Boláky/strupy na nohách viz. fotografie

61
12.5.24 21:32

Boláky/ strupy na nohách viz fotografie

Ahoj. Už sem tu jednou psala o strupech/ bolácích po holení. Vložim vám sem fotku, snad to nebude nějak vadit. Opakuju že se mi tohle nikdy nestávalo, a to si holim nohy od asi 13-14let, teď je mi 20. Nějakých pár měsíců dozadu se mi to začalo objevovat. Rada na nějaký krém nebo něco takovýho? S tím IPL epilátorem ještě počkám, jestli nezabere nějaká mast nebo něco. Na fotce mám nohy oholený už 3 dny, takže žádné čerstvé oholení. Nebo jěstě nějaké nápady co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4069
12.5.24 21:36

Tak to jsem jeste nikdy nevidela. S tim bych sla na kozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85472
12.5.24 21:48

Ja to obcas mivam v zime, ale ne tak moc. Jsem atopik. Holim se jen mydlem a ziletkou, to je nejlepsi.
Na koznim mi kdysi poradili neholit si nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.24 21:49

Jak si nohy holím já. Použijí peeling, ale bez soli, nejraději mám Buddhu z Rituals, nohy poté pořádné omyju a použijí sprchovou pěnu též z Rituals. Jejich pěny mají v sobě hodně oleje, nohy jsou takové mastné, dle mého pohledu a zkušeností mi to chloupky zjemní a žiletka pak pěkně klouže.
Ale každá z nás ti doporučí něco jiného, jak se holit. :nevim:
Se strupy bych si zašla na kožní, určitě existuje nějaká vodička po holení, protizánětlivá. Jinak v jiné diskuzy jsem doporučovala tuto, používám na třísla po holení, ale nezkoušela jsem na nohy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex