Bojím se, že nebudu mít ráda holčičku

Anonymní
18.2.15 15:06

Bojím se,že nebudu mít ráda holčičku.

Pro někoho to bude asi úplně nesmyslné, reálné pro me je také. Strašně jsme si s manželem prali dite, na několika ty pokus to vypadá, ze nam to vyjde, jsem 30tt, ale nejak me uz druhy den děsí myšlenka, co kdyz to bude holcicka a ja ji budu mit méně rada?? :nevim: :roll: Vice si přeji chlapečka a vnitřně mi jde jen o zdraví miminka, ale nejak vice k těm chlapeckum inklinuji. Manzel by si ho pral také, ale rekl mi, ze budu šťastný samozřejmě i za holcicku. K tomu jsem se jeste dozvěděla, ze dvě moje kamarádky čekají kluky :( Nevim jak proti těm myšlenkám bojovat?! Pohlaví jsme si říci nenechali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.2.15 15:08

Píši z mobilu a je tam par překlepu, omlouvam se!

• Citovat
  • Upravit
17595
18.2.15 15:09

A proč jste si ho nenechali říci?
Tím spíše bych si ho nechala říct, abych měla čas se s tím „smířit“ a milovat i to méně chtěné pohlaví :roll: :lol:
To nemůžeš říct, že budeš mít méně ráda holčičku, je to blbost… je to vaše dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.2.15 15:09

Chtela jsem kluka vzdycky, chlap taky. Mame holcicku, miluju ji a uz si neumim predstavit, ze by to byl chlapecek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
18.2.15 15:10
@Anonymní píše:
Pro někoho to bude asi úplně nesmyslné, reálné pro me je také. Strašně jsme si s manželem prali dite, na několika ty pokus to vypadá, ze nam to vyjde, jsem 30tt, ale nejak me uz druhy den děsí myšlenka, co kdyz to bude holcicka a ja ji budu mit méně rada?? :nevim: :roll: Vice si přeji chlapečka a vnitřně mi jde jen o zdraví miminka, ale nejak vice k těm chlapeckum inklinuji. Manzel by si ho pral také, ale rekl mi, ze budu šťastný samozřejmě i za holcicku. K tomu jsem se jeste dozvěděla, ze dvě moje kamarádky čekají kluky :( Nevim jak proti těm myšlenkám bojovat?! Pohlaví jsme si říci nenechali.

já nemám zkušenost, ale kdybych to tak měla tak bych nečekala na zjištění pohlaví do porodu, chtěla bych dítě přivítat s láskou a radostí a ne mít v koutku hlavy zklamání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
18.2.15 15:11

My jsme to ale vedeli, ze to bude holka. Je to fuk, rikala jsem si, at je „to“ hlavne zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
18.2.15 15:11
@Anonymní píše:

Nad takovýhlema věcma bych vůbec nepřemýšlela a neřešila je. neboj až se to dítko narodí a plesknout Ti ho a břicho tak to bude po té bolesti taková úleva a radost že je zdravý že pohlaví nebude vůbec důležitý ;).

Jinak jsme si 2 přáli holčičku a nakonec máme zdravého užasného chlapečka a toho že není holka rozhodně nelituju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
18.2.15 15:12

My zas chteli hrozne holcicku a mame chlapecka. Nikdy me ale nenapadlo, ze bych ho proto mela milovat min. :nevim:
Je to preci moje dite a hlavne je zdravy. :srdce:
Ted teda cekame tu holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@terulína popravdě me to začalo nejak hlodat od minulého týdne a poslední dva dny jeste vice, tak přemýšlím, ze to řeknu muži a zkonzultuji s nim, ze to budu chtít asi vědět dříve :oops:

• Citovat
  • Upravit
7346

Já měla opačný problém…co s pindíkem, pokud tam bude…bože 8o :mrgreen: Naštěstí nebyl…holčičky jsou fajn…je to TVÉ malé já a tak k ní přistupuj…máš se ráda? Myslím sama sebe? Pokud ano, měj ráda i své „malé já“…
Dívám se na svoji dceru a vidím sebe, má tolik mých vlastností…zlozvyků…gest…ale má i moje rty, úsměv :srdce: S ní jsem se naučila mít ráda sama sebe. Ona je já a já jsem ona…moje dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272

Nevím, myslím že je to hloupost mít dítě méně raději kvůli jinému pohlaví, než si přeju :nevim: Spíš bych řekla, že s tebou cvičí hormony ;) Raději nemudruj a těš se na zdravé dítko, to je hlavní! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.15 15:13

Děti chci urcite vice, kdyz to půjde, tak si říkám, ze snad ten chlapeček jednou vyjde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.15 15:15
@SIMONA1234 píše:
Já měla opačný problém…co s pindíkem, pokud tam bude…bože 8o :mrgreen: Naštěstí nebyl…holčičky jsou fajn…je to TVÉ malé já a tak k ní přistupuj…máš se ráda? Myslím sama sebe? Pokud ano, měj ráda i své „malé já“…
Dívám se na svoji dceru a vidím sebe, má tolik mých vlastností…zlozvyků…gest…ale má i moje rty, úsměv :srdce: S ní jsem se naučila mít ráda sama sebe. Ona je já a já jsem ona…moje dcera.

To bude asi ten problém, nemam sebe samou rada, nebyla jsem vždy úplně dobrým člověkem :zed: bohužel…

• Citovat
  • Upravit
17595

Je úplně jedno, co má dítě za pohlaví ;)
Radši si to nechte říct už teď, vyberte jméno a začněte se těšit.
Btw: mít holčičku je úžasný :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679

Ono asi záleží jaké si povahy, ale ve finále jí ráda mít budeš.
Moje ségra taky chtělo hrozně moc holčičku, narodil se jí kluk, měla velký problém se s tím smířit. do toho byli problémy doma, malej hrozně brečel spíš vřeštil až pískal..ona zoufala, nervozní a ze začátku ho dost odmítala. :nevim: Já sní byla od rána do večera abych jí trochu ulevila a svým způsobem suplovala tatínka. Jakmile se z tohoto stavu dostala tak ho ráda má, a za nic by ho nevyměnila, je na něj hrozně pyšná. ale chvíli to trvalo.
TeĎ kdyby čekala druhý, tak by si pohlaví říct nechala aby se stím mohla nějak vyrovnat.

My jsme si pohlaví říct neřekli, u druhého jsme si i v koutku duše přáli kluka, ale máme krásnou zdravou holčičku, a neměnila bych, jsem za ní hrozně ráda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí