Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nataliekaprhalova píše:
@Burj Chalifa Myslíš ohledně té marihuany?
Ty jsi hlavička ![]()
Nevšimli jste si toho? To přitel nepozná že se udělal nebo co? Myslím že je tam hodně mála šance těhotenství
@nataliekaprhalova píše:
Jenže nemusí to tak být, ale mockrát děkuji za názor
Jinak do budoucna, až se budete o mimi snažit, to plánujete s tou marihuanou jak?
@Anndy9 Poznal to, jen až po chvíli
moc nadšená jsem z toho tedy nebyla
a stále váhám nad tím postinorem(zítra je poslední šance a vím, že čím déle tím menší účinnost), ale na druhou stranu do sebe nechci cpát takové množství hormonů ![]()
@nataliekaprhalova píše:
@Anndy9 Poznal to, jen až po chvílimoc nadšená jsem z toho tedy nebyla
a stále váhám nad tím postinorem(zítra je poslední šance a vím, že čím déle tím menší účinnost), ale na druhou stranu do sebe nechci cpát takové množství hormonů
tak když on do sebe cpe dlouhodobě trávu…
@Sasanka jarní zatím jsme o tom nepřemýšleli ( jsme studenti střední školy- já 3. ročník a on 4. ročník), ale určitě to bude muset přestat ![]()
@nataliekaprhalova píše:
@Sasanka jarní zatím jsme o tom nepřemýšleli ( jsme studenti střední školy- já 3. ročník a on 4. ročník), ale určitě to bude muset přestat
jsi velký idealista. Nebo velmi naivní.
@Burj Chalifa kdo ví jak to s námi bude v budoucnu.. cítím, že to není asi úplně to správně co bych ve své životě chtěla. Jen se teď bojím toho rizika těhu ![]()
@nataliekaprhalova píše:
@Burj Chalifa kdo ví jak to s námi bude v budoucnu.. cítím, že to není asi úplně to správně co bych ve své životě chtěla. Jen se teď bojím toho rizika těhu
co?, Těhu? Proč používáš přiblblý slovník ![]()
@nataliekaprhalova píše:
@Burj Chalifa prostě se bojím toho abych nebyla těhotná
no tak řeknu těhotná,ne?
ještě dotaz, ten nick je Tvé jméno?
@Burj Chalifa tak pardón jestli tě to nějak vytočilo, ano opravdu se jmenuju Natálie Kaprhalová.
@nataliekaprhalova píše:
@Burj Chalifa tak pardón jestli tě to nějak vytočilo, ano opravdu se jmenuju Natálie Kaprhalová.
Fajn, tak že každý si tě může na sítích proklepnout.Nezlob se, ale tady se radíš o intimních věcech pod vlastním jménem?Zítra to už bude vědět polovina okolí kolem Tebe.To snad není možné ![]()