Bojím se možnosti těhotenství

35861
10.3.19 20:08

No jelikož to v bylo v pátek, tak je na Postiror skoro už pozdě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.3.19 20:09

@pikola Myslíte, že riziko těhotenství je velké? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
10.3.19 20:13

Malé. Jinak moc nechápu, on souložil dál s kondomem co se udělal nebo jak? Nebo mu spadl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.3.19 20:14

Velké riziko posoudit nemůžu, ale já s prvním synem otěhotněla poslední (5.)den MS. Vím to na 100%. Je tedy pravda, že jsem měla rozhozený cyklus, protože ta poslední MS přišla o týden dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:16

@pikola Vše bylo v pořádku, akorát přítel vyvrcholil dříve a hned na to vypadl a mysleli jsme si, že to bylo třeba moc rychlé tempo… tak jsme ještě necelou minutu pokračovali (mírněji) a pak nám došlo co se stalo. Přítelovi vlastně „ochabl“ penis po vyvrcholení. Poté jsme okamžitě přestali.
Jinak moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:17

@Aduš8 Já mám cyklus pravidelný, a nechci se třeba úplně zbytečně stresovat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
10.3.19 20:18
@nataliekaprhalova píše:
@pikola Vše bylo v pořádku, akorát přítel vyvrcholil dříve a hned na to vypadl a mysleli jsme si, že to bylo třeba moc rychlé tempo… tak jsme ještě necelou minutu pokračovali (mírněji) a pak nám došlo co se stalo. Přítelovi vlastně „ochabl“ penis po vyvrcholení. Poté jsme okamžitě přestali.
Jinak moc děkuji za odpovědi

No tak to je jedno jestli zůstalo vše tam kde mělo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:19

@pikola Právě si nejsme na 100% jisti jestli se něco nedostalo mimo kondom, poté co přítelovi „ochabl“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:23

Ale spíše negativní dopad ne?
Myslím si, že je šance minimální, postinor bych nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.19 20:24
@nataliekaprhalova píše:
Ahoj holky :)
V pátek 8.3. jsem měla s přítelem sex, chráněn kondomem (antikoncepci neberu kvůli zdravotním problémům). Vše bylo v pořádku, ale přítel ze mě asi po 20 minutách vypadl. Udělal se dřív do kondomu, ale nevšimli jsme si toho a tak jsme asi minutu ještě pokračovali a přítel si pak všiml co se stalo. Byla jsem 5 den menstruace (ze 6), ale to už je takové, že skoro nic. Cyklus mám cca 30 dní (méně ne) a bojím se jestli něco nemohlo z kondomu utéct. Ovulace by měla teprve nastat, ale četla jsem, že spermie můžou přežít v těle klidně i 5 dní. Ještě taková vsuvka… přítel je dlouhodobý uživatel marihuany a to má prý na kvalitu sperma také dopad. :( Myslíte, že mám raději ještě užít Postinor? Mockrát děkuji za odpovědi ;)

gratuluji k úžasné volbě partnera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:24

@Sasanka jarní Ano právě, že negativní ( zpomalení spermií a prý i menší množství sperma) :nevim: Já se právě docela bojím postinoru, i když dost váhám. Bojím se možných vedlejších účinků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:25

@Burj Chalifa jak to myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:26
@nataliekaprhalova píše:
@Sasanka jarní Ano právě, že negativní ( zpomalení spermií a prý i menší množství sperma) :nevim: Já se právě docela bojím postinoru, i když dost váhám. Bojím se možných vedlejších účinků.

No a to je snad v tomhle případě dobře ne, když nechceš otěhotnět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
10.3.19 20:27
@nataliekaprhalova píše:
@Burj Chalifa jak to myslíte?

Klidně mi tykej.No zkus se trochu zamyslet… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.19 20:27