Bojíte se samy na bytě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
7.8.23 23:22

Taky jsem slyšela doma zvuky. Nejvíc to bylo nad pokojem dcery. Jak máme podkrovky, vatu, sádroše. Furt to šupotalo, šramotilo. Zjistilo se, že úplně pod střechou, jak jsou vazníky, že je tam myš. A pochodovala si tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.8.23 23:23

@Jemako
výhoda toho, když jeden spí je, že pak nevnímá kočku naježenou hrůzou a zírající do TOHO jednoho rohu v místnosti kde tzv „nic není“

vono je, je, jen to nevidíme ;), zato někdy slyšíme

o koulích ani nemluvě…to je vůbec divný jev, zjev

my je slyšíváme z míst, kde je na podlaze nad náma několik vrstev koberce a zcela jistě se tam nic nekutálí

kočka naštěstí neumí mluvit…joooo kdyby ta mohla mluvit, taky na to čumí, když to začne rachotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
7.8.23 23:25

A ja si vzdycky myslela, ze jsem straspytel :mrgreen: bydlime na vesnici pomalu na konci slepe ulice, vevnitr mame kocku, venku psa, ktery steka kdyz spadne list a stejne bez problemu zvladnu manzelovy sluzebky :lol:

• Citovat
  • Upravit
2607
7.8.23 23:26
@Borrealis píše:
@Jemako
výhoda toho, když jeden spí je, že pak nevnímá kočku naježenou hrůzou a zírající do TOHO jednoho rohu v místnosti kde tzv „nic není“

vono je, je, jen to nevidíme ;), zato někdy slyšíme

o koulích ani nemluvě…to je vůbec divný jev, zjev

my je slyšíváme z míst, kde je na podlaze nad náma několik vrstev koberce a zcela jistě se tam nic nekutálí

kočka naštěstí neumí mluvit…joooo kdyby ta mohla mluvit, taky na to čumí, když to začne rachotit

No tak dík no 😆 to s tou kočkou jsi mi teda nemusela takhle před spaním psát 😆… Tu kouli taky nechápu.. Nad nama jsou důchodci a nad naší ložnici mají svou ložnici.. Tohle je prostě zahada které bych ráda přišla na kloub..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.8.23 23:30
@Kelsey píše:
Taky jsem slyšela doma zvuky. Nejvíc to bylo nad pokojem dcery. Jak máme podkrovky, vatu, sádroše. Furt to šupotalo, šramotilo. Zjistilo se, že úplně pod střechou, jak jsou vazníky, že je tam myš. A pochodovala si tam.

Tak u rodičů na půdě zase byly kuny.. To bylo hodně slyšet.. Tady jde ale o to že spousta lidí slyší z bytů nad sebou něco jako kovovou kouli která se pomalu kouli po podlaze.. A to i z prázdných bytů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3460
7.8.23 23:35

Jo kočky, ty jsou dobrý hlídači, jen lidi to nechtějí chápat. Známá má kočku. Šla jednou spát, v noci kočka neskutečně mnoukala, skrabala, známá se divila co ty kočce je. Ještě na ní volala. No a ráno se vzbudila a vykradený byt. Takže na kočky bacha, hlídají lépe než psi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.8.23 23:36

@Jemako
jj, to je známý fenomen

někdo to vysvětluje, že běhá vzduch v radiátorech a trubkách topení

akorát koule se kutálí i u nás a zde žádné radiátory ani trubky topení nejsou :nevim:

škoda že neumím vložit obrázek…článek je taky o tomhle, o těch koulích…a tři bubácí tam čumí na kutálející se koule na podlaze a bojí se :mrgreen: jich

https://archive.curbed.com/…ng-why-cause

:mavam:

Příspěvek upraven 07.08.23 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.23 23:36
@Jemako píše:
Tak u rodičů na půdě zase byly kuny.. To bylo hodně slyšet.. Tady jde ale o to že spousta lidí slyší z bytů nad sebou něco jako kovovou kouli která se pomalu kouli po podlaze.. A to i z prázdných bytů..

Vím. Už jsem tady o téhle záhadě koule na podlaze v bytech četla. Strašidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.8.23 23:38
@Kelsey píše:
Vím. Už jsem tady o téhle záhadě koule na podlaze v bytech četla. Strašidelné.

zejména tam, kde nahoře u sousedů žádné koule nejsou

někdy tam není ani žádný byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.8.23 23:42
@Borrealis píše:
zejména tam, kde nahoře u sousedů žádné koule nejsouněkdy tam není ani žádný byt :mrgreen:

Myslím že dneska zakladatelka rozhodně nepůjde spat :mrgreen: asi jsme ji moc nepomohli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.8.23 23:44
@Jemako píše:
Myslím že dneska zakladatelka rozhodně nepůjde spat :mrgreen: asi jsme ji moc nepomohli

a no jo vlastně :think: já si ty její poslední věty ani nevšimla

jejda

no, a až teprva chudák zažije ty kutálející se koule :think:

se nedá svítit, život je boj

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.8.23 23:46
@Jemako píše:

Nevím, jestli bude sama :mrgreen:. Ti naši pitomci kočičí tady teď skáčou a dusají. Na dlažbě se to víc odráží ty zvuky. Syn sám přišel, jestli může spát v ložnici, když má taťka noční. Sice chrápe a odfukuje. Ale dneska to vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
7.8.23 23:49

Ne, nebojím se. A když už náhodou jo, tak si rozsvítím lampičku a pustím si televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.8.23 23:52
@Kelsey píše:
Nevím, jestli bude sama :mrgreen:. Ti naši pitomci kočičí tady teď skáčou a dusají. Na dlažbě se to víc odráží ty zvuky. Syn sám přišel, jestli může spát v ložnici, když má taťka noční. Sice chrápe a odfukuje. Ale dneska to vadit nebude.

Taky si vždycky obě děti nacpu do postele… Sice kopají ale mám je u sebe… My máme mainskou kočku a ta když mi v noci zamnouka u postele tak je to opravdu šok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
7.8.23 23:52
@AnastazieB píše:
Ne, nebojím se. A když už náhodou jo, tak si rozsvítím lampičku a pustím si televizi.

to jsem onehda udělala taky

a ve tři ráno si pustila čt, běžel nějaký záznam z poslanecké sněmovny

zařvala jsem hrůzou a běžela se schovat pod peřinu, jako zlatí bubáci a koule proti tomuhle co tam poslanci předváděli

radím, nezkoušet, ve tři ráno neeeee

čirý horrrror

8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný