Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak máš vydržet než budeš mit prášky… Hrozný to čekání asi že pak se nediv že můžeš být v tom… Máte být více zodpovědný.
A to je kolikátý partner, že v 15 letech s kondomem nic moc necítíš?
Holka, buď ten tvůj přítel má tak 4 roky nebo ji máš jak vrata od chlíva
![]()
Ano jsi…, to je tak těžký nechat nohy u sebe nebo použít kondom už jen jeden týden?
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem,
měla jsem včera a dnes nechráněný styk, ke gynekologovi mám jít příští týden v pondělí pro předpis na HA a nevydržela jsem čekat.
S kondomem jsme ani jeden nic moc necítili a prostě jsem premluvila partnera, že to na chvíli zkusíme bez. Včera to trvalo tak minutu, pak jsme to raději odložili až budu mít HA a dnes tak 2 minuty, ani jednou nedošlo k ejakulaci partnera a obávám se teda pouze preejakulátu. Výpočet plodných dnů a ovulace u mne nefunguje, mám menstruaci pokaždé jinak takže jsem ve velké nejistotě.
Přemýšlím zda si koupit tabletu Ellaone a vůbec nevím co dělat. Prosím o radu a ano jsem p..aJana píše: Více
Kdo je blbej od přírody, tomu škola nepomůže.
Tahle diskuse, víceméně na chlup stejna, tu byla za poslední tyden minimalne dvakrat. ![]()
Dětičky mají prázdniny a nudí se. Radši jdi ven na vzduch a neotravuj debilními dotazy.
Ano, běž pro postinor.
A naučte se používat ruce a pusu, když neumíte souložit.
Dobrý večer všem,
měla jsem včera a dnes nechráněný styk, ke gynekologovi mám jít příští týden v pondělí pro předpis na HA a nevydržela jsem čekat.
S kondomem jsme ani jeden nic moc necítili a prostě jsem premluvila partnera, že to na chvíli zkusíme bez. Včera to trvalo tak minutu, pak jsme to raději odložili až budu mít HA a dnes tak 2 minuty, ani jednou nedošlo k ejakulaci partnera a obávám se teda pouze preejakulátu. Výpočet plodných dnů a ovulace u mne nefunguje, mám menstruaci pokaždé jinak takže jsem ve velké nejistotě.
Přemýšlím zda si koupit tabletu Ellaone a vůbec nevím co dělat. Prosím o radu a ano jsem p..a
Jana 15