Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, nevim jak nejlepe to napsat. Uz tak tri dny me poboliva snad cely spodek, mam jen vodnaty tvarohovy vitok a to je normal. Zadne svedeni, ani paleni. Vetsinou to prejde kdyz lezim, nebo du spat. Mate skusenost? ![]()
Měla by sis skočit k doktorovi.. Ať máš jistotu, že miminko je OK.. ![]()
Myslim, ze ve valce, lasce a tehotenstvi je temer vse „povoleno“ - me bolelo bricho cele tehotenstvi - vse OK, ale mozna (pokud vnitne citis, ze by se neco mohlo podelat) bych zvedla tel. a informovala lekare ![]()
Holky me ale neboli brisko to vubec, ale dole pipinka jak kdybych ji mela namozenou.
@Veronikax
Mě bolela taky ale max jeden den, pak zas klid a pak se zase, ale stále jsem si říkala, že když nekrvácím, tak bude vše ok, pak bolest zmizela nadobro, dnes jsem 20+1 a je vše v pořádku i nadále. Myslím, že to k tomu těhotenství patří
@Mazlucha píše:
@Veronikax
Mě bolela taky ale max jeden den, pak zas klid a pak se zase, ale stále jsem si říkala, že když nekrvácím, tak bude vše ok, pak bolest zmizela nadobro, dnes jsem 20+1 a je vše v pořádku i nadále. Myslím, že to k tomu těhotenství patří
Ja mam vzdy klid kdyz lezim, od rana nic. Vsude chodim a kdyz pak Prijdu odpo dom, tak to tam boli, neni to vkuse. Mozna jak seto roztahuje a td.
Vitok a pipinka… kam jsem se to zase dostala
![]()
Dle mého je to normální, mě bolela stydká kost snad dva měsíce v kuse v prvním těhotenství… Pokud chceš jistotu, že je vše tak jak má být, nehledej jí na internetu, ale u lékaře.
@Veronikax tož to mě bolí taky už od 24.tt a prý je to tím jak je vše prokrvené a tlačí to na všechno. Taky jsem se lekla co jsem dělala, teď už mi to ani nepřijde. Nějak jsem si zvykla… hold musíme něco pro ty naše mrňousky vytrpět ![]()
Taky mě bolela stydká kost v těhotenství, mnohdy až tak, že jsem si musela sednout… Roztahuje se panev, je to normální
Taky to může být nějakou vaginální infekcí. Svědení být může a nemusí. Došla bych si na gyndu.
@werunkaw123 píše:Pardon ptala jsem se na skusenost, jestli mate problem z mim slusnym vyjadrenim tak proc odepisujete. Zde si kazdy normalne povida a radi a ne aby jsme tu vyhledavaly co jak kdo napsal.
Vitok a pipinka… kam jsem se to zase dostala![]()
![]()
Dle mého je to normální, mě bolela stydká kost snad dva měsíce v kuse v prvním těhotenství… Pokud chceš jistotu, že je vše tak jak má být, nehledej jí na internetu, ale u lékaře.
Jinak holky dekuji a omlovam se za pripadne chyby nebo pohorseni.
@werunkaw123 píše:
Vitok a pipinka… kam jsem se to zase dostala![]()
![]()
co vytok..tvarohovy vÍtok ![]()
@Veronikax píše:
Jinak holky dekuji a omlovam se za pripadne chyby nebo pohorseni.
jsi stydliva a pockej, az te budou ocumovat jak vylohu v porodnici ![]()
@1.zizi píše:
co vytok..tvarohovy vÍtok
Nikdo neni dokonaly, prekypujete aaroganci. Nejsem jedina kdo kdy mel chybu, jste zrovna ty kteri cekate a pak se umite jen do druhych obouvat. Stydte se ![]()