Bojím se dál užívat antikoncepci

Anonymní
7.3.20 20:50

Bojím se dal užívat antikoncepci

Ahoj holky :) chtěla bych poradit, užívám antikoncepci už 6 let. Menstruaci mam cely život pravidelně, ale ted jsem ji měla dostat toto pondělí co bylo, ale menstruace se nedostavila. Včera v pátek mi měla končit a dnes mam načínat nové plato. Dělala jsem si těhotenské testy, těhotná nejsem. S přítelem jsme měli sex v to pondělí, kdy jsem to měla dostat a už jsem byla v 7deni pauze bez prášku a přítel se do me udělal. Bojím se nacinat to nové plato, co kdyz jsem těhotná, proto se nedostavila menstruace a je na těhotenské testy ještě brzo. Bojím se, ze kdyz začnu užívat dal antikoncepci, ze popřípadě ublížim nějak miminku, kdybych byla těhotná.
Předem dekuji za rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1439
7.3.20 20:51

Mohla sis za tech 6 let precist aspon pribalovy letak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 20:57

@Maminanamatersky tak pokud budete takhle arogantní, tak sem radši nepište. Prosila jsem o nějakou radu nebo zkušenost a ne o aroganci :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4248
7.3.20 21:03
@Anonymní píše:
@Maminanamatersky tak pokud budete takhle arogantní, tak sem radši nepište. Prosila jsem o nějakou radu nebo zkušenost a ne o aroganci :kytka:

Ja beru antikoncepce a ms dostavam tak jednou za 3-5 mesicu a to velmi slabou.Mam to tak celou dobu co ji uzivam a dr rikal ze je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 21:13

@Ivana 85 no kdybych menstruaci měla taky jednou za čas, tak to to neřeším, ale jelikož jsem ji měla pravidelnou a poslední dobou i celkem silnou, tak jsem se lekla…

• Citovat
  • Upravit
3348
7.3.20 21:17

Moderni antikoncepce pripadnemu miminu neublizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.20 21:29

@Alyss1 to jsem chtěla vedet, dekuju ;)

• Citovat
  • Upravit
19984
7.3.20 22:52

Ale twn pribalovy leták si přečíst můžeš, aby si věděla jak ha funguje

• načítám...