Ráno po probuzení mám od 2. trimestru pocit nateklé pipky

Anonymní
26.8.25 17:20

Bolest a pocit nateklé pipky v těhotenství, ráno po probuzení

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, měla jste to některá, že vás ráno po probuzení bolela pipka? Jakoby byla překrvená a nateklá, spím celou noc na boku a mezi kolenama mám těhotenský polštář, ale i tak se mi to stává. Jak asi mám nohy více u sebe celou noc na tom boku, tak ráno je to mazec, musím si na chvilku pak lehnout na záda a mít nohy od sebe a hned to pak odezní, ale zajímalo mě jestli to je normální a měl to někdo také, že je třeba nějak víc překrvená, začalo to od 2 trimestru? :lol: :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1729
26.8.25 18:00

Já myslím že je to úplně normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11873
26.8.25 18:14

Nevim uz jestli mě vyloženě bolela ale rozhodně byly nepříjemné pocity když jsem si vzala třeba těsnější kalhotky…určitě tam byl pocit oteklosti a toho že nemůžu dát nohy k sobě tak jak jsem zvykla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 18:19

@Vladusxx No to mám také, občas pocit oteklosti 😆

• Citovat
  • Upravit
272
26.8.25 18:34

U mě od 3.trimestru na denní bázi. Gynekoložka tehdy říkala, že je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 18:42

@Therlunix Tak to jsem ráda, že je to normální, ale mám se teda na co těšit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
272
26.8.25 18:48

Já jsem všechny svoje problémy v těhotenství řešila teplou vanou. Jinak mi I hodně pomohlo, když jsem začala chodit na cvičení pro těhotné na rehabilatační do nemocnice. Člověk by nevěřil kolik toho spravilo, že se na něho nekdo podíval a řekl mu jak má správně s tím břichem chodit.

Já jsem na to žel přišla až na mateřské, doporučuju zkusit dřív. Nebo si zapaltit gyneofyzio. Neříkám že to přestane, minimálně by to mohlo být lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.25 20:04

@Therlunix Já jsem již objednaná na gynfyzio, tak snad to pomůže 🙂 🙂

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat