Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucius08 myslíte, že by to mohlo být tím? Já mám stále ty stejné podprsenky už měsíce a nikdy jsem takové problémy neměla
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebovala bych poradit. Už to bude 2. týden co mi začaly bolet bradavky při promačkání. Celá prsa mi nebolí, opravdu jenom bradavky a pokud na ně nesáhnu, tak o nich ani nevím, ale je to nepříjemné. Nepozoruji z nich žádný výtok nic. Do toho mi teď začala vaginální mikóza. Těhotná s největší pravděpodobností nejsem. Beru antikoncepci s gestagenem, takže ani menstruaci ani ovulaci nemám. Nevite, co by to mohlo být? Jsem poslední dobou dost ve stresu, mohlo by to být s tím spojené. Prosím o radupreji krasny den
Třeba ti je starej hodně pomačkal. ![]()
@Anonymní píše:
@Lucius08 myslíte, že by to mohlo být tím? Já mám stále ty stejné podprsenky už měsíce a nikdy jsem takové problémy neměla
Zkuste si vzít nějakou sportovní podprdu nebo nějakou o číslo větší a uvidíte
mě se to děje často.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebovala bych poradit. Už to bude 2. týden co mi začaly bolet bradavky při promačkání. Celá prsa mi nebolí, opravdu jenom bradavky a pokud na ně nesáhnu, tak o nich ani nevím, ale je to nepříjemné. Nepozoruji z nich žádný výtok nic. Do toho mi teď začala vaginální mikóza. Těhotná s největší pravděpodobností nejsem. Beru antikoncepci s gestagenem, takže ani menstruaci ani ovulaci nemám. Nevite, co by to mohlo být? Jsem poslední dobou dost ve stresu, mohlo by to být s tím spojené. Prosím o radupreji krasny den
Mivam to taky obcas, ale ja to mam vzdy par dni, beru antiko, a v urcity dny jednou za mesic to taky cejtim, zrovna ted uz 2 dny. Musim rict, ze je to teda neprijemny a nesnasim to. Ale nemam to porad v kuse jako ty.
Jinak jsem slysela, ze tohle mivaji kuracky..
@marcellia No ja prave vubec nekourim, tak jsem z toho takova nesva:(( Ale dekuju mockrat
Ahoj ženy, potřebovala bych poradit. Už to bude 2. týden co mi začaly bolet bradavky při promačkání. Celá prsa mi nebolí, opravdu jenom bradavky a pokud na ně nesáhnu, tak o nich ani nevím, ale je to nepříjemné. Nepozoruji z nich žádný výtok nic. Do toho mi teď začala vaginální mikóza. Těhotná s největší pravděpodobností nejsem. Beru antikoncepci s gestagenem, takže ani menstruaci ani ovulaci nemám. Nevite, co by to mohlo být? Jsem poslední dobou dost ve stresu, mohlo by to být s tím spojené. Prosím o radu
preji krasny den