Bolest bradavek při pohmatu

Anonymní
15.5.23 19:40

bolest bradavek při pohmatu

Ahoj ženy, potřebovala bych poradit. Už to bude 2. týden co mi začaly bolet bradavky při promačkání. Celá prsa mi nebolí, opravdu jenom bradavky a pokud na ně nesáhnu, tak o nich ani nevím, ale je to nepříjemné. Nepozoruji z nich žádný výtok nic. Do toho mi teď začala vaginální mikóza. Těhotná s největší pravděpodobností nejsem. Beru antikoncepci s gestagenem, takže ani menstruaci ani ovulaci nemám. Nevite, co by to mohlo být? Jsem poslední dobou dost ve stresu, mohlo by to být s tím spojené. Prosím o radu :srdce: preji krasny den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1237
15.5.23 20:32

Špatná velikost podprdy? Nebo nová podprsenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 20:38

@Lucius08 myslíte, že by to mohlo být tím? Já mám stále ty stejné podprsenky už měsíce a nikdy jsem takové problémy neměla

• Citovat
  • Upravit
965
15.5.23 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebovala bych poradit. Už to bude 2. týden co mi začaly bolet bradavky při promačkání. Celá prsa mi nebolí, opravdu jenom bradavky a pokud na ně nesáhnu, tak o nich ani nevím, ale je to nepříjemné. Nepozoruji z nich žádný výtok nic. Do toho mi teď začala vaginální mikóza. Těhotná s největší pravděpodobností nejsem. Beru antikoncepci s gestagenem, takže ani menstruaci ani ovulaci nemám. Nevite, co by to mohlo být? Jsem poslední dobou dost ve stresu, mohlo by to být s tím spojené. Prosím o radu :srdce: preji krasny den

Třeba ti je starej hodně pomačkal. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
15.5.23 20:58
@Anonymní píše:
@Lucius08 myslíte, že by to mohlo být tím? Já mám stále ty stejné podprsenky už měsíce a nikdy jsem takové problémy neměla

Zkuste si vzít nějakou sportovní podprdu nebo nějakou o číslo větší a uvidíte :) mě se to děje často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4054
15.5.23 22:02
@Anonymní píše:
Ahoj ženy, potřebovala bych poradit. Už to bude 2. týden co mi začaly bolet bradavky při promačkání. Celá prsa mi nebolí, opravdu jenom bradavky a pokud na ně nesáhnu, tak o nich ani nevím, ale je to nepříjemné. Nepozoruji z nich žádný výtok nic. Do toho mi teď začala vaginální mikóza. Těhotná s největší pravděpodobností nejsem. Beru antikoncepci s gestagenem, takže ani menstruaci ani ovulaci nemám. Nevite, co by to mohlo být? Jsem poslední dobou dost ve stresu, mohlo by to být s tím spojené. Prosím o radu :srdce: preji krasny den

Mivam to taky obcas, ale ja to mam vzdy par dni, beru antiko, a v urcity dny jednou za mesic to taky cejtim, zrovna ted uz 2 dny. Musim rict, ze je to teda neprijemny a nesnasim to. Ale nemam to porad v kuse jako ty.
Jinak jsem slysela, ze tohle mivaji kuracky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.23 22:09

@marcellia No ja prave vubec nekourim, tak jsem z toho takova nesva:(( Ale dekuju mockrat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex