Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já si myslím že je těhotná už dýl protože kdyby dělala 10 dní před MS to by byla tak 2 tt cca to by tam nic nebylo možná tak malilinkatý duch ale takové čáry to musí být aspon tak 7tt… Možná otěhotněla už před poslední MS
@blabla123 jelikož ovulace proběhla cca mezi 13. - 16. únorem a pozitivní tt byl 1. března, tak si nemyslím ![]()
Ale je to možné, poslední ms byla krátká (3 dny) ale když jsem si hned po ní dělala test, byl negativní, tak jedině, že bych otěhotněla nějak krátce před ní..dík za názory holky
@robatko23 No nevím teda kdyby sis ho dělala to by si byla kolikátý tt tak 2? Nevím já bych řekal že už si dýl těhotná zkusila bych ten digitální kterej ukazuje týdny… Já jsem si dělala test tak 10 dní po vynechání a vůbec nebyl až tak pozitivní ale zase žádný duch
@Kajka9 Moho zkusit ale ten podle mě stejně ukáže už 3+, takže se toho moc nedovím..
@robatko23 Aha no tak já si myslím že si otěhotněla těsně před ní to by odpovídal i test i déloka MS teda…3 dny to je hodně málo…
@robatko23 Aha to víc neukazuje jen do 3+? ale to by ti řekl protože když by jsi otěhotněla jak si ty myslíš byla by jsi tak 2tt a pokud před MS tak by ti to teda ukázalo 3+…No uvidíš co ti Dr řekne
@robatko23 píše:
@blabla123 jelikož ovulace proběhla cca mezi 13. - 16. únorem a pozitivní tt byl 1. března, tak si nemyslím
Jak mohla ovulace proběhnout 13.-15.2., když ms čekáš 12.3.? Neumíš počítat?
@blabla123 Víš, ovulaci nemá každý uprostřed cyklu
já jí mám prostě na začátku cyklu, příroda no…tak se ze mě hned nedělej, že neumím počítat
@robatko23 píše:
@blabla123 Víš, ovulaci nemá každý uprostřed cyklujá jí mám prostě na začátku cyklu, příroda no…tak se ze mě hned nedělej, že neumím počítat
Takže máš ovulaci při menstruaci?
@blabla123 ano, začíná mi ke konci ms, ne vždy, ale většinou
@robatko23 píše:
@blabla123 ano, začíná mi ke konci ms, ne vždy, ale většinou
Tak to se přiznám, že s tímhle netuším. Ono si určitě dost z nás myslelo, či předpokládalo, že máš ovulaci v prostředku cyklu.
@Kajka9 píše:
@robatko23 No nevím teda kdyby sis ho dělala to by si byla kolikátý tt tak 2? Nevím já bych řekal že už si dýl těhotná zkusila bych ten digitální kterej ukazuje týdny… Já jsem si dělala test tak 10 dní po vynechání a vůbec nebyl až tak pozitivní ale zase žádný duch
Ale to je zase hrozně individuální. Já takovéhle čáry mívám úplně běžně hned po vynechání. U prvního testováno tři dny po vynechání, u druhého den před příchodem MS, u třetího den po vynechání… všude dálnice. Ale jinak souhlasím s tím, že deset dní před MS (tedy cca 4 dny po ovulaci) by neměl být test vůbec pozitivní, to není plod většinou ještě ani v děloze, natož aby bylo už nějaké HCG v moči.
Jinak bych to asi shrnula. Zakladatelka má krásný test a je těhotná. ![]()
@Kajka9 Třeba se ti poštěstí, já jí to psala již včera a žádná reakce…