Bolavá prsa po vysazení HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.3.13 21:07
@Komteska80 píše:
@pavlanatlinka je mi jasný, že po vysazení HA je ten cyklus šíleně rozhazený :)…taky si dává přítel pozor, ale stoprocentní záruka to není :mrgreen:

přesně tak říkám vždy stačí jedna kapka a je z tebe matka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.3.13 21:10

@pavlanatlinka tak mě by to jedině potěšilo, ale přítele zrovna v tuhle dobu neeee :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.13 21:12
@Komteska80 píše:
@pavlanatlinka tak mě by to jedině potěšilo, ale přítele zrovna v tuhle dobu neeee :(

tak třeba se ti to splní no mě by se to taky líbilo mít ještě jedno protože by byly krátce od sebe a víc by si rozumněly ale přítel taky ne eee prej se uvidí časem jak to bude. třeba až za 3-4 roky. mě se doma líbí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
22.3.13 21:17

@Komteska80 u mě to nepřestalo deted protože čekám mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.3.13 21:22

@pavlanatlinka tak já už mám dva kluky 12 a necelých 8 let…ale mám je s bývalým manželem ob týden ve střídavý péči a můj současný přítel má s exmanželkou dceru 6 tiletou…tak proto zatím dítko nechce. A o první společné mimi jsme přišli…tak pro mě by to byla taková náplast, ale on to vnímá jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
22.3.13 21:24

@Makuska jééé.....tak to ti gratuluju a přeju hoooodně štěstííí…ať jsi ty i mimísek zdraví a spokojený :)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaktusovnik
20.7.13 10:14

Ahoj zhruba pred mesicem jsem vysadila antikoncepci po 3 dnech vysazeni jsem dostala ms. nikdy jsem nemela citliva prsa ani kdyz jsem antikoncepci nebrala.Ted jsem po 5 ti letech vysadila a snazime se o miminko.po 14 ti dnech od menstruace mam citliva prsa.cim to je? Poradte prosim.muze to byt i tehotenstvi?

• Citovat
  • Upravit
9970
22.7.13 17:08
@kaktusovnik píše:
Ahoj zhruba pred mesicem jsem vysadila antikoncepci po 3 dnech vysazeni jsem dostala ms. nikdy jsem nemela citliva prsa ani kdyz jsem antikoncepci nebrala.Ted jsem po 5 ti letech vysadila a snazime se o miminko.po 14 ti dnech od menstruace mam citliva prsa.cim to je? Poradte prosim.muze to byt i tehotenstvi?

těhotenství to být může, ale z vlastní zkušenosti teď už vím, že ta citlivost prsou může být tím vysazením HA. Mě se pak dokonce objevilo i mlíko v prsou, ale po vyšetření na prolaktin i utz mi bylo sděleno, že se to občas stává a ani ty bolesti, ani to mlíko nic neznamená, prý jsou to jen rozbouřený hormony :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petr079uska
29.7.13 11:09

Zdravim holky, ja sem HA vysadila na konci března a bradavky am citlive porad.je to strasne neprijemne a boli to nikdy predtim sem s tim problem nemela.tak snad se to uz brzy srovna ale snazime se uz od te doby o miminko a porad neuspesne mam z toho pekne rozhozeny cyklus :-( prvni ms po vysazeni prisla normalne a od 20 dubna porad nic :-( takze je tezke otehotnet kdyz se telo jeste nesrovlalo s vysazenim HA :-(

• Citovat
  • Upravit
4.9.24 20:20

Bolest po vysazení HA

Ahoj, asi 3 týdny zpátky jsem vysadila HA Drovelis. Od té doby mě trápí bolest v právem podbřišku, bolest bradavek, cítím se nafouklá, často chodím čůrat a ve stejném čase mě začaly bolet i obě achilovky (nevím ale jestli to má s tím nějakou souvislost). Je tohle po vysazení HA normální? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí