Bojím se, že dostanu menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
543
10.3.17 10:51
@Jana206 píše:
Ano, mě se to stalo. Pozitivní test, jasně pozitivní, žádný duch a po termínu MS, nikoliv před termínem..A opožděná MS po 14. dnech dorazila, bylo to biochemické neboli raný potrat, vyčistila jsem se sama, hcg taky kleslo samo. Taky jsem nevěřila, že se mi to může někdy stát, po několika úspěšných těhotenstvích končících porodem.To se prostě stává a nemá cenu se s tím stresovat.Je nutné to brát tak, že když to nevyjde teď, vyjde to jindy.
Samozřejmě Ti nic takového nepřeji, ale žádná diskuze Ti nezaručí, jak to bude nebo nebude prosperovat.
Sílu čárky nemá cenu řešit, protože hcg 500 a hcg v hodnotách několika tisíc bude vykazovat čárku stejnou, silnou. A to první je prostě špatně.

Co první je špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
10.3.17 10:54

@robatko23 Nízké hcg a na těhotenském testu stejně bude silná čárka, protože reaguje na hodnoty dvacet plus.
Ony ty tabulky sice mají velké rozpětí, ale většinou, když je tak nízké(kromě prvního týdnu po oplodnění),tak se jedná o mimoděložní nebo zamlklé.

Pointa byla, že nemá cenu zkoumat sílu čárky, jedině, kdyby slábla, ale jinak to nemá smysl, z toho nejde nic kloudného odvodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.3.17 12:09
@robatko23 píše:
Ahoj holky, toto je můj test dva dny před (ne)očekávanou ms. Jelikož jsem to zjistila takto brzy, strašně se bojím, že se něco pokazí a mimi odejde. Měla jste to taky některá tak?

prosím tě klid, jinak se probojíš devět měsíců.. co má být bude.. ještě je dlouhá cesta před tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.3.17 16:35

Měla by ses uklidnit :D. Zakládáním 5 diskuzí již zavání nějakým problémem. Ale vědět již 9 dnů před ms, že jsi těhotná, nemůže to být z minulé ovulace. Ne z té před cca 13 dny?

• Citovat
  • Upravit
543
10.3.17 17:02
@blabla123 píše:
Měla by ses uklidnit :D. Zakládáním 5 diskuzí již zavání nějakým problémem. Ale vědět již 9 dnů před ms, že jsi těhotná, nemůže to být z minulé ovulace. Ne z té před cca 13 dny?

Od toho tento portál snad je, ne? Od zakládání diskuzí…pokud se chci něco dozvědět, zeptám se…nevím proč s tím furt máte takové problémy, snad je jedno kolik kdo založí diskuzí, pokud ti ty mé vadí, nepřispívej do nich..
Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.3.17 17:08
@robatko23 píše:
Od toho tento portál snad je, ne? Od zakládání diskuzí…pokud se chci něco dozvědět, zeptám se…nevím proč s tím furt máte takové problémy, snad je jedno kolik kdo založí diskuzí, pokud ti ty mé vadí, nepřispívej do nich..
Hezký den

Ale 5 diskuzí na jedno a to samé téma? To je vážně na hlavu, ale neber to zle.

• Citovat
  • Upravit
543
10.3.17 17:15
@blabla123 píše:
Ale 5 diskuzí na jedno a to samé téma? To je vážně na hlavu, ale neber to zle.

Na jedno a to samé téma to nebylo. ;) Říkám, pokud ti to vadí, nečti to..jednoduché

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.3.17 17:20
@robatko23 píše:
Na jedno a to samé téma to nebylo. ;) Říkám, pokud ti to vadí, nečti to..jednoduché

Já ti něco psala ve svém prvním příspěvku, na to jsi nereagovala, tak pěkný den…

• Citovat
  • Upravit
11659
10.3.17 21:04

@robatko23 ahoj. A proč sis ten test dělala tak brzo?
No hlavně nestresuj to ti fakt nepomůže vždycky se může něco stát a to neovlivniš… Takže klid jinak test máš nádherný takový jsme neměla ani po vynechání MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.3.17 06:57

@Kajka9 poněvadž mě začalo bolet břicho 14 dní před ms, což mě nikdy takto brzy nebolí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.3.17 10:31

@robatko23 No jo ale proč si nepočkala na zpoždění? Nevím já bych si před MS nikdy nedělala test může to pak s MS odejít tak by jsi to normálně nevěděla…Tím nechci strašit teda ale stát se to může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
11.3.17 10:36

@Kajka9 no tak jasně, stát se to může i když to spoždění máš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
11.3.17 10:40
@Kajka9 píše:
@robatko23 No jo ale proč si nepočkala na zpoždění? Nevím já bych si před MS nikdy nedělala test může to pak s MS odejít tak by jsi to normálně nevěděla…Tím nechci strašit teda ale stát se to může

Ona měla pozitivní test cca 10 dnů před ms, takže hned po ovulaci. To musí být už v 8. týdnu, ne?

• Citovat
  • Upravit
11659
11.3.17 10:40

@robatko23 Já vím ale máš to takový jistější než když ještě není termín MS..ale já neměla tak pěkné čárky ani po vynechání…ale pak se právě někdo bojí že to odejde s MS když jí ještě neměl…zbytečný stres si myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
11.3.17 10:42

Taky mě napadlo jestli nejsi těhotná už dýl… zkusila bych ten digitální kde ti to píše týdny protože takto krásně pozitivní test tak brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí