Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sla bych rano k doktorce znova. At kouka pit. Nevim co jste mu davali k jidlu. Dala bych jen suchej rohlik, rejzi. Kdyby mel strevni virozu, nemel by i behavku, nez jenom zvraceni? ![]()
@Micaella22
Dáváme jen suchý rohlík a piškoty. Ale moc tomu nedá. Na velké byl naposledy v sobotu večer, když ho začalo bolet to břicho (měl normální bobek). Určitě zajdeme zase k doktorce… Přijde mi divné, že ho to více bolí hlavně večer..
Moje holky to samé měly celý minulý týden, je jim 6 a 3. Přes den to bylo dobré a večer jim začaly křeče a brečely, že je bolí bříško. Další den přes den zase dobré nebo si jen minimálně stěžovaly a večer zase.A takhle se to opakovalo asi 5 dní. Starší neměla ani průjem ani nezvracela, mladší jeden večer 2× zvracela a jinak krom křečí také nic. Myslím si, že je to nějaká střevní chřipka. Dávala jsem laktobacily,ale nevim, jestli zabraly. Spíš to odeznělo samo.
Dobrý den, prosím o radu. Syn 5 let má bolesti bříška také jen k večeru, přes den si hraje a k večeru ho začne bolet bříško až z toho brečí. Bříško jsem prohmatávala a na to ani nereagoval bolestí. Říkal mě že ho to bolí v oblasti pupíku, ale vždy jen k večeru. Zvrací jen když bříško bolí, pak se mu hned uleví a vše je zase v normálu, v noci spinká klidně. Dávám mu jíst suchý rohlík a piškoty k pití heřmánkový čaj. Na velké nebyl asi dva dny, až teprve včera se trošku vyprázdnil.
už jsem z toho zoufalá. Děkuji za rady
To samé má dcera (taky pět) už více jak půl roku. Ne vždy je to každý den. Vždy až večer. Myslela jsem si (po vyloučení všeho možného z krve i ultrazvuku), že je to kvůli malého co se narodil (jenže začalo to už i v době kdy ještě netušila, že v břiše je..). Hlavně - to jsme si vysvětlily, chodí teď domů ze školky po obědě (samozřejmě o prázdninách nechodila) a chodí tam ráda, malého má taky ráda, nevím..
zkoušeli jsme i omezit třeba jogurty (je hrozný jogurtozrout), sama se vzdala i čokolády, když to prý nebude bolet… ![]()