání. Opravdu nebylo v jejím zájmu neplatit pravidelnou zálohu 50Kč za půl roku :?
BEE absolutně nereaguje na maily, což je taky v dnešní době katastrofa.
Teď řešíme přepis nemovitosti na mě a máma to posílala poštou v první půlce prosince a po měsíci pořád ticho po pěšině, jak dlouho to bude trvat a jestli mi milostivě dovolí od nich odejít to je taky ve hvězdách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
9.1.12 21:04

Nikito myslím, že když jsem to tenkrát hledala - existuje poradna, jak změnit dodavatele energií a tam se vytvořila silná základna rozčílených odběratelů BEE - tak, že tam psali, že výpověď je lepší fakt podat hned, aby člověk nezapomněl, ale musí to být k tomu datumu, co končí smlouva pochopitelně. Ale jestli to tam nezabordelí, to je ve hvězdách - máma takhle při přepisu přišla o jednu zálohu, protože absolutně nebylo možné s nima vykomunikovat, že ta první záloha je v pořádku zaplacená :nevim:
Pak je možné změnit dodavatele energií při změně obchodních podmínek, což je prý i změna ceny ať nahoru nebo dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
9.1.12 21:31

Kadlino jj o té změně při změně podmínek vím, o tom jsem se už bavila s již zmiňovaným Jendou. No v následujím roce budu řešit, jestli tady zůstat a nebo že bychom se přestěhovali jinam. Pokud stěhování nevýjde, tak koncem tohoto roku budu žádat o ukončení dodávek s datumu podpisu smlouvy - což mám zase prodlouženo na ty 2roky, tak by bylo v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
10.1.12 15:32

jn proč vyhovět, když to jde i jinak, že :
Vážená paní S…,

reagujeme na Váš email z 9.1.2012.

Věc:Splátkový kalednář

Řešení:Na vystavenou fakturu číslo 1111171783 není možné poskytnout splátkový kalendář, jelikož ten je poskytován pouze u nedoplatků vyšších jak 5 000kč.Upmínky tedy není možné stornovat.

Závěr:Prosíme o uhrazení nedoplatku i s vystavenou upomínku, v opačném případě se vystavujete možnému vystavení další upomínky.

V případě že by jste potřebovali poskytnout bližší informace , neváhejte nás prosím kontaktovat na zákaznické lince 840 10 10 10.

Více informací naleznete také na:

http://www.bohemiaenergy.cz

S pozdravem

Gabriela Cyrnerová Call Centrum
BOHEMIA ENERGY entity, s.r.o.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
10.1.12 15:37

A pak ti tady Audimajkl bude psát, že jsou to v podstatě lidumilové :?
Já mám teda s BEE skrze mámu taky jen špatné zkušenosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
10.1.12 16:41

Já jsem měla loni u BEE nedoplatek 19000,– a chtěli to zaplatit ve 3 splátkách.Ač nejsem samoživitelka tak měsíčně dát přes 6000,– bysme nezvládli.Naštěstí nám uznali reklamaci.Vím,že pro tebe je 2500,– dost když si sama,ale na druhé straně to není zas taková částka aby ti ji museli dát splátkově.Tím se BEE nezastávám,jsem na ně taky nasraná a těším se až budu pryč.Jsem zvědavá na březnové vyučtování plynu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.12 22:08

Audimajkl tož tak Vás nechápu, prvně tady Nikol usočujete jak údajně jedná s prakticky vaší spolupracovnicí, a pak jí popřejete ať to dobře dopadne…Tož asi nevíte co chcete a nebo co jste před tím psala! Je jasné že se vaší firmy budete zasávat! Vám totiž takové problémy nenastali!!! Ale kdyby ano myslím si že se budete asi chovat trochu jinak!!!!
nikita066 držím pěsti ať to dopadne dobře! Vykašli se na emaily a piš doporučené dopisy! Uruguj je…nejlepší by bylo dkyby si měla někde zaznamenané tel. hovor kdy jsi volala s operátorkou která ti přislíbila bez upomínek atd…to bych jim tam napsala…oni hovory ahrávají a musí si ho poslechout! Nebo aspoň by měli!
Drž se holka!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
10.1.12 22:20

PAjulko děkuju, no měli, ale je toho hodně a už fakt nevím, kdy volala a od té doby už mi volalo toliko lidí, že už to tam v tom mobilu ani nemám. No zaplatím jim to hnedle jakmile příjde rodičák, ale ten to vzal snad přes Austrálii :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
10.1.12 22:24
nikita066 píše:
PAjulko děkuju, no měli, ale je toho hodně a už fakt nevím, kdy volala a od té doby už mi volalo toliko lidí, že už to tam v tom mobilu ani nemám. No zaplatím jim to hnedle jakmile příjde rodičák, ale ten to vzal snad přes Austrálii :zed: :pocitac:

te rodičák to bere kolem světa asi 3 krát!!!Taky na něj čekám jak na smilování!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
10.1.12 22:31

Mi povídej, mám 9kč v peněžence :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie