Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je dost ulítlý
… myslím tím nekonečným plozením, až se dočkáte kluka… ono to tak nefunguje ![]()
@SIMONA1234 píše:
Tak máš možnost „vrátit čas“…být lepším člověkem, lepší mámou…začít milovat sebe. Každá druhá buňka, která roste v tvém bříšku jsi TY (TA PRVNÍ JE MANŽELOVA)…Pokud pohladíš své dítě, hladíš sebe samu…pokud ho políbíš, líbáš i své druhé JÁ…Ber to jako DRUHOU ŠANCI pro sebe. Ať je to co je to, miluj ho/jí nejvíc jak můžeš…vrátí se ti to jako odraz v zrcadle.
Krasne napsáno! Mas naprostou pravdu! Diky ![]()
Nečetla jsem příspěvky, ale radila bych ti právě nechat si říct to pohlaví, když se toho takto bojíš. Aby ses na to případně mohla připravit, kdyby to byla ta holcivka. Jinak já jsem právě holku chtěla a mam kluka…a věř mi, ze jediný co me po porodu zajímalo bylo jestli je miminko zdrave. A miluji ho k zbláznění. Tak se neboj, ty hormóny o kterých tu každý mluví opravdu fungují ![]()
@Anonymní píše:
To ja jeste nemam nikoho, kdo by mi pak pomohlod tebe je to vůči segre moc hezké!
sní to bylo hodně zlý, řekla bych, že měla poporodní depresi, ale to nebylo jen díky pohlaví, ale i okolnostem s tatínkem.
Já bych si to nechala na vašem místě říct, co to bude, ať je čas si na to přivyknout, já mám teď první dítě, dcerku, taky jsem se toho bála, myslela jsem, že to umím líp s kluky, ale neměnila bych ani za nic. Určitě bych se na tvém místě za to nestyděla, těhotenství je fakt hormonální záhul. Jinak, já jsem se neměla ráda právě do té doby, než se mi narodila dcera ![]()
Až se děťátko narodí a poprvé ho uvidíš, tak Ti bude jedno, jakého je pohlaví, uvidíš sama ![]()
@Anonymní píše:
Proto chci mit tolik děti dokud se do kluka netrefime![]()
A ja bych poradila neresit… uvidis jak se budes tomu smat az se to narodi… schvalne rikam TO… pac nase mala ma 8 a neco mesicu, porad je to miminko / TO… do roka to fakt vubec nema nejake extra rozdily, krome pindika a prcky… takze nez se s touto otazkou zacnes realne zabyvat, uz davno budes mit vytvoreny takovy vztah k diteti a takove pouto, ze ti bude uplne sumak jestli je to holka nebo kluk… ![]()
@Lussye píše:aby se to podařilo…naši chtěli taky kluka a mají 5 dcer
Paráda ![]()
@Anonymní píše:
@jdukolem to úplně ne, ale bylo by to pro me i hezčí a navíc mam malého brachu p kterého jsem se musela starat z důvodu rodine tragédie a proto myslim, ze tíhnu k tomu chlapci
takže si to prostě cíleně programuješ?
bylo by to pro tebe hezčí?
jen se to snažím pochopit, hele já tu touhu celkem chápu já si taky přála druhý dítko holčičku ale že by mě napadlo když to holka nebude že nebudu mít ráda druhýho kluka to zas ne… proto to moc nechápu
@Lussye píše:aby se to podařilo…naši chtěli taky kluka a mají 5 dcer
a co starý Klapzzuba? ![]()
@jdukolem ale to ja nemyslím, ze bych ji neměla rada, samozřejmě mela a moc, ale aby tam prvotní moment spíše nebylo zklamaní ![]()
@Anonymní píše:
Krasne napsáno! Mas naprostou pravdu! Diky
@Anonymní píše:
Proto chci mit tolik děti dokud se do kluka netrefime![]()
známá má chlapečka na poosmé… ![]()
@jdukolem to úplně ne, ale bylo by to pro me i hezčí a navíc mam malého brachu p kterého jsem se musela starat z důvodu rodine tragédie a proto myslim, ze tíhnu k tomu chlapci