Bolení žil při menstruaci - z antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
1.7.14 22:17
@Verca1989 píše:
Mě by zajímalo, kolik doktorů v dnešní době dělá holkám prvně jaterní testy, než předepíšou HA. Já ji začala poprvé brát v 17 a žádné testy mi nikdo nedělal, ani předtím, ani potom…a experty, kteří předepíšou holce HA na srovnání MS, těm bych rovnou sebrala diplom, protože to je vrchol. Já o tom v 17 věděla kulové, doktorka říkala, jak mi to MS krásně srovná, teď už vím, jaká to byla kravina…je mi 25 a po vysazení prášků mi MS vůbec nechodí, škoda slov…

Cože?? 8o 8o 8o MS ti nechodí?? Já prášky chtěla kvůli tomu, že se schylovalo k sexu a nebyla to jednorázovka. Ale MS jsem vždycky měla nepravidelnou, trvala někdy i víc než týden, homeopatika na srovnání nezabraly, tak jsem HA uvítala s nadšením, že mi to srovná a zkrátí MS. Beru ji 3 roky a mezi tím jsem nepřestala užívat. Teď jsi mě trošku vylekala… 8o
Myslím, že jaterní testy se dělávají hodně, i když od prvních testů (3 roky) mi nikdo nic nedělal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
1.7.14 22:27

Jaterní testy se už dávno nedělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
2.7.14 07:57

Doktorka mi předepsala antikoncepci v 16,což je 12 let zpátky, u registrace nemusela být máma a ani její svolení jsem nepotřebovala, abych brala HA to jsem tenkrát byla ještě panna, jaterní testy byly povinné, ale už mi je neopakovali, po 10 letech jsem prášky vysadila a otěhotněla za 14 dní :D po porodu jsem měla hodně silnou MS, prý to je normální, po HA se mi to zase srovnalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.7.14 11:42

@Petule030 srovnávat menstruaci HA je nesmysl, protože při braní HA nemáš pravou menstruaci, to logicky ani nemůžeš mít, když HA brání ovulaci, tím pádem nemáš mít z čeho pravou MS, je to jen krvácení ze spádu hormonů, takže ve většině případů se to vše vrátí do starých kolejí po vysazení. Já měla MS nepravidelnou hrozně, chodila mi tak 3× do roka, když dobře a to jsem to pak třeba měla 3× za měsíc. V roce 2011 jsem prášky vysadila a hned jsem otěhotněla, takže nevím jaká by byla MS tenkrát…teď v listopadu jsem vysadila znovu, chtěli jsme druhého prcka, povedlo se to také ihned ale bohužel jsem o miminko v únoru přišla. A od té doby jen problémy, MS mi přišla po revizi až díky vyvolávačce a v takové síle, že jsem skončila ve špitále. Teď beru na srovnání MS Proveru a minulý týden mi MS poprvé přišla tak já má, po 28 dnech ale kdoví jak to bude, až Proveru vysadím a otěhotnět se zatím taky nedaří, tak kdoví, čím to je…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
2.7.14 13:50

@Verca1989 To mě moc mrzí, že máš takové komplikace :( Ale jedno děťátko už máš a to ti nikdo nevezme. Budu držet palce, ať se brzy zadaří i další ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
2.7.14 21:49

@Petule030 děkuju :kytka: užívám si malou a snažím se to neřešit, zas tak dlouho se nesnažíme, tak se z toho nechci hroutit, jsou holky, které se snaží roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí