Bolest břicha hlavně večer

3023
12.3.19 18:58

Sla bych rano k doktorce znova. At kouka pit. Nevim co jste mu davali k jidlu. Dala bych jen suchej rohlik, rejzi. Kdyby mel strevni virozu, nemel by i behavku, nez jenom zvraceni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
12.3.19 19:13

Byl na stolici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
12.3.19 19:15

@Micaella22
Dáváme jen suchý rohlík a piškoty. Ale moc tomu nedá. Na velké byl naposledy v sobotu večer, když ho začalo bolet to břicho (měl normální bobek). Určitě zajdeme zase k doktorce… Přijde mi divné, že ho to více bolí hlavně večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
12.3.19 19:44

Moje holky to samé měly celý minulý týden, je jim 6 a 3. Přes den to bylo dobré a večer jim začaly křeče a brečely, že je bolí bříško. Další den přes den zase dobré nebo si jen minimálně stěžovaly a večer zase.A takhle se to opakovalo asi 5 dní. Starší neměla ani průjem ani nezvracela, mladší jeden večer 2× zvracela a jinak krom křečí také nic. Myslím si, že je to nějaká střevní chřipka. Dávala jsem laktobacily,ale nevim, jestli zabraly. Spíš to odeznělo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 18:01

Prosím o radu

Dobrý den, prosím o radu. Syn 5 let má bolesti bříška také jen k večeru, přes den si hraje a k večeru ho začne bolet bříško až z toho brečí. Bříško jsem prohmatávala a na to ani nereagoval bolestí. Říkal mě že ho to bolí v oblasti pupíku, ale vždy jen k večeru. Zvrací jen když bříško bolí, pak se mu hned uleví a vše je zase v normálu, v noci spinká klidně. Dávám mu jíst suchý rohlík a piškoty k pití heřmánkový čaj. Na velké nebyl asi dva dny, až teprve včera se trošku vyprázdnil. :nevim: už jsem z toho zoufalá. Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit
1065
28.8.20 18:23

Jak dlouho to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
28.8.20 19:09

To samé má dcera (taky pět) už více jak půl roku. Ne vždy je to každý den. Vždy až večer. Myslela jsem si (po vyloučení všeho možného z krve i ultrazvuku), že je to kvůli malého co se narodil (jenže začalo to už i v době kdy ještě netušila, že v břiše je..). Hlavně - to jsme si vysvětlily, chodí teď domů ze školky po obědě (samozřejmě o prázdninách nechodila) a chodí tam ráda, malého má taky ráda, nevím.. :nevim: zkoušeli jsme i omezit třeba jogurty (je hrozný jogurtozrout), sama se vzdala i čokolády, když to prý nebude bolet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí