Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj damy,
je tu mezi vami nejaka stestena jako ja, co otehotnela pres nitrodelozni telisko? Rada bych se utesila vasimi zkusenostmi/poznatky. Vyrazili jsme s manzelem na prvni pokoronovou dovolenou a bum, dosud spolehlive fungujici telisko se ukazalo jako ne zcela spolehlive. Po meskani menstruace ( nevim presne datum posledni menstruace) a pocinajicich nevolnosti jsem si udelala test, samozrejme pozitivni. Gynekolog mi potvrdil tehotenstvi a na mou zadost se pokusil telisko vyjmout, ovsem bez uspechu. Proste se posunulo a nejde vyndat. Zitra jdu znovu na kontrolu na UTZ abychom mohli urcit priblizne stari plodu….. Takze jsem zcela neplanovane po ctvrte tehotna. Manzel ma radost, ctvrte dite chtel, ja ne coz bylo v posledni dobe castym nametem k diskusim… asi existuje nejaka vyssi sila, ktera ho vyslysela ( protoze vedela ze ja bych do toho vedome nikdy nesla
)
Tak přesně toto je moje noční můra. Mám 3 děti a Mirenu, zatím fungující a doufám, že bude fungovat i nadále. Omlouvám se, že neporadím, ale držím pěsti, ať je ten vejlupek hodné, tiché a poslušne miminko.
@Agrion já jsem se po přečtení nadpisu lekla, že všechny 4 těhotenství byly přes tělísko ![]()
@stinga Neeeee
Neslo mi zalozit diskusi se smysluplnym nazvem
Jen to posledni tehu …. mezi druhym a tretim ditetem jsem mela taky telisko ctyri roky a otehotnela jsem planovane par mesicu po vytazeni.
@Kriss Tina A nevis jestli mela nejaky komplikace v tehotenstvi? Ja uz sem bohuzel googlila, takze se docela bojim…. navic uz mam za sebou 3 cisare, takze bude i ctvrty …
@Agrion Měla štěstí a žádné komplikace neměla, ale můžou být no, zvlášť když se to tělísko nepovede vytáhnout.