Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky jsem slyšela doma zvuky. Nejvíc to bylo nad pokojem dcery. Jak máme podkrovky, vatu, sádroše. Furt to šupotalo, šramotilo. Zjistilo se, že úplně pod střechou, jak jsou vazníky, že je tam myš. A pochodovala si tam.
@Jemako
výhoda toho, když jeden spí je, že pak nevnímá kočku naježenou hrůzou a zírající do TOHO jednoho rohu v místnosti kde tzv „nic není“
vono je, je, jen to nevidíme
, zato někdy slyšíme
o koulích ani nemluvě…to je vůbec divný jev, zjev
my je slyšíváme z míst, kde je na podlaze nad náma několik vrstev koberce a zcela jistě se tam nic nekutálí
kočka naštěstí neumí mluvit…joooo kdyby ta mohla mluvit, taky na to čumí, když to začne rachotit
A ja si vzdycky myslela, ze jsem straspytel
bydlime na vesnici pomalu na konci slepe ulice, vevnitr mame kocku, venku psa, ktery steka kdyz spadne list a stejne bez problemu zvladnu manzelovy sluzebky ![]()
@Borrealis píše:
@Jemako
výhoda toho, když jeden spí je, že pak nevnímá kočku naježenou hrůzou a zírající do TOHO jednoho rohu v místnosti kde tzv „nic není“vono je, je, jen to nevidíme
, zato někdy slyšíme
o koulích ani nemluvě…to je vůbec divný jev, zjev
my je slyšíváme z míst, kde je na podlaze nad náma několik vrstev koberce a zcela jistě se tam nic nekutálí
kočka naštěstí neumí mluvit…joooo kdyby ta mohla mluvit, taky na to čumí, když to začne rachotit
No tak dík no 😆 to s tou kočkou jsi mi teda nemusela takhle před spaním psát 😆… Tu kouli taky nechápu.. Nad nama jsou důchodci a nad naší ložnici mají svou ložnici.. Tohle je prostě zahada které bych ráda přišla na kloub..
@Kelsey píše:
Taky jsem slyšela doma zvuky. Nejvíc to bylo nad pokojem dcery. Jak máme podkrovky, vatu, sádroše. Furt to šupotalo, šramotilo. Zjistilo se, že úplně pod střechou, jak jsou vazníky, že je tam myš. A pochodovala si tam.
Tak u rodičů na půdě zase byly kuny.. To bylo hodně slyšet.. Tady jde ale o to že spousta lidí slyší z bytů nad sebou něco jako kovovou kouli která se pomalu kouli po podlaze.. A to i z prázdných bytů..
Jo kočky, ty jsou dobrý hlídači, jen lidi to nechtějí chápat. Známá má kočku. Šla jednou spát, v noci kočka neskutečně mnoukala, skrabala, známá se divila co ty kočce je. Ještě na ní volala. No a ráno se vzbudila a vykradený byt. Takže na kočky bacha, hlídají lépe než psi.
@Jemako
jj, to je známý fenomen
někdo to vysvětluje, že běhá vzduch v radiátorech a trubkách topení
akorát koule se kutálí i u nás a zde žádné radiátory ani trubky topení nejsou ![]()
škoda že neumím vložit obrázek…článek je taky o tomhle, o těch koulích…a tři bubácí tam čumí na kutálející se koule na podlaze a bojí se
jich
https://archive.curbed.com/…ng-why-cause
Příspěvek upraven 07.08.23 v 23:37
@Jemako píše:
Tak u rodičů na půdě zase byly kuny.. To bylo hodně slyšet.. Tady jde ale o to že spousta lidí slyší z bytů nad sebou něco jako kovovou kouli která se pomalu kouli po podlaze.. A to i z prázdných bytů..
Vím. Už jsem tady o téhle záhadě koule na podlaze v bytech četla. Strašidelné.
@Kelsey píše:
Vím. Už jsem tady o téhle záhadě koule na podlaze v bytech četla. Strašidelné.
zejména tam, kde nahoře u sousedů žádné koule nejsou
někdy tam není ani žádný byt ![]()
@Borrealis píše:
zejména tam, kde nahoře u sousedů žádné koule nejsouněkdy tam není ani žádný byt
Myslím že dneska zakladatelka rozhodně nepůjde spat
asi jsme ji moc nepomohli
@Jemako píše:
Myslím že dneska zakladatelka rozhodně nepůjde spatasi jsme ji moc nepomohli
a no jo vlastně
já si ty její poslední věty ani nevšimla
jejda
no, a až teprva chudák zažije ty kutálející se koule ![]()
se nedá svítit, život je boj
@Jemako píše:
Myslím že dneska zakladatelka rozhodně nepůjde spatasi jsme ji moc nepomohli
Nevím, jestli bude sama
. Ti naši pitomci kočičí tady teď skáčou a dusají. Na dlažbě se to víc odráží ty zvuky. Syn sám přišel, jestli může spát v ložnici, když má taťka noční. Sice chrápe a odfukuje. Ale dneska to vadit nebude.
Ne, nebojím se. A když už náhodou jo, tak si rozsvítím lampičku a pustím si televizi.
@Kelsey píše:
Nevím, jestli bude sama. Ti naši pitomci kočičí tady teď skáčou a dusají. Na dlažbě se to víc odráží ty zvuky. Syn sám přišel, jestli může spát v ložnici, když má taťka noční. Sice chrápe a odfukuje. Ale dneska to vadit nebude.
Taky si vždycky obě děti nacpu do postele… Sice kopají ale mám je u sebe… My máme mainskou kočku a ta když mi v noci zamnouka u postele tak je to opravdu šok ![]()
@AnastazieB píše:
Ne, nebojím se. A když už náhodou jo, tak si rozsvítím lampičku a pustím si televizi.
to jsem onehda udělala taky
a ve tři ráno si pustila čt, běžel nějaký záznam z poslanecké sněmovny
zařvala jsem hrůzou a běžela se schovat pod peřinu, jako zlatí bubáci a koule proti tomuhle co tam poslanci předváděli
radím, nezkoušet, ve tři ráno neeeee
čirý horrrror