Bojím se odcestovat do zahraničí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Vrátit se přeci můžeš vždycky. Navíc Anglie není na druhém konci světa. Takže pokud tě to láká, tak bych do toho šla.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím všechny přítomné ????.
Odehrává se ve mě vnitřní boj a tak bych ráda znala Vaše názory.
Přibližně před 2 měsíci jsem se rozešla s přítelem. Momentálně nemám žádnou motivaci v životě jen práce a pak domů, navštívit rodinu a zase vše dokola.
Teď jsem dostala nabídku od meho dlouholetého kamaráda co se před rokem odstěhoval za praci do Anglie abych přiletěla za ním. Že se tam má skvěle a změnil se mu tím život. Po hodinových rozhovorech mě to opravdu začalo lákat, ale jelikož jsem hodně rodinný typ bojím se že bych to bez rodiny nezvládla. Jsem svobodná a je mi 22 let takže si říkám že pokud někdy udělat něco takového tak teď. Ale mám nejen malé sourozence, tak maminku, které zjistili před rokem RS je v dobrém stádiu a zatím nic nepocituje, ale přeci jen se prostě bojím nechat je tady. I kdyby jen třeba na rok..
Co myslíte? Mám překonat svůj strach a vyrazit do světa? Děkuji za názory
Zpáteční letenka do ČR je cca 700 a 2,5 v letadle. Kdyby se maminka bez pomoci neobesla tak je to něco jiného. Za me jed. Mas příležitost a na začátku i pomoc kamaráda, to nemá každý. Postavis se na vlastní nohy a přestaneš se bát. Nejsem si jistá jestli jsi rodinný typ nebo spis závislá na rodině, to nemůžu soudit když té neznám. Existují sociální sítě a skype
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě překonej! To je to nejtěžší! Vrátit se můžeš opravdu vždy
Stojí to za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přibližně před 2 měsíci jsem se rozešla s přítelem. Momentálně nemám žádnou motivaci v životě jen práce a pak domů, navštívit rodinu a zase vše dokola.
Teď jsem dostala nabídku od meho dlouholetého kamaráda co se před rokem odstěhoval za praci do Anglie abych přiletěla za ním. Že se tam má skvěle a změnil se mu tím život. Po hodinových rozhovorech mě to opravdu začalo lákat, ale jelikož jsem hodně rodinný typ bojím se že bych to bez rodiny nezvládla. Jsem svobodná a je mi 22 let takže si říkám že pokud někdy udělat něco takového tak teď. Ale mám nejen malé sourozence, tak maminku, které zjistili před rokem RS je v dobrém stádiu a zatím nic nepocituje, ale přeci jen se prostě bojím nechat je tady. I kdyby jen třeba na rok..
A co bys tam dělala? Jen odpočívala? Nechce dávný kamarád něco víc než kámošku? Jela bych tam jen na dovolenou, zjistila co a jak a třeba tam někdy odjela za prací. Ale jen tak ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Razila bych bez váhání..dnes je plno komunikačních možností..můžeš být s rodinou ve spojení on-line i se vidět..vrátit se můžeš vždy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Jelikož tam kamarád pracuje rok tak už má nějaké kontakty a práci by mi určitě sehnal
. Jinak na dovolenou se tam chystám příští měsíc na 5 dni ohlédnout se a třeba si to rozmyslet. Samozřejmě že kdybych tam odcestovala nejdřív bych si práci domluvila ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Russet Jelikož tam kamarád pracuje rok tak už má nějaké kontakty a práci by mi určitě sehnal. Jinak na dovolenou se tam chystám příští měsíc na 5 dni ohlédnout se a třeba si to rozmyslet. Samozřejmě že kdybych tam odcestovala nejdřív bych si práci domluvila
Tak to je ideální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli tě to aspoň trochu láká, jeď. Byla jsem několikrát za prací v USA a jsou to zkušenosti na celý život. Pokud bydliš u rodičů a nemusela bys řešit vystěhování bytu, pak to vážně můžeš zkusit jen tak. vrátit se můžeš vždycky. Jak sama píšeš, kdy jindy než teď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Drzim palce! Obkoukni to tam a uvidis. Ale myslim, ze se ti to bude libit a pojedes na dyl. Zkus to, domu muzes odjet vždycky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anglie neni daleko, letenky nejsou silene drahe. Jsi mlada bez zavazku, jen jet!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeď, dokud neni hotova Brexitova smlouva a je volny pohyb osob. Az budes muset mit nejakou garanci prace, nerku-li pracovni povoleni, tak uz to tak easy nebude. Drzim palce ![]()
- Citovat
- Upravit
Nebud blba jako ja a jed do sveta, dokud tady nemas manzela, deti a hypoteku.. Anglie neni Australie, kazdy den nekolikrat muzes sednout na letadlo a za dve hodiny jsi v Cechach..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit